Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7197
View
164
Reply

Suami Lufya Omar Bagi RM250 Je Sebulan Untuk Perbelanjaan Anak?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-12-2019 12:51 PM
ye.. cukup la tu.. kurex kena jugak beli barang dapur, beli perabut yg silih berganti, pinggan m ...

G string x beli ke kurex ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan nak backup lelaki tu, tapi ayat dia mengundang spekulasi. Pastu org mesti la terus assume lelaki tu yg bagi duit banyak tu, padahal dia takde mention gitu dlm caption. U know people love to assume ridiculously.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Netijen kena tgk lifestyle doktor ni cmne . Baju pun x bganti tau . Sampai naik tetas la baju tp hat tu jugak la doktor pakai tau . Zuhud kan doktor ittew .
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:38 PM | Show all posts
RM250 tu lepas duit susu anak aku sebulan, tak ada balance
Untuk aku memang tak cukup dengan tiap bulan mesti ada beli baju sebab anak cepat membesar.
So Lufya tepuk dada tanya selera lah. Sendiri belanja mestilah tahu. Ni macam minta natizen kecam laki dia je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:45 PM | Show all posts
250 nak bayar nursery pun tak cukup
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 02:15 PM
alah kurex makan sardin je la jadi raykat marhaen skit boleh x?ni x asyik nak fine dining je habis ...

kalau boleh nak makan masakan kg, tapi doc ni yg nak makan mewah... kita turutkan je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 3-12-2019 04:14 PM
ja'at..
mengekek mek gelakkkk
ape yg kurex wat ganti perabut? spesel perabot yg manakah yg  ...

kurex sejenis tak boleh tengok jiran beli perabot baru..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 3-12-2019 04:24 PM
G string x beli ke kurex ?

tak.. lebih suka bebas.............
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Well...kalo aku jadi minah ni pun aku bising..250 jer?? Choii sgt...kedekut simpan telur tu sampai mati....menyampah btoi...nenas bagi 500 tau kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:36 PM | Show all posts
if bc kapsen sajork, nmpk mcm soklan umum. Nak ibu2 share bajet anak. But scroll komen , mcm perli ex jah . Shuben kedekut nafkah kew acaner   Igt ya , selagi tak diceraikan , wife jugak wajib dibayar nafkah. Rm250 nafkah utk anak n wife , omai

Ai tgk org bayo beratus2 beli susu. Tu vlum pampers , baju etc. Huhu.


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk dr Hafiz.. Malu la sikit.. Ang tu dr.. Ex bf aku yg kerja tentera dulu pun bagi pun bagi nafkah anak sebulan seorg RM750
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:54 PM | Show all posts
Knowlee replied at 3-12-2019 04:28 PM
Bukan nak backup lelaki tu, tapi ayat dia mengundang spekulasi. Pastu org mesti la terus assume lela ...

setuju...,,  pompuan tgh marah.... RM250 sekali bagi seminggu untuk belanja makan je...tapi dia akan kata rm250 untuk sebulan..
kita yang membaca ni,,relek2 la dulu...


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:02 PM | Show all posts
aku ok ejr klu dia nih nak menyalak untuk dapatan bahagian anak dia.... sebab dah lar laki nyer play victim mcm dia tak bagi jumpa anak sedangkan diri sendiri yg taknak peduli.. anak dok panggil, sikit pon taknak layan, pastuh dok tuduh sana sini kata bini aniaya dia ngan anak.

la nih biar semua org tau yg nafkah anak pon ko culas nak bagi.. dan biar semua org tau yg ko gak sejenis jantan yg suka gantung bini tak bertali.. dah takmo tapi taknak plak ceraikan..

untuk yg kondem bini merempan bila dpt laki mcm nih, sila lar korang mereput. takyah nak guna alasan kena simpan aib suami klu dah suami buat bini tuh mcm sampah nak buang or simpan ikut suka hati.. ujung2 karang, si laki aman2 jer tambah bini ngan anak baru, bini lama nih tetap kena mengemis untuk dptkan hak diri sendiri dan anak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 12:44 PM
jahatnye ko ni kurex...padahal gaji doktor spital boleh buat loan rumah rm600k tau tapi bagi anak  ...

Teringat plak kat fb ritu ade viral doktor ni beli umah 3 tingkat ngadap tasik sbb itu terbaca diari bini dia masa kecik kot.

Impian bini dia masa budak2 nak banglo 3 tingkat ngadap tasik gitula lebih kurang hahahah

So gaji doktor mmg byk laa khen
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 3-12-2019 12:51 PM
range gaji doktor kalau umur 30 tahun berapa?

Kalau MO govt dalam 5-6 k je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 01:41 PM
RM250??? Buat anak pandai,  tanggungjawab pada anak kelaut.

Harap nama ja DOKTOR  tapi perangai  ...

Kannn atleast 500 koman2
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 3-12-2019 04:28 PM
Bukan nak backup lelaki tu, tapi ayat dia mengundang spekulasi. Pastu org mesti la terus assume lela ...

Lufya ni da beberapa kali buat begini. Jenis suka berkias agaknya. Yang sebelum ini pun netizen dah spekulasi bekas suami kaki pukul disebabkan kapsyen mengundang beliau kan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 3-12-2019 06:24 PM
Kannn atleast 500 koman2

Tu la.. Bukan dok zaman tahun 90 an
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora: kejam giler haha..rm100 bela anak kucing boleh lah


Makanan ank kucing pon xlepas.. 100 cukup buat beli pasir berak je okayyy..btw xoff topik.. mcm mana nk kasi ank byk,dah doc pki bimmer..tu lom masuk lg duit gym sado2 n dia pny social life.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 3-12-2019 05:06 AM
Kalau baru setahun kerja dekat 3k lebih campur elaun semua

Housemen pon dh 4k++ zissss...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100326s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list