Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10965
View
144
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin bulat muka nowa. Tangan awat makin gelap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Nobody carries cash lah dude. Pakai kad. So flat lah wallet.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenmahin bongkak ko menjawab ye...klu x de reta bapak kau...ko pon merempat miskin cam Indon angkat sawit tu haaa.......kurang2 Indon ada maruah kerja keras carik rejeerki....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 3-12-2019 12:01 PM
salah aku 'tertengok' ke....salah ko 'bagi aku tengok'.....

Hat ni betoi weh.. Baru nk ckp bnda yg sama. Hik3..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku kaya kau miskin..aku kaya kau miskin.. zaman bila dia hidup ni? Kesian..  so tak matang uolss.. Cam bebudak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ko pn harapkan bapak je ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:19 AM | Show all posts
rilek lah yang sentap ngaper? dia ckp mcm tu pada yang bagi komen lelucah bukan kat korang pun. Kot dia ckp leper mcm lempeng korang sentap jugak kata menghina makanan ler pulok. Hisshh entah apa apa!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka. Memang layak kena hina kalau da mata kepala fikir seks. Nampak mak dia berkemban pn mau dia pikir seks.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
tomatome: Netizen yg gigih komen kat ig retis ni get a life boleh x?? Aduiii lantak dia la.. kalau nk membawang sgt meh kat porem ni..


Hahahhaa kan! Setuju!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Warna kulit muka dgn leher n tgn dia tak match. Tu y aku nampak dlu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang orang pakai e-wallet jea. Tak main la bawa cash ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:41 AM | Show all posts
kalau tak keje(kalau tak kejelah).. lame2 abis gak harte yg terkumpul tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 3-12-2019 12:11 PM
aku yg ppuan ni pun tgk2 je perasan menda tu ape lg laki2 kan..
dia ni okay la cantik.. si syapa th ...

Atita haris si bini NasT tu pakai tudung tapi baju melekat, dah tau berapa posen
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:35 AM | Show all posts
gigih komen..aku komen kat ig retis hollywood je..tu pun sbb nak tag kawan suruh tengok
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dah dia yg tayang.ko expect netizen nak tutup mata ke? bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:41 AM | Show all posts
wallet nipis x pa..janji dpt duit halal...


lagi satu, org komen lucah sbb dah bini ko yg tunjuk gambar ala ala lucah..takkan dah bagi gambar mcm tu nak puji lak....pastu tak off komen......pastu nak kodem org bg komen lak...dah tu x nak ngaku silap p post gambo mcm tu...lagi bangga ada la..


patut la jdi pujaan sesetengah acik porum kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:17 AM | Show all posts
setori_mori replied at 4-12-2019 09:27 AM
Atita haris si bini NasT tu pakai tudung tapi baju melekat, dah tau berapa posen

tak pernah amik tahu pasal dia.. dulu masa dia adik ipar fynn jamal ade la tgk2.. skrg dah tak tgk dah..
bertudung tp pakai mcm tu lg la jd modal kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 3-12-2019 12:01 PM
salah aku 'tertengok' ke....salah ko 'bagi aku tengok'.....

Dua2 salah. Tak yah nak menyalahkan orang lain kalau dah buat salah. Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 3-12-2019 11:52 AM
Perlu ke nk hina org sampai cmtu nedimmmm oiiiiii

Dia kan gitu..
Btw, tengok gambar je memang yg tu menonjol.. Kedut2 di sekeliling tu. Mcm gown yg dok kedut2 tapi kat situ x berkedut langsung. Memang nak tonjolkan bahagian yg x berkedut tu..

Err.. Faham x apa yg akak maksudkan ni?

Hahahaha

Netizen ni rajin sangat nak komen di socmed retis2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-12-2019 02:01 PM
sekali pandang pun tau itu bukan tetek tapi padding lebih..

Yang penting nampak menonjol.. Walau padding sekalipun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115302s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list