Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10942
View
143
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 03:48 PM | Show all posts
yang belanja dah sah sah tak cerdik, hat laki2 tu pun gigih nk komen mendapatla dengan lakinye tu. Yang lakinya pun dah bini ko post gitu kenela hadap laki2 gatai kat luar tu. tak payah rasa bangga sangatlah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu..sesuai i rasa....org hina wife dia..dia hina org balik....haha....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:58 PM | Show all posts
cahaya_almas replied at 3-12-2019 03:53 PM
Oklah tu..sesuai i rasa....org hina wife dia..dia hina org balik....haha....

Kan! Aku setuju!
Sibuk sangat nak hina org.....


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:01 PM | Show all posts
yg komen lucah tu dah tak de keje lain ke?
yg si ned plak komen mcm tak pegi skolah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia fikir netizen terkesan ka dengan komen dia macam baru lahir semalam pulak nedim kepam ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 aku punyalah excited bila nazri taxi kalah dgn harapan dia dan anak gangster taik kucing dia kena siasat. Kalau kena mesti ramai org bergumbira
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 3-12-2019 12:01 PM
salah aku 'tertengok' ke....salah ko 'bagi aku tengok'.....

Dua2 salah. Sekor tak jaga mata/tangan, sekor konon woke sgt. Agaknya depa sampai ke tahap telanjang kangkang pussy atas meja pun laki tak berhak. respon gitu. Sama je bodow.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 3-12-2019 12:46 PM
ned & wallet nitizen berpisah teda

Dia teringin nak rasa kot... in the future. Lupa dunia ni bulat, naik jatuh tak diduga.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 3-12-2019 11:48 AM
so typical of bossned, hina orang miskin..

ala pompuan boobs flat pun bole ada tetek menonjol kal ...

Haha dulu gigih kat caption gambar ada tulis something yg insinuate that marhaen must work hard if you wanna be rich like us. Apoooo work hard. Belajar dah la tah ke mana. Duit banyak sebab mak apak je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:24 PM | Show all posts
dia kata dia x marah tp i could sense hes actually angry with the comment. ke iols yg x faham english ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila ko share to public what do u expect berbagai2 ragam manusia yg online ni baru jantan melayu belum jantan nigga mampus ko tak menahan...so kalau tak nak kecam jgn pos benda yg mengundang!! Lepas tu nak hina org..kaya di dunia ko nak bangga kan saanngaaattt...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kikiki..kena setepek..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la sgt takat tunjuk tetek gitu
Pic bogel bini dia pun ada apa..
Yg tu laki nya tak merentan pulak eh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 wallet flat tu, pasal blm kuarkn cash.duit bnyk2 kat dlm bank. Saham akhirat pun bnyk.. b@bee lah ned...
Geram aku..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:54 PM | Show all posts
julielapadite replied at 3-12-2019 04:16 PM
Dia teringin nak rasa kot... in the future. Lupa dunia ni bulat, naik jatuh tak diduga.

haritu menikus kejap.. ni dh jd samseng balik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 3-12-2019 08:24 AM
dia kata dia x marah tp i could sense hes actually angry with the comment. ke iols yg x faham englis ...

Marah..

Klu x marah dia ignore je..

Hahahaha...

Sembang lebat gak nedim ni pon..

Acah2x terkesan tp baca gak komen2 dkt ig bini
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:25 PM | Show all posts
Tok Nazri dok minat PKR tapi tak berapa dipersetujui oleh org dalam PKR
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:32 PM | Show all posts
mesmerize replied at 3-12-2019 11:48 AM
so typical of bossned, hina orang miskin..

ala pompuan boobs flat pun bole ada tetek menonjol kal ...

trueee.... yg kt opis ni pon gigih push upp.. realitinyaa cikmak 30 sen jee..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss: aku yg ppuan ni pun tgk2 je perasan menda tu ape lg laki2 kan..dia ni okay la cantik.. si syapa thinker tu selalu pakai baju yg nmpk betul bra dia.. g ...


Aku dh lama xfollow minah poyo tu..dah lps dia and her gang kawen sekor2 aku tgk dia mcm xsedar diri..bkn nak hina,tp rse dia ajet2 dia plus size y cantik{:yameteh{:yameteh so baikla aku xfolo langsung thinker yg makin merapu tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089688s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list