Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2622
View
70
Reply

[Tempatan] 2 MP digantung lepas Tajuddin kaitkan abu Chin Peng dengan simbol Hindu

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 12:38 PM | Show all posts
kahkahkah..
sorry ye lutong..
iols terhibur.. mmg ko nmpk very the ahli parlimen pprt
bile nk tepek2 bedak sejuk 3 line kt dahi..
nmpk mcm ceti Kelly zaman opah2 iols dlu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:47 PM | Show all posts
misz_sha86 replied at 4-12-2019 12:38 PM
betol, aku setuju...semalam mmg kena buku dgn ruas la..
jenis tarik balik ckp, lepas tu mintak ma ...

selayaknya lahh
dpt speaker pon jenis ade ade conflict of interest
layak jugak si pasir salak kata dia ade pehimpunan umno
senang tayah datang sidang


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:16 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 3-12-2019 09:09 PM
Masa bila dlm Parlimen dorang penah selesaikan masalah rakyat ..berpuloh tahun sama je..x kisah ke ...

xde audit kot
elaun depa dok jalan
hmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:48 PM | Show all posts
makin ramai berani menyerang jelutong
aku suuka aku sukaaa
serang lagi biar dia semput kat situ pulak
biar dia rasakan mcm mana dia pernah buat kat orang sebelum ni
mulut dia takda insuran, tapi nak orang hormat dia
piiii rahhhh jelutong.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:50 PM | Show all posts
Lately masing-masing bukan mengetengahkan isu rakyat tapi berlawak jenaka, memaki-hamun seolah-olah jawatan diaorang tu suka-suka macam takde tanggungjawab ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:55 PM | Show all posts
Patutnya lotong cerita la elok2 bagi orang faham, apa perlunya
line tu dalam kepercayaan dia

dibuat daripada bahan apa

kenapa mesti tiga calit? and so on

Ini tak habis2 kacau orang berhujah, mencelah secara biadab,
ulang2 1MDB la Najib la

kena batang hidung sendiri tau pulak nak emo tak tentu hala

stupid rubbish
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:12 PM | Show all posts
gantung 2 hari ada effect ke? kira cuti la tu..cukup bulan elaun penuh + Gaji penuh + duit tepi masuk.. pecat jela orang camni...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 3-12-2019 04:32 PM
selalunya, kalau manusia ada tanda line putih di dahi..memang takleh caya...

Begitu jugak dengan yang ada daki di dahi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanat bertemu hanat...hamik la ko...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:48 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 4-12-2019 05:40 AM
Melayu ngong jugak yg  pilih.

Melayu  termakan  persepsi buruk komunis
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:07 AM | Show all posts
haruslah replied at 4-12-2019 12:47 PM
selayaknya lahh
dpt speaker pon jenis ade ade conflict of interest
layak jugak si pasir salak ka ...

speaker pun bias..mcm bodoh jer aku thu..
aku xphm betol rmi back up jelutong.. dorang tk pernah tgk ke mcm mn jelutong provoke..
Bila kena cmtu, thu pulak menyalak!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 3-12-2019 04:17 PM
penganut kuil yang rasa terhina lebih penting bro...wakakakakakakakakakakakakkaa

Yalah, kalau org cakap mekkah tu kenapa muslim cium batu bodoh saja..ko rasa apa?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Di sini ramai melayu extreamist yg sokong MP rasis yg hina hindu di malaysia.

Ok, kalau ada org hina islam dgn kata muslim bodoh cium kuib di mekkah mcm mana perasaannya?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk muslim sohai yg rasis di sini, kalau korang tak erti hormat agama/bangsa lain, ko tak layak dihormat oleh org lain

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:24 AM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:13 PM
Utk penyokong PENGGANAS dan PENGKHIANAT CHIN PENG HAMJAD dan PARTI RASIS

kesian pulautotey aka dwdumbass tu sarah...tukaq user id untuk dapat perhatan saya...wakakakkakakakakakakaka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 5-12-2019 10:24 AM
kesian pulautotey aka dwdumbass tu sarah...tukaq user id untuk dapat perhatan saya...wakakakkakaka ...

Naaa.. Org yg berbeza la
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:28 AM | Show all posts
sarah82 replied at 5-12-2019 10:26 AM
Naaa.. Org yg berbeza la

oghang yang sama la...hang mana tau...satu id tu untuk ceghita politik...satu id lagi untuk ceghita pasai keindahan etis beghuk....sini ghamai ja user id banyak2...satu id berlakon buat2 kawan..satu lagi id buat2 musuh...wakakakakakakakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 5-12-2019 10:28 AM
oghang yang sama la...hang mana tau...satu id tu untuk ceghita politik...satu id lagi untuk ceghit ...

X tau la aku.. Angpa nak gaduh jgb kaitkan dgn aku okay.. Aku cerca rasis bangsat DAP saja
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:38 AM | Show all posts
jelik la MP dlm Parlimen..sekor2 berjuang demi diri sendiri..baik dua2 Blok...perangai MP (x semua) macam beruk
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:42 AM | Show all posts
sarah82 replied at 5-12-2019 10:31 AM
X tau la aku.. Angpa nak gaduh jgb kaitkan dgn aku okay.. Aku cerca rasis bangsat DAP saja

bila hang taubat ni ceq....tak mau gaduh konon...rindu perropura ka.....wakakakakakkakakakakaka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095053s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list