Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2315
View
46
Reply

[Tempatan] DAP letak iklan hiring RBA secara terbuka di Jobstreet

[Copy link]

Author: tobby       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 12:58 PM | Show all posts |Read mode
nampak gayanya lebih banyak RBA akan menetas....akan dilatih oleh Grandfather of Fake News Mr Lim Kit Siyal.




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 12:59 PM | Show all posts
mahal gaji RBA sampai 5000 sebulan.  dari mana la parti Dapig ni dpt duit?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi nya gaji weh. Dok rumah ngadap laptop jah. Untung untung. Byk duit depa no?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:08 PM | Show all posts
fight the scourge of fake news...... cam syiallll....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:23 PM | Show all posts

tanya sikit,  ini kerja halal atau kerja tak halal ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh minta la.. Hahahahahahaha.. Janji kena bodoh mcm Knights
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:39 PM | Show all posts
required skill: sharp political acumen





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 01:39 PM | Show all posts
jofizo replied at 3-12-2019 01:08 PM
fight the scourge of fake news...... cam syiallll....

lepas ni boleh la belajar dgn lim kit siyal mcmn nak reka cipta berita fitnah Najib 'serial killer' bunuh ramai org tmasuk kevin morais, altantuya, teoh beng hock, pengasas Ambank dan ramai lagi.  najib lapor polis suruh krjn PH buka semula semua kes2 bunuh tu semua menteri membisu malah menafikan mrk pernah fitnah Najib.  mcm celaka.....ramai dah termakan fitnah korang.  merangkak la korang kat padang masyar nanti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 01:42 PM | Show all posts
baby_pingu replied at 3-12-2019 01:39 PM
required skill: sharp political acumen

blh la belajar dgn rafizi bgmn nak buat formula2 kencing yg terbaru...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mwmbuktikan pakatan harapan parti yang transparent

bukan macam satu parti lagi tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 01:55 PM | Show all posts
Knights replied at 3-12-2019 01:49 PM
mwmbuktikan pakatan harapan parti yang transparent

bukan macam satu parti lagi tu

membuktikan RBA dibayar mahal utk tabur fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:03 PM | Show all posts
depa boleh fight kita ka bro tobby? dengan bro lava pn mencungap mengadu pada manager website...wakakakakkakakakakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:15 PM | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 12:59 PM
mahal gaji RBA sampai 5000 sebulan.  dari mana la parti Dapig ni dpt duit?

kroni2 yg dapat job la sponser
mcm la orang tak tau  cari diaorang songlap duit

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:17 PM | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 01:39 PM
lepas ni boleh la belajar dgn lim kit siyal mcmn nak reka cipta berita fitnah Najib 'serial killer ...

yg apply tu sah2 jadi kayu api
apa depa peduli
kalau tak takde la depa nak tipu gst, cukai koperat, bla bla blaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:19 PM | Show all posts
Jiddin replied at 3-12-2019 01:01 PM
Tinggi nya gaji weh. Dok rumah ngadap laptop jah. Untung untung. Byk duit depa no?

apa kpi diaorang?
bonus sebulan utk setiap fb akaun yg kena benam?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 02:21 PM | Show all posts
JohnnySins replied at 3-12-2019 02:03 PM
depa boleh fight kita ka bro tobby? dengan bro lava pn mencungap mengadu pada manager website...waka ...

puak hati tisu kuat report  
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Gobind dah announced hari tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gobind dah announced hari tu apasal @Knights hg dpt 2500 jer hahaha hahaha hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 12:59 PM
mahal gaji RBA sampai 5000 sebulan.  dari mana la parti Dapig ni dpt duit?

Rba tuu mende..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 01:35 PM
Boleh minta la.. Hahahahahahaha.. Janji kena bodoh mcm Knights

Bugis pun bolehlaa mintakkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092796s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list