Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12501
View
145
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 3-12-2019 02:50 PM
menghina netizens miskin sokmo. ko pun kaya sgt ke skrg bapakmu bukan menteri lagi?ok la bossned ter ...

Bukan menteri pun tapi harta x habis 7 keturunan tu ada lagi. Mak dia pun memang kaya, kan.. So kiri campaur kanan, kaya raya 8 keturunan la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
gigi replied at 3-12-2019 02:59 PM
poyo la lu...ngan mak tiri pon gado2

Maktiri & apaknya elok je enjoy life di Paghi dgn adik dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 3-12-2019 03:05 PM
Yg ppuan la x malu tayang tetek apajadahnya... biasala laki komen gtu sbb mngundang, lum tgk lagi pp ...

Ya. Kalau x dedahkan diri kepada fitnah, xde la fitnah dimulakan..
Tapi ni bukan fitnah.  Ni dibelanja..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 3-12-2019 04:13 PM
Dulu2 aku punyalah excited bila nazri taxi kalah dgn harapan dia dan anak gangster taik kucing dia k ...

Akak doakan diaorg disiasat juga.. Dah dalam list menanti kot...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Org2 mcm ni la buat aku mls undi bn. Ph tu dah mmg haprak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Confident kaya betul dia nk hina orang macam tu.. netizen pun satu hal. Nape la perlu komen mcm tu ish
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:03 PM | Show all posts
haruslah replied at 3-12-2019 01:14 PM
bodohnye netizen yg suka komen lucah ni
anak org....laki org....bapak org....
x malu betullll

itu lah pasal... kene kutuk laki org tuh sentap plak...
netizen yg jenis celupar ni ayat2 padu borak2 kedai kopi sana.. nk jgk komen kt ig retis tuh tanggung laa kene kutuk balik..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Smua komen pasal boobs
Aku nak komen apasal senyum mcm joker
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:09 PM | Show all posts
Maria_Juana replied at 4-12-2019 11:48 AM
Confident kaya betul dia nk hina orang macam tu.. netizen pun satu hal. Nape la perlu komen mcm tu i ...

tu lah pasal... nora nk belanja tgk jer smbil jilat screen tuh... nk jgk komen lucah haa kene hina si laki tau plak sentap.. padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:45 PM | Show all posts
binipopeye replied at 4-12-2019 12:03 PM
itu lah pasal... kene kutuk laki org tuh sentap plak...
netizen yg jenis celupar ni ayat2 padu b ...

jantan2 mcm ni la yg acah2 suh pompuan tutop aurat bagai
konon2 dia lelaki paling soleh
tp x malu komen jijik kat socmed org
x malu ade anak/adik/kakak yg mungkin jadi camtu jugak


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nampak tali bra jatuh ke bahu, tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols semenjak diambang kekertuan makin pelik pulak gaya.. 1st thing tgk pic ni iols nampak beza warna kulit tgn, badan & muka, ala2 toklip punya iklan dulu
Lahai jejans gersang ni pun, mudah sgt tertipu ngan luaran, tgk pun dh tau bulat padding
Baik tgk arviena punya ketet lg padu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pakis_hutan replied at 4-12-2019 01:33 PM
Aku nampak tali bra jatuh ke bahu, tu je..

Bukan saje jatuh ke bahu tapi nmpk tali kendur sesgt.tak classy langsung si jendol ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 3-12-2019 06:54 PM
kalau minus duit mak apak si ned ni,iols rasa kaya lagik acik2 forum.
dah nak masuk 2020,ko st ...

Tulah psl...mn ada org dompet tebal lagi.skrg pkai debit atau credit card aje.dasar jantan bodoh.berani berbunyi.kan org korek kes dia padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 5-12-2019 05:20 AM
Bukan saje jatuh ke bahu tapi nmpk tali kendur sesgt.tak classy langsung si jendol ni

Lols, tu aku tak perasan pula
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mane la die tau org tu walet flat..sesuke suki hina org..budak yg komen tu mcm budak lagi..wat gapo mu nak layan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu minat gilerrr dgn ND
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sadonya nowa ni dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 artis ni mmg sengaja nak tunjuk aset.aku tak rasa dia tak perasan bhgn tu menonjol.benda boleh tunjuk buat apa sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 03:45 PM | Show all posts
beni sorang je ke yang rasa ok bossned jawab mcmtu kat pengomen?
asik artis je kena cerca, bior la dia cerca pengomen tu skali skala
baru ada akal si pengomen tu.
dia cerca artis boleh kan..ate takkan pengomen tak boleh dicerca jugak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.156703s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list