Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8018
View
80
Reply

"Nak Koyak Tiket Wayang,"-Netizen Tak Sanggup Tengok Elsa Berloceng

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-12-2019 02:58 PM
nope..aiolzs pn rasa cenggitu..byk sgt bt pmbedahan kan,filler merata2 smpai jd pelik body shape t ...

nak wat cane..kalau da jantan tu,jantan la jugak..dia letak filler byk mne pn utk ttup kejantanan dia..kuasa Allah swt maha besar..tetap nampak air muka jntn..mkin lama makin ketara hokeyyy...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan plak durian kunyit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

Ikut jubo.. hat depan tuu tygn gambo jee..kesian sbnor depa ni.. Ckp lelebih org marah.. ujung ujung aku ckp satu hari nanti mgkin dia berubahh.. kalo berubahlaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 3-12-2019 05:07 PM
nak wat cane..kalau da jantan tu,jantan la jugak..dia letak filler byk mne pn utk ttup kejantanan  ...

Tulaa tu..ni bkn pmpuan ori pny body tp lebih kpd fantasi anime hentai jah..jenis bontot besar leper,pggang kecik..tp muka tetap jantan..hodoh! Xde lgsg air muka perawan dan keperempuanan tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yucks

Btw frozen 2 sgt tak best yachh
Mengantukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg fake cikpet tu bukan tuk kepuasan  fonen itu mnjadi pompuan kah? Walhalase ngeseks tehtap la pakai lubang blakang itu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pls lah abg jat...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 02:37 PM
soalan ni kena tanya kat ponen la ye sbab tak terjangkau dek akal soalan ni..tapi educational

Masa deolls operate tu dr create kelentit palsu la utk deolls maybe pakai nerve yg sedia ada dari jejanss punya. Lepastu lepas operate tu sebelum deolls keluar hospital deolls kena masturbate dulu sehingga orgasm beberapa kali. Ni dr yg suruh ya.

Information iolls tahu dari live ig safiey illias heshe cerita pengalaman operate buang and after. Nak mastubate tu pun dr ajarkan katanya sbb tak biasa. So deolls ni mampu jahh orgasm berkali kali seperti wanita lain. Maju kan teknologi skrg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
abang sajjad ni kalau org kate adek bradek che ta pn iols caye je..iras che ta
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:57 PM
Masa deolls operate tu dr create kelentit palsu la utk deolls maybe pakai nerve yg sedia ada dari  ...

Pok.. si pudin tu dh buang ciknek ke?? Rsenye mcm belum kan.. ke mak yg tertinggal ketapi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
buruknya bang jat, tgk lah body buatan manusia, kemain pinggang kecik montot lebar
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-12-2019 03:56 PM
Tu satu hal, kelentit yg ade pun palsu punya kan bukannya ade deria rasa yg sgt sensitif tu pun.
...

haa lubang buatan takde fungsi pun rasanya, klu ada penetration pun both parties mesti tak rasa apa, dah palsu, jadi aksesori jelah kot
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lilylululala replied at 3-12-2019 08:54 PM
Pok.. si pudin tu dh buang ciknek ke?? Rsenye mcm belum kan.. ke mak yg tertinggal ketapi ni..

Menurut cerita dia gitulah. Baru lagi la iolls tengok dia cerita tu dlm tahun ni jugak. Buang kat siam katanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:57 PM
Masa deolls operate tu dr create kelentit palsu la utk deolls maybe pakai nerve yg sedia ada dari  ...

Ngerinye dgar..ujg2 da mninggal kariah keliru nk mandikn ke x
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 09:15 PM
Ngerinye dgar..ujg2 da mninggal kariah keliru nk mandikn ke x

Kan. Heshe pun haritu dah buang tetek kan lepastu tmbah balik. Lepastu buang loceng plk. Nekad sungguh nak jd wanita
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Carilah kat youtube diorg ada interview dgn pondan yg dah buang kotey...mmg tak berguna pun lubang buatan tu tapi kena selalu jaga kebersihan senang kena infections...last2 main lobang belakang jugeeekkk!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:06 PM | Show all posts
makin lama makin tergoda pula tengok bontot sajat. mantap bah kalau kau. siyal la jat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa cakap bam jat berloceng? Tak elok la tuduh2.. Bukti, mana?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bekas berloceng ye tp berloceng tidak lg..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kita mesti layankan kalau boleh ignore...koserrr!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086015s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list