Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10945
View
143
Reply

"Takkan Nak Flat Macam Wallet Kau" - Boss Ned Sindir Netizen Komen Lucah Pada Isteri

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 3-12-2019 12:46 PM
ned & wallet nitizen berpisah teda

Jadi ned mengesahkan bininya tengok dia sbb wallet dia tebal eh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:58 PM | Show all posts
albedah replied at 3-12-2019 01:22 PM
Jadi ned mengesahkan bininya tengok dia sbb wallet dia tebal eh?

takkan nowa nak jantan miskin hina.. samseng pondan pn kebas la asal ank muntri
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:01 PM | Show all posts
sekali pandang pun tau itu bukan tetek tapi padding lebih..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ko pn rete dpt dr keturunan kalo x mmg xde pape la bro..netizen pn bingai kt situ jgk ko nk komen..pg tgk porn sana lahaiii bini org jgn dkacau walaupn dia sendiri blnje.mngerti?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pedih mata tauu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Untungler tak jadi biawak pun 7keturunan makan tak habis.sambil tu bolehla pandang rendah pada uols2 semuaaa semoga kelahiran akan datang aku lahir atas dulang emas
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ckp mcm tu kita terus ckp dia hina..ntah2..mana tau lah,ug hina2 dlm tulisan dia( dianggap) yg byk buat amal kebajikan atau bantu org susah.wallahualam..mana tauuuu kannn...ehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tuhan tarik kekayaan ko,  cash la..  

Btw nora ni aktif dalam dunia seni lepas be end kalah ke?  Sebb before this kat porem ni asyik travel je nampak post2 ND ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:29 PM | Show all posts
halah gangster baby ni..ko pun kaya sebab keje ngan apak ko..xpyah nak hina org sgat la..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:36 PM | Show all posts
Gambar camni pun netijen boleh gelupur? Hinanya level napsu masing2
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:44 PM | Show all posts
myanmar pakai tetek padding pon dikata mantap..
dasar jantan meleis kelas bawahan..
padanlah dikata wallet nipis.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:50 PM | Show all posts
menghina netizens miskin sokmo. ko pun kaya sgt ke skrg bapakmu bukan menteri lagi?ok la bossned teruskn main PUBG mu ituuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la, kau sorang je kayakan. Kekayaan yang Di diperolehi secara halal kan. Amin. Semoga harta kau berkekalan Dan diberkati.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:59 PM | Show all posts
poyo la lu...ngan mak tiri pon gado2
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 belah JANTAN layaklah dibodohkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by September14 at 3-12-2019 03:07 PM

Yg ppuan la x malu tayang tetek apajadahnya... biasala laki komen gtu sbb mngundang, lum tgk lagi ppuan pnya komen puki berair lah meletop lah tgk dady sham bgai kt tv.. so sama je ppuan lg truk ok.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:09 PM | Show all posts
masih lawa nora ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:14 PM | Show all posts
tau lak meroyan org komen gitu. kau sdri pon urban sgt bagi bini kau pakai gitu so hadap jela komen netizen. dh smpai nk menghina plak. ptt netizen komen balik ckp takpe la flat pn dari poket tebal pn tak tau hasil dari mana
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:17 PM | Show all posts
nora memang suka belanja ye....aritu montot, ni dada pulak
hadaplah ngan komen2 jantan miang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:44 PM | Show all posts
nora ni cantik... suka tengok bibir dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089650s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list