Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5061
View
84
Reply

"Dia Tu Kan Memang Sakit Otak" - Sering Dicarut Di Twitter, Shila Amzah Bijak 'Handle' Haters

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 10:05 AM | Show all posts
sayang_mulut replied at 4-12-2019 01:32 AM
iols x sure noks.. tapi iols macam sekodeng tweet2 lama die macam keje kerajaan jah kt utara..iols ...

hat tu yg iols dok mrh tu. dah lah claim fan siti tp ko g cari gaduh dgn semua retis (siap misha omar pun dia pernah cari psl), x memasal burukkan nama siti. kata lawyer, tp ape benda senang mcm tu takleh fikir?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangselasih replied at 4-12-2019 07:57 AM
hik. kalo suke carik pasal, kutuk orang, even orang tak kacau dia is bukan sakit otak sebenanya ka ...

Sebagai public figure, dia tak sepatutnya label orang macam tu! Ambik tindakan instead of kata orang sakit otak. Once dia label orang camtu really portrays her mindset. Yet again, sick a.f. sakit otak is not something you can play around with, macam label orang retarded juga. Jijik aku ngan shila amzah ni. Padanlah lagu xmasuk final. Itulah tuhan tunjuk bila dia label orang sakit otak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:49 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 4-12-2019 09:39 AM
btul la tu sis..but my point is.. i am not on Alan's side nor Xila sebab dua2 iols x suke...i woul ...

you're right
shila ni dari dulu lagi lacking bab PR
padahal bakat nyanyi, tulis lirik, compose lagu dia ada
lagu2 dia pun mmg ada yg sedap2 di dengar
sejenis artis yg bole layan lagu2 dia jer... tapi tak bole nak minat orgnya

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 3-12-2019 11:27 PM
Komen kau ni paling bernas sekali..tp aku yakin kalau shilalat u baca komen ko pon, die tak ngaku  ...

ke ko ni alan kt twitter tu nyahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 4-12-2019 11:42 PM
ke ko ni alan kt twitter tu nyahhh...

Itu je kesimpulan ko? Berbiliooonnnnnzzz haterz neraka si shilalat ni kat malaysia ni. Bbukan alan alpadat tu jah...heshe boleh la geng dgn ko sama2 pondan dok jilat2 retis. Sorang jilat siti over, sorang jilat shilalat over. Sesuai korang jd kawan baik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087087s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list