Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
525
View
9
Reply

Harry Potter Malaysia Tukar Duit RM1 Jadi RM20, Tapi Warganet Nak RM100

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 12:28 PM | Show all posts |Read mode
Siapa yang tidak terpegun dengan kebolehan seorang pemuda yang dapat menukarkan duit kertas RM1 kepada RM20.


Itu yang berlaku apabila seorang pemuda bernama Fakhrul Ramadan Omar dirakam menghiburkan kakitangan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia ketika beratur menghantar jubah konvokesyennya.


Memetik laporan ProjekMM, lelaki yang menggelarkan dirinya sebagai Fakhrul Illusionz menunjukkan kebolehan menukar duit RM1 kepada RM20 dalam kejadian itu.






Ia sekaligus menyebabkan staf di situ berasa terkejut dan juga terpegun.


Cerita dia petang tadi sewaktu nak pulang jubah konvo, kakak staf tanya, eh awak yang viral graduan Harry Potter tu kan? Tunjuk magic sikit boleh?.

Jadi aku pun belanja la magic bagi hiburan sikit kat dia orang. Ye lah, hari Ahad pun diorang bertugaskan, so yeah! kongsi Fakhrul menerusi Twitter.




Terdahulu pada 25 November lalu, Fakhrul menjadi tular selepas membuat silap mata mengeluarkan kad dari tangan secara tiba-tiba ketika berjalan di pentas konvokesyen.


Dalam pada itu, video menunjukkan dia menukar wang keras itu mendapat reaksi warganet.


Mereka bukan sahaja berasa terpegun, malah memintanya menukarkan duit menjadi kepada RM100.  - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Wehh camne dia buat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:02 PM | Show all posts
harry p*******...wakakakakakakakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:16 PM | Show all posts
sedap jugak dapat tukar duit seringgit jadi seratoss
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:32 PM | Show all posts
xkisah la kalu 5 helai singgit da dpat rm100..akak bagi ko 500 helai duit singgit dek tlg tukarkan utk akak ye..gittuhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:36 PM | Show all posts
time nak raya boleh la tukar duit ngan dia..
tak yah beratur kt bank dh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
berlmbak je kt youtube rahsia sebenar dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
TuntungReturn: berlmbak je kt youtube rahsia sebenar dia.



Heheheehe antara magic plg senang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kt YT jer lah nanti magic dia..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Minta hang pi tukor MP kat parlimen tu......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117510s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list