Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1647
View
44
Reply

[Dunia] laporan terbaru The Edge - mati la nak... Malaysia's YTD foreign fund outflow highest in Asia

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 02:43 PM | Show all posts
PRU 14 dah genti BN menang balik ....  tapi ....  mat indon Zahid terer ke tak dlm bab ekonomi

iols bukan pasti sgt ....  kene tgk org UMNO dlm CI bagi pandangan terhadap Zahid,   ada apa bakat yg ada kat dia

Lynas,  genti kekal ... Tol,  genti kekal  ...  BR1M,  tak pasti,   kalu bossku jadi PM baru ada keyakinan ... ekonomi,  tak pasti  ....  so adakah ASB, TH,  LTAT akan naik lepas BN tawan balik putrajaya,  kene tgk kat bakat ekonomi mat indon
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
yg bebal je masih percaya ph
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 01:53 PM
Tak ada pilihan ketiga ka? Contohnya PH BABI?

Hahahaha.. adoi.. ph sembang gajah pun boleh terbang...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 3-12-2019 02:49 PM
Hahahaha.. adoi.. ph sembang gajah pun boleh terbang...

Kannn.. Hanya di Malaysia tau.. Gajah terbang sebab sembang kencang PH
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:31 PM | Show all posts
Malu besar  tau sebab rupa-rupanya gang pembangkang yang sebelum PRU-14 hanay pandai sembang,kuat bohong,main spekulasi ini permainan komunis,tanamkan kebencian terhadap BN dan beri janji manis kpd rakyat,rakyat di momok kan betapa kejamnya GST ...

Aku berharap dapat berlakon filem sebagai  main actress !
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:28 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 02:09 PM
Kannn.. Aku kan berhak bersuara gitu. Skrg x ada aku nak diam kalau ada yg kutuk bumiputera dan is ...

terbaek ahhhh!!!! lepas ni memang jangan bagi muka pada yang kurang hormat kat orang nih!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mierafaziera replied at 3-12-2019 05:28 PM
terbaek ahhhh!!!! lepas ni memang jangan bagi muka pada yang kurang hormat kat orang nih!!

Kita asyik dok minta maaf sgt.. Sedangkan bukan salah kita.. Aku malas dah nak jadi manusia yg minta maaf tanpa buat salah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 05:36 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 04:31 PM
Malu besar  tau sebab rupa-rupanya gang pembangkang yang sebelum PRU-14 hanay pandai sembang,kuat bo ...

krjn yg menang hasil fitnah x akan bertahan lama.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:39 PM | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 05:36 PM
krjn yg menang hasil fitnah x akan bertahan lama.

cina komunis bergelut nak ubah Malaysia konon-konon nya while stock last .

abu chin peng tu  ?

Tangkap dan lucutkan yg hadir perhimpunan komunis tu ,sebab dah ada  rumah yg kibar bendera komunis sekarang ni.

Berani nya?

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 3-12-2019 05:58 PM

yang pasti ramai dah mula menyesal. bukan change for the better tp change for the worst
.nak kata apa lg  ? boleh teruskan jd  bangang  meratep salahkan najib. mcm najib yg berkuasa sekarang. padah dr tangan cilake pengundi  ph jgk.


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh suh balik tongsan la RMB very stronk skang. Berambus la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 06:31 PM | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:39 PM
cina komunis bergelut nak ubah Malaysia konon-konon nya while stock last .

abu chin peng tu  ?
...

berani & biadap.  mcm anak cina d4p yg berdemo atas pentas konvo bawak placard sambil menjerit2.  kesian pengurusan universiti, nak ambil tindakan pun x berani bila menteri suruh lepaskn budak tu & tarik balik laporan polis.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:12 PM | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 06:31 PM
berani & biadap.  mcm anak cina d4p yg berdemo atas pentas konvo bawak placard sambil menjerit2.   ...

Laporan polis tarik balik juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:58 PM | Show all posts
Hahahaha ... Silakanlah mereka keluar dari Malaysia ... Malaysia X perlu mereka .... Malaysia akan tetap survice tanpa mereka ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nusaraya replied at 3-12-2019 08:58 PM
Hahahaha ... Silakanlah mereka keluar dari Malaysia ... Malaysia X perlu mereka .... Malaysia akan t ...

Dan ang bangsat sibuk hal malaysia kenapa? Ang tu sila berambus pi jaga Indonesia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:57 PM | Show all posts
@dodolgemok apa kisah... asalkan jilat dap
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:57 PM | Show all posts
nusaraya replied at 3-12-2019 08:58 PM
Hahahaha ... Silakanlah mereka keluar dari Malaysia ... Malaysia X perlu mereka .... Malaysia akan t ...

indon babu cam ko menyibuk sini buat apa yea... sila berambus
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:58 PM | Show all posts
zjen replied at 3-12-2019 02:43 PM
PRU 14 dah genti BN menang balik ....  tapi ....  mat indon Zahid terer ke tak dlm bab ekonomi

i ...

sapa plak nak zahid tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 02:20 PM
menteri2 bodo ni pikir rakyat tak ada access maklumat selain yg menteri sumbat kot?

Mentri ketinggalan zaman, ingat duk zaman 90 an rakyat tgk arus perdana je takreti guna google etc
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:43 PM | Show all posts
Gomen igt rakyat ni bodoh2 lagi..dia tatau ke sekarang nk cr data semua hujung jari jer la..
ko igt ni zmn 90an ke, rakyat suma jenis bc paper n tgk tv.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list