Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8063
View
80
Reply

"Nak Koyak Tiket Wayang,"-Netizen Tak Sanggup Tengok Elsa Berloceng

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 12:31 PM | Show all posts |Read mode
Siapa yang tidak mengenali usahawan kosmetik yang tidak pernah lekang dengan kontroversi, Muhammad Sajjad atau lebih dikenali sebagai Nursajat. Apa sahaja yang dilakukan olehnya pasti mengundang kritikan lebih-lebih lagi di media sosial, Instagram.



Sama ke sama?




Terbaru, Sajat telah memuat naik foto dimana dia mengenakan kostum kartun keluaran Disney iaitu Frozen. Mungkin mahu mengambil 'mood' sempena tayangan filem Frozen 2 yang hangat diperkatakan terutamanya di kalangan kanak-kanak dan peminat kartun Disney itu.


Kostum lengkap dari atas sampai ke bawah


  



Tidak dinafikan kostum yang dipakai oleh Sajat serta rambut palsu berwarna platunium blonde tersebut memang cantik dan menyamai karakter kartun Elsa.



Kredit foto : Ig Sajat




Sebelum ini, Sajat ada mengenakan kostum yang menyerupai watak Maleficent yang mendapat pujian ramai.



Kredit foto : Ig Sajat




Namun, tidak pula kali ini apabila rata-ratanya tidak selesa melihat Elsa dalam versi Sajat sehinggakan ada yang mahu membatalkan hasrat untuk menonton filem Frozen 2. Adoi!



Kredit foto : Ig Sajat





Kredit foto : Carian Google




Difahamkan yang Sajat mengenakan kostum-kostum tersebut sebagai mempromosikan bengkung keluaran syarikat miliknya. Bukan saja-saja 'buang tabiat'.


  



Apa yang lebih kelakar apabila ada yang merasa 'murung' melihat Elsa memakan durian.


  



Ouch! Jangan begitu, guys! Kita layankan sahaja gelagat Sajat tu. Biasalah Sajat memang suka membuat perkara yang pelik-pelik untuk tarik perhatian netizen.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:35 PM | Show all posts
heshe dah xde loceng lah.. apooo
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
pompuan fuhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa tak buat comb back cam elsa tu..... Gbr elsa manada bangs
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by blue^panther at 3-12-2019 12:53 PM

Aku rasa mcm 1 penghinaan buat Elsa, nasib la aku tak minat Frozen......makin keras muka bamjat, banyak sangat silikon gamaknya....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah hijau {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:59 PM | Show all posts
aku je ke rasa hodoh nye bentuk badan mcm tu..ala2 kim kardashian..ala2 porn star
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Transgender mmg ada satu style cara bergaya cara berjalan..kan?

Pesen mcm tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Elsa x pakai bju biru tu dh la jat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:57 PM | Show all posts
diulangi...loceng sajat dh lama buang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts

Nice try Jat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:04 PM | Show all posts
muram aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajattt oiii udah2ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:16 PM | Show all posts
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. skang dah tak ada. tapi ada lubang fake. pastu mcm mana dia orgasm dia tak ada muscle vagina yang ori? sorry tanya sini. ini soalan sirius education.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:26 PM | Show all posts
woiiii
jgn konfiuskan pemikiran anak2 kami
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahah ferfeeling sangat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:30 PM | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

ok nak tau jugak ni..ada sesiapa boleh jawab?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:35 PM | Show all posts
muka abang jat ni cam sesumpah pon ade..bila pakai coustume elsa nampak iras che ta n bila pakai costume maleficient iras sakinah lak..apooooooo takde identiti nih??
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjang pylak video nye..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:37 PM | Show all posts
nanasno replied at 3-12-2019 02:16 PM
satu jek nak tau macam mana sajat dan kawan kawan merasa pleasure ek. aku tepk cm dulu ada loceng. s ...

soalan ni kena tanya kat ponen la ye sbab tak terjangkau dek akal soalan ni..tapi educational

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112142s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list