Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8015
View
80
Reply

"Nak Koyak Tiket Wayang,"-Netizen Tak Sanggup Tengok Elsa Berloceng

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

Sama la. Dah lama nak tau ape yg dorg rasa? Mcm takde rase ape je kan. Pastu mesti faking everything. Dh sememangnya fake pun. Ko pegi tanya dkt bod pendidikan seks la nnt aku support soalan ni. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 3-12-2019 04:20 PM
Pernah tgk ada sorang wartawan temubual seorg pondan yg dah buang kotey dia and dia kata itu perkara ...

Semburit lah nyahhh. Mereka masih dgn cara tu kot. Yg pelesu tu semata2 nak tgk cermin nampak woman lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

Ada forumer jawab aritu, kunyit ada G-spot belah dalam dubur tu
Kat bebuah tu diurut dari dalam mendatangkan kefuasan gituh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk yt channel asia apatah..dia teview transg siam..dari pondan tu cerita aku pulak yg rasa sakitnya..dia kata siksa mcm nak mati selepas buang tu..dlm tempoh rawatan la..kena cuci..adess teringat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoii... dah nak dekat sendi dah si Tua ni - dia bikin lagi dah aiiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:06 AM | Show all posts
memang la kehidupan ko fairytale sebab ko berangan jadi perempuan sampai ke sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:15 AM | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

diorang boleh orgasm...  kelentit palsu diorang dari kepala zakar...  lepas operate, diorang kena pakai dildo beberapa saiz untuk train lubang palsu tu...  bermula dari saiz paling kecik sampai la besar...  cuma, orgasm diorang tak sampai tahap orgasm betul2 kaw2 la...  macam orgasm gitu2 je...  sebab tu ramai yang kemurungan sampai tahap mental lepas beberapa tahun buang batang...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:52 AM | Show all posts
sejenis gigih...fuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:56 PM
ahahahaha. iols takde kawan ponen . dalam ni ada ponen takkk. educational kan. nak tahu macam ma ...

Soklan adik ni xterjangkau akal fikiran  nk menjawap... Sape yg tau boleh laa terangkan, nk tau jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati2 aku ingatkan loceng tu halkum. Kbye
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:28 PM | Show all posts


Eh dia memang nak buat muka macam che ta ka? Obvious sangat miripnya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:22 PM | Show all posts
Abang Jat buat jelmaan Frozen pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lucula bamjat ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-12-2019 03:56 PM
Tu satu hal, kelentit yg ade pun palsu punya kan bukannya ade deria rasa yg sgt sensitif tu pun.
...

Nope, kelentit tak palsu. Kelentit mereka adalah kepala butoh mereka. Nak detail pi youtube cari " male to female sex reassignment"
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pakis_hutan replied at 4-12-2019 08:37 PM
Nope, kelentit tak palsu. Kelentit mereka adalah kepala butoh mereka. Nak detail pi youtube cari " ...

So makna kata dorang ade rasa sedap juga la bila tenyeh tang situ?
Tapi bagai mana dengan kemutan, air mazi n g spot
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-12-2019 08:40 PM
So makna kata dorang ade rasa sedap juga la bila tenyeh tang situ?
Tapi bagai mana dengan kemutan ...

Yup, tetap rasa stim. Bab kemutan, air mazi & g spot aku takleh nak jawab. Tapi a man's g spot is the prostate tak silap aku, so kesimpulannya main belakang juga la kot?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 4-12-2019 06:15 AM
diorang boleh orgasm...  kelentit palsu diorang dari kepala zakar...  lepas operate, diorang kena  ...

Ooo iols tak berani nk tgk kat youtube laa ade gambar bedah2 kan.

Tak silap saraf kat kepala zakar lelaki tu tak sepower kelentit wanita kan.
Rasa mcm penah baca yg bhgn kelentit tu paling sensitif kalau salah mohon betulkan.

Iols percaya tak ramai pompuan sejati amiktahu anatomy vagina depa
Maksud iols jarang tgk dan kelebek setiap bahagian dan kenal pasti fungsi tertentu.
Sbb tu ade je yg igt peranakkan depa dh terkeluar bagai padahal mende yg depa nmpk tu bukan rahim.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:04 PM | Show all posts
dah hambar, tu buat come back gini.

bang jat muka makin tua makin nampak laki la. xelok dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:21 PM | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

Ya saya pun terfikir juga mcmna...secara educational
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:42 PM | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:57 PM
Masa deolls operate tu dr create kelentit palsu la utk deolls maybe pakai nerve yg sedia ada dari  ...

oh camtu rupanya....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096456s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list