Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4565
View
84
Reply

"Dia Tu Kan Memang Sakit Otak" - Sering Dicarut Di Twitter, Shila Amzah Bijak 'Handle' Haters

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dunlikeeee shilalat tp lagu2 dia sedap lah juwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 3-12-2019 07:16 PM
sis..bg aku kan... mmg sepatutnye Xila ni diam je..x yah la je layan2 bebende ni.. i mean.. kan re ...

Meols setujukkk..patot dia bolayan je..bukan si azmir cerca dia pun..dia perasan lebih2 apsal...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:12 PM | Show all posts
azmeer tak spesifik cakap sape yg over emosi
sheols pun tak spesifik cakap sheols respond azmeer...

alan jah lebih sudu dari kuah...
naseb baik heshe bukan haters tokti.. kalau tak sedia kecaman2 laharan iols yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kdg2 mmg melampau pon.shila dh senyap tu haters pon senyap je lah.bukan dia ganggu periuk nasi korg pon.benci org mcm org tu musnahkan hidup ko pulak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat bodoh jela. Tak hidup dek puji, tak mati dek keji. Eh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:48 PM | Show all posts
Si alan tu lawyer rupanya tapi komen selalu hansuang....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 3-12-2019 07:16 PM
sis..bg aku kan... mmg sepatutnye Xila ni diam je..x yah la je layan2 bebende ni.. i mean.. kan re ...

Komen kau ni paling bernas sekali..tp aku yakin kalau shilalat u baca komen ko pon, die tak ngaku benda bodoh die tulis atau buat. Sejenis aku sorang je btol persis apaknya. Rasa diri sangat hebat setarap seripah aini dan siti norhaliza kt malaysia ni. Padahal kau suam2 kuku je kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap lagu baru shila dan judieka tu. Lagu ost utk drama adelia sofea
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sikap alan tu..lebih kurang jela kebanyakan sikap forumer dlm ni..membenci, mencari kesalahan dan mengungkit kesalahan artis bertahun2 ya..bagai diri tu ummah mulia..so mana yg ckp alan tu over..walau shila x buat hal..tp asyik je cari pasal..sila cermin diri sndiri masing2 yach..hahahahahahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 netizen ni mcm nak melaga2kan je..retis tu ok je kot..mujur shila mature
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 3-12-2019 02:07 PM
Kau doktor ke nak declare org sakit otak? Sick.

hik. kalo suke carik pasal, kutuk orang, even orang tak kacau dia is bukan sakit otak sebenanya kan chuols? tu sakit jiwa hati kotor tah ape masalah..  apapun.. lagu shila yg tkandas dekat ajl is so sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 3-12-2019 02:02 PM
paling suka lagu sheols yg memori tercipta tu

Kan..saya pun suka..more to friendship gittu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bijak ke cop orang sakit otak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:13 AM | Show all posts
kelakar lah pulak. bila Alan mecarut dia ramai sokong ikot mencarut, bila Shilalat mencarut balik kat dia tau pulak nak sentap counter attack. Apoooo... chill lah. kao da kuutk  orang, tak kisah dia shilalat ke bukan, kalau kau kena kutuk balik kena cop sakit otak ke apa, cool ah. 2 way street ler.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:14 AM | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 11:44 AM
Heolls mmg haters tegar xilalat ni kan sbb heolls sitizoners fanatik. Rengsa tak habis lg kes xila ...

hahaha! mmg nampak sgt heols rengsa. memula iols follow acc heols, iols mcm ok lah kan sekali dua dia nak kritik. ni kalau dah semua benda nak kait xila, something is wrong dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:15 AM | Show all posts
pumpkinpatch replied at 4-12-2019 12:13 AM
kelakar lah pulak. bila Alan mecarut dia ramai sokong ikot mencarut, bila Shilalat mencarut balik ka ...

dia reply ape chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:16 AM | Show all posts
Rapz replied at 3-12-2019 02:48 PM
Si alan tu lawyer rupanya tapi komen selalu hansuang....

serius lah lawyer? iols ingtkan gomen officer.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 4-12-2019 08:14 AM
hahaha! mmg nampak sgt heols rengsa. memula iols follow acc heols, iols mcm ok lah kan sekali dua  ...

Sekali dgn adik xila dikutuk tak pasal time bigstage tu. Senang cerita heolls anti xila dan seluruh keturunan xila
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:19 AM | Show all posts
sayang_mulut replied at 3-12-2019 11:16 AM
sis..bg aku kan... mmg sepatutnye Xila ni diam je..x yah la je layan2 bebende ni.. i mean.. kan re ...

ok, posting ni iols x perasan kewujudannya. sampai sama kan level manusia dgn binatang, well iols hrp dia berjaya didik anak dia utk x jadi mcm dia yg emosi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:21 AM | Show all posts
Adm89 replied at 4-12-2019 12:19 AM
Sekali dgn adik xila dikutuk tak pasal time bigstage tu. Senang cerita heolls anti xila dan seluru ...

iols uf dah heols. negative vibe sgt. hahaha. even xila patut dihencap kdg2 tp jgnlah sampai ajak org lain sekali hencap sheols. dah lah si alan tu ramai followers. benci tu dendiam dah ler kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095553s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list