Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10938
View
143
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
2-2 aku x minat. Eat shid plz.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cassieopeia replied at 3-12-2019 03:48 PM
yang belanja dah sah sah tak cerdik, hat laki2 tu pun gigih nk komen mendapatla dengan lakinye tu. Y ...

Dia mmg bangga, tidak tadakla design baju kawin nora bareback dpn tok imam ko mampu? Only  thick wallet/face can do it..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosned ni kira dayus la kan. Sbb biarkan je bdn bini jd tatapan lelaki lain

Done pakai telekung
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama je semua. Yang post gambar, yang comment pervert dgn husband yg back up to downgrade org miskin. Nora nak post gambar mengundang tutup/ restrict la comment. Bukan taktau netizens Malaysia ni macam mana...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 3-12-2019 11:45 AM
Netizen yg gigih komen kat ig retis ni get a life boleh x?? Aduiii lantak dia la.. kalau nk membawan ...

Jantan pun gigih khen? Geli akak. Pass Pendidikan Islam SPM ke suma yang komen tetek bini orang tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 3-12-2019 06:34 PM
Sama je semua. Yang post gambar, yang comment pervert dgn husband yg back up to downgrade org miskin ...

Netizens jantan seluruh dunia sebenarnya sama jah level hamsapnya. Bukan takat Malaysia saja.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:54 PM | Show all posts
kalau minus duit mak apak si ned ni,iols rasa kaya lagik acik2 forum.
dah nak masuk 2020,ko still berkompang sapa kaya,sapa miskin.so yesterday

zaman skrg mmg wallet nipis je ned,sebab org tak carry cash..contactless aje..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 3-12-2019 11:36 AM
Ala netizen ni..nowa dah kertu pun berselera lagi ko nak tengok..aku lagi fokus tangan nowa dari dad ...

Iols pon nmpak kurap dulu. Tetek dia xpernah nk perasan. Lainlah klau mmang jenis tetek mantap
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 3-12-2019 04:13 PM
Dulu2 aku punyalah excited bila nazri taxi kalah dgn harapan dia dan anak gangster taik kucing dia k ...

off topic sat...

iols pn sama fikir cam tu... nak sgt tgk bapak dan anak kena siasat... dua2 berlagak sgt...

tp si bapak tu pandai kipas dan tepis... tu yg tk kena...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen2 ni pon.. Kot3 dorg saman baru tau.. Dorg harta 7keturunan x abis.. Kita ni comment lebih2, kena saman silap2 dok dlm jail sbb x mampu nk byr saman
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lainnya muka nora skrg, amboi ned perlu ke hina org mcm tu, tak paham nape org kaya suka nak hina2 org
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 3-12-2019 11:48 AM
so typical of bossned, hina orang miskin..

ala pompuan boobs flat pun bole ada tetek menonjol kal ...

Entahnyeeee.. Tengok sekali lalu pun dah boleh agak tebal span dah berapa inci... Vodoooo sangat lelaki2 yang komen tu..
Bossned pun serve him right lah... Padanlah kena kecam punn.. Bini sendiri tak reti nak jaga...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 3-12-2019 03:05 PM
Yg ppuan la x malu tayang tetek apajadahnya... biasala laki komen gtu sbb mngundang, lum tgk lagi pp ...

Setuju sangatt... Yang post gambo tu yang patut disalahkan dahulu.. Sendiri post mengundang nak salahkan orang lain pulak.. Budusss! Yg komen2 pun memanglah salah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 3-12-2019 04:37 PM
Apa la sgt takat tunjuk tetek gitu
Pic bogel bini dia pun ada apa..
Yg tu laki nya tak mere ...

Laki budusss je macam tu.. Sendiri salah minik nak salahkan orang lain.. At first place dia tu yang patut nasihat minik dia tak perlu post macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife pkai sexy isu lain..
Hsbd trigger isu lain...tp obviously why wallet
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala yg kutuk tu kalau bkn anak sesapa ntah lagi miskin dr org tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 3-12-2019 11:48 AM
so typical of bossned, hina orang miskin..

ala pompuan boobs flat pun bole ada tetek menonjol kal ...

Kan.. Mentang2 la kaya raya..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Balas komen classy sikit tak boleh ke. Alik-alik nak imply macam orang tu miskin la, macam kau sorang je kaya dalam dunia ni adudu. And to guys, banyak jela push up bra & pad yg boleh bagi breast tu nampak mantap, usah terpedaya kalau tengok gambar IG ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ND ni tak melucah pun kena bahan juga
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:17 PM | Show all posts
Dulu memang crush gila babeh dgn ND ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list