Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8899
View
80
Reply

"Nak Koyak Tiket Wayang,"-Netizen Tak Sanggup Tengok Elsa Berloceng

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Betulla tu netizen sanggup koyak tiket semata2 tgk bam jat..tah2 tipu je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:56 PM | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 02:37 PM
soalan ni kena tanya kat ponen la ye sbab tak terjangkau dek akal soalan ni..tapi educational

ahahahaha. iols takde kawan ponen . dalam ni ada ponen takkk. educational kan. nak tahu macam mana. bukan lucah ke apa just that dok pk cemana la dorang ni hidup kan. dah potong loceng mesti la nak merasai pleasure sebagai perempuan kan. tapi howwwwww.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
{:dot{:dot{:dot

Wehhhh..dia ni mmg siyes,hodoh sgt..muka tua! Pastu kan asal bontot dia lebar mcm belon kena penyet je tuh?sorry laa sajat,pmpuan sejati xdenye body y hodoh mcm chuolzs..

Makin lama makin pelik tgk fizikal dia nih..bilaa laa nak mamps~~
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey: aku je ke rasa hodoh nye bentuk badan mcm tu..ala2 kim kardashian..ala2 porn star

nope..aiolzs pn rasa cenggitu..byk sgt bt pmbedahan kan,filler merata2 smpai jd pelik body shape tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:03 PM | Show all posts
kenapa berpetak punggung sajat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
I baca pandan tu as pondan... Hahahha... Rupanya pandan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju elsa kaler putih dah skrg ni
Rambut lepas je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin pelik dh muka dngn bontot dia

Yng tiruan tk akn boleh melawan ciptaa. Asli
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

Tu satu hal, kelentit yg ade pun palsu punya kan bukannya ade deria rasa yg sgt sensitif tu pun.

Satu lg takde batu meriyan atau serviks yg ni yg selalu ditujah juga.
Pastu opkos tade gspot.

Rasanya lubang pelesu depa tu sia2 je huhu tak rasa menda kot.
Jap ade lubang ke tah2 ade saluran kencing je.
Dan xde gak la air mazi aka pelincir..
Iols selalu pikir depa ni main belakang je kot   

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 02:37 PM
soalan ni kena tanya kat ponen la ye sbab tak terjangkau dek akal soalan ni..tapi educational

Tengok Youtube or baca Reddit jah. Sure jumpa jawapan pada soklan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
i try so hard and got so farrrr....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimpi ngeri anak aku camneh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

Aku rasa cam fake orgasm je kot..  mana boleh lawan ciptaan Allah... kannnnn
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik bentuk badan bamjat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tgk ada sorang wartawan temubual seorg pondan yg dah buang kotey dia and dia kata itu perkara yg paling dia menyesal sebab dia terpaksa makan ubat penenang..kalau tak makan  ubat tu dia akan jadi kemurungan sejak buang kotey dia...kau rasa bamjat pun ada masalah jiwa jugak kalau uols tgk video2 dia kan...mcm mana dia nak lepaskan hawa nafsu dia bila kotey dah buang nyah? Nauzubillah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:28 PM | Show all posts
YO YOOO JE KOYAK TIKET...

kan ke rugi jeh.. hadehhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 3-12-2019 01:09 PM
Transgender mmg ada satu style cara bergaya cara berjalan..kan?

Pesen mcm tu je..

Ya, perempuan original takdenya jalan pelik gitu aih. Kita jalan mcm biasa saja. Yg penting chromosome XX.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:56 PM | Show all posts
hahahaha feeling sangat ni. muka selalu bertukar ikut musim
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia dah makin kejantanan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:56 PM
ahahahaha. iols takde kawan ponen . dalam ni ada ponen takkk. educational kan. nak tahu macam ma ...

Maybe aku kena tgk porn shemale then baru boleh jawab soalan uols.. Yerk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111176s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list