Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4022
View
50
Reply

Sorok Wajah! Eizlan Yusof Akui Bakal Kahwin Gadis Serani, Muda 19 Tahun Minggu Depan

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, banyak betul desas-desus mengatakan bahawa pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof bakal mengakhiri zaman duda dengan wanita pilihan hatinya pada Disember ini. Walaubagaimanapun, duda itu lebih senang menguncikan mulutnya dan meminta orang ramai menunggu sahaja pengumuman rasmi nanti.


Penantian tersebut berakhir apabila pelakon lelaki itu mendedahkan bahawa dia bakal berkahwin pada 12 Disember nanti menerusi sidang media yang diadakan di BoraOmbak Putrajaya kelmarin, lapor Gempak.



Kredit foto:IG



Eizlan Yusof yang berusia 48 tahun memilih gadis keturunan Serani diberi nama Natasha Rosa Boudville, berusia 29 tahun sebagai teman hidupnya.


"Kami sudah mengenali antara satu sama lain sejak empat tahun lalu selepas diperkenalkan oleh sahabat. Bagaimanapun, saya membuat keputusan untuk melamarnya sebagai isteri kira-kira tiga bulan lalu," katanya.



Kredit foto: IG


Sementara itu, katanya, majlis resepsi nanti akan diadakan pada 13 Disember dan wajah sebenar wanita kesayangannya itu akan didedahkan semasa hari majlis pernikahan nanti.


"Dia merupakan seorang kakitangan pengurusan di sebuah hotel lima bintang di ibu kota. Natasha sebenarnya memeluk agama Islam pada Ogos tahun lalu sebelum saya membuat keputusan untuk melamar dirinya lagi," katanya.



Kredit foto: IG





Amboi sorok muka! Takut kena kebas ke? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... sekali baca ingatkn gadis umur 19...  rupanya muda 19 thn
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:04 PM | Show all posts
peehhhh dapat bini muda
syok laaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia dreamgirl
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:13 PM | Show all posts
cantik nmpk.. sesuai la dua2.. untung eizlan semua cantik2 nak kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni kannnnn.... Momod minta tacang! FB_IMG_1575349561280.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:06 PM | Show all posts
sape yang gosip  eizlan ngan ziela jalil arituh.. confident je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:18 PM | Show all posts
igtkan betul dengan ziela jalil. ade gossip itu hari kann.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:19 PM | Show all posts
belilies replied at 3-12-2019 01:07 PM
Yang ni kannnnn.... Momod minta tacang!

cam tak sama je dgan gambar cover bunga tu..meollss bajet muka cam permaisuri sultan perak tau sebab aura bentuk senyuman dari tepi persis baginda gittuh

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:27 PM | Show all posts
chicozinn replied at 3-12-2019 02:19 PM
cam tak sama je dgan gambar cover bunga tu..meollss bajet muka cam permaisuri sultan perak tau seb ...

maybe tu gambar lama kot... sbb nampak cubby sikit... yg dlm gambar eizlan tu nampak slim sikit
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:28 PM | Show all posts
aku belek2 google malaysian dreamgirl sendu tuh tetiba aku terkejut lak dgan profil si hamis jelika tinggi 170cm tapi berat 47kg je???gile keding tapi menjual minyak kurus..cm haremmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 3-12-2019 01:07 PM
Yang ni kannnnn.... Momod minta tacang!

Ingat aidah menjebat.. coiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:15 PM | Show all posts
cantik... gambar yg tok lan tutup mukanya tuh nampak cam iras2 Marian pelakon filipino tuhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste eizlan ni lebih kurang sama jah dengan ex wife..

Muka vie masa free hair pun nampak macam pompuan ni. Masa vie rambut pendek iklan hidung tersumbat tu..

Tak takut ke kawin dengan wanita cantik memanjang?? Tak learned from mistake ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
alagapass replied at 3-12-2019 02:29 PM
Ingat aidah menjebat.. coiiii..

Ni lagi lain sisi....
FB_IMG_1575359030018.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eizlan pun ada darah serani kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm aida jebatt
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:37 PM | Show all posts

sekali pandang ayda jebat versi lawa
huntunglah bini lawa

pic yang no 2 tu cantik sangat






Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda n lawa pulak tu... Rezki eizlan, hrp jodoh kali ni berpanjangan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:53 PM | Show all posts
beza sangat dgn ziela jalil uols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113431s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list