Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8083
View
164
Reply

Suami Lufya Omar Bagi RM250 Je Sebulan Untuk Perbelanjaan Anak?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 5-12-2019 12:15 PM
iols rse dgn figure 250 tu akn jd bualan kat sepital agaknya.. camne laa ek dia face semua ni.

Malu kena bahan dengan staf nurse. Sakit kepala lagi
If heshe tak perform, lagi takboleh bayar nafkah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 5-12-2019 11:19 AM
Budak tgh membesar mmg kena selalu beli baju n kasut. Masa beli tu mcm ngam2/besar sikit, tiba2 ka ...

Loh. Aku selalu beli besar sikit. Ada buffer Takkanlah beli tiap bulan. Kalau beli ngam ngam size mmg ler. Kejap naik berat badan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 05:20 PM | Show all posts
Gaji dokter 4K bagi anak RM250 ?????????
apa ada dgn duit banyak tu ????? ........
sila bagi hak penjagaan anak tu pada dokter tu ..baru dia tahu cukup ke tidak ....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:04 PM | Show all posts
Dah elok nak cerai, ko taknak cerai, pastu bagi 250 jer?? takleh hadap aku laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:24 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 3-12-2019 01:04 PM
ok korang.....kalo 250 xckup...braper sepatutnya? aku just nk tau jer.....

bagi rm 500 sebulan ok le ..... tak payah kata seribususu utk sebulan dan pampers utk sebulan....
susu formula jenis yg mahal tu rm 50x4 minggu = rm 200
pampers mahal apa.... rm 45x4=rm180
tu tak termasuk kalo gi klinik anak demam...
makanan sampingan anak tu (apa ingat anak minum susu je ke ???)
baju nak kena beli jugak ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Doc psiko
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 08:06 AM | Show all posts
250 ok la tuh tgk dia pun mcm tak mampu jer pakai baju recycle 10 tahun punya sampai sendat ketat tercekek puting tuh hahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094874s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list