Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
2317
View
46
Reply

[Tempatan] DAP letak iklan hiring RBA secara terbuka di Jobstreet

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 02:37 PM | Show all posts
Yang kafir lantak la nak apply ka apa ka

Buat yang Muslim, nauzubillah, moga dijauhkanlah
daripada terlibat dengan dosa-dosa memFITNAH yang jauh lebih
dahsyat berbanding membunuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:49 PM | Show all posts
Asdan replied at 4-12-2019 02:37 PM
kau ada natural talent boleh apply

mana bukti hang aku ada natural talent ? aku suh hang try, pi la try... banyak tu gaji.. since JD tu mcm suci murni... mungkin halal gajinya
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg bangang cina mana diorang amik kantoi ckp azan zohor pukul 3 ptg. Pakai nama melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 07:32 PM | Show all posts
Knights replied at 3-12-2019 01:49 PM
mwmbuktikan pakatan harapan parti yang transparent

bukan macam satu parti lagi tu

Padan la ko bersungguh sgt jd machai
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerja RBA boleh menambah kadar productivity negara katanya. Career advancement nanti boleh jadi menteri bila dah expert menipu, membelit, mempropaganda dan memacaikan cacai..
Itu jam baru boleh jadi multimillionaire. Elaun keliling, pencen seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kt FB bersepah RBA DAPIG..iols perasan kalau kat FB pages malaysiakini, berita harian or mana2 pages yg banyak followers conperm anjing DAP ni menyalak tau..FB diorang Pon leh detect RBA, profile picture merapu, friendliest sikit
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi gaji, junior exec je pon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093223s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list