Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12499
View
145
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-12-2019 10:35 AM | Show all posts
mata.kail replied at 6-12-2019 10:35 PM
hahahaha itu je cara utk menyakitkan hati kembali para marhaen

ned kena asah lg otak dia, setakat jaki dengan wallet nitizen dh bosan
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 10:54 AM | Show all posts
itu la masalah soc med skrang

stim pun nak bgtau orang

stim gi la goncang sendiri


bangang
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah merasa susah bolehlah hina orang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Megah sangat dengan rete dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 08:38 AM | Show all posts
Mary_jane replied at 15-12-2019 12:29 AM
Megah sangat dengan rete dunia.

Kannn.. Nak megah sampai bila?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu minat sangat kat nora sebab nampak baik dan comel, tapi skrg tak minat dah.. umur makin tua tapi makin seksi, pastu mcm dah start buat cucuk2 kat bibir. Tahun depan dah 38 tahun kan.. lagi2 skrg dah join jual produk timbang kilo si pz tu, makin la tak minat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091741s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list