Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4615
View
84
Reply

"Dia Tu Kan Memang Sakit Otak" - Sering Dicarut Di Twitter, Shila Amzah Bijak 'Handle' Haters

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 01:47 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Shila Amzah menerusi lagunya Tiada Dirimu yang kandas untuk ke peringkat akhir Juara Lagu 34 menyangkal dirinya sentap dengan ketua juri, Azmeer.

Shila menerusi Insta Stories menjawab soalan yang diajukan oleh peminatnya itu.



Kredit foto: IG





"Mana ada sentap2 haha adoi.

"Biar jelah diorang bosan takda cerita agaknya."






Selamba dan bersahaja menjawab soalan itu, Shila juga mengajak para peminat untuk terus menyokong Anugerah Juara Lagu nanti.

"Kita dah usaha, rezeki ada di mana-mana.

"Teruskan support AJL okay,"katanya.







Dalam pada itu, penyanyi Patah Seribu ini juga nampaknya semakin bijak untuk 'handle' para haters di luar sana.

Ada peminat yang bertanya tentang warganet bernama Alan yang memburukkan Shila di laman sosial. Nyata sekali, Shila tidak mahu mengambil pusing hal tersebut.

"Kalau tak suka, lagi stalk, tak paham orang macam ni.

"Kita takkan menang kalau lawan dengan orang sakit," ujarnya.






Betullah tu, buat apa nak dilayan tohmahan dan cerita buruk sang haters kan? - CARI


  
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
paling suka lagu sheols yg memori tercipta tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau doktor ke nak declare org sakit otak? Sick.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kat you tube senang je,  pinkan je komen yang hencap tahap melampau,  macam zarul umbrella.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kna sllu positive nnti org suka la balik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alan tu typical karats siti lija yang suka merempan dalam forum .......
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alan mana ni.. Alan Al Pa**at tu ke..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh teka bunyi2 lagu nya cemana...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:25 PM | Show all posts
matchstick replied at 3-12-2019 02:28 PM
Alan mana ni.. Alan Al Pa**at tu ke..

fan tegar anakibu ting tang ting  
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:27 PM | Show all posts
kdg2 melampau sebenarnya komen si alan tu kat sheols. iols x fhm kenapa heols begitu rengsa dgn xila amzah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:30 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 3-12-2019 04:27 PM
kdg2 melampau sebenarnya komen si alan tu kat sheols. iols x fhm kenapa heols begitu rengsa dgn xila ...

contoh u olsss?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:32 PM | Show all posts

iols dh lama tgglkan twitter. tp kdg2 xila tu dendiam jer, dia ttiba emo bangkitkan isu2 psl no brainer laa etc pastu terkait dengan tokti
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:35 PM | Show all posts
waahh suka collab shilalat dgn amylea+ farouk roman...
ada lagu lain rupanya..
jgn mudah putus asa.. korang mmg team yg bagus
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:35 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 3-12-2019 04:32 PM
iols dh lama tgglkan twitter. tp kdg2 xila tu dendiam jer, dia ttiba emo bangkitkan isu2 psl no br ...

i lagilah xder segala benda alah tuh...tuh yang tny...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Betullah org sakit otakntaknpayah layan..tq next ajeerrr!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:40 PM | Show all posts
Aku percaya jah Alan pondan lorong karatz taik CTDK tu sakit otak. Obvi sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo i tk kenal sape alan ni....nape yer dia kutuk shila
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:46 PM | Show all posts
Kalau artis bbnu ke apa merempan, paham lah jugak. Pengalaman tak banyak, pr tak reti, masih tak matang, etc. Ni dah berapa tahun dalam industri, siap terpa nama ke negara cong ceng lagi, masih jua melayan haturz nurakha macam geng2 alan pondan tu.

Duduk diam2 je teruskan karier tak boleh ke. Dah lah kena ban dengan local reporter dah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:52 PM | Show all posts
apapun i stan for alan!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:17 PM | Show all posts
walaupun iols mmg x suke Xila, tapi iols pun x suke Alan. iols ada jugak gigih stalk twitter die dan baca tweet2 die lepas orang dalam ni dok cakap die tu tweetfemes.. iols macam nak create twitter account just untuk balas.. tapi macam x minat sangat nak melayan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118368s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list