Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3807
View
80
Reply

"Boleh Bikin Mengidam Ni" - Restoran Santan, Dah Tak Perlu Naik Air Asia Untuk Rasa Nasi Lemak Pak Nasser

[Copy link]

Author: taniabecks92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 3-12-2019 09:52 PM
Dah try. Efficient dan sedap. Diorang takde combo meal merepek dengan soft drinks bagai.
Boleh orde ...

sis,vietnamese iced coffee hada tak kat situ?
i'm craving for that
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:46 AM | Show all posts
Vokuro replied at 5-12-2019 02:12 AM
Budak gemuk biasa2 je rasanya
Nasi kak wok yg sedal hanya yg jat resto j corner ke apa kat ttdi s ...

eh..sedapla. ape pulak tak sedap. ayam dia masak kicap pedas2 likat2 gitu. aku suka. tapi takleh makan selalu. perut dah tak tahan pedas.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:48 AM | Show all posts
KIM.K replied at 5-12-2019 08:33 AM
Terperanjat betul iols tengok tetiba diorg dah ada 5 cawangan
Laju tu
Respect anak melayu maju, ...

time femes ni, dia bukak cawangan terus. business minded ke arah yg betul.
kiranya tak takut la buat pelaburan.

ofis aku brp kali order nasi budak gemuk ni. sekali order 42 orang. haa.. pastu + caj delivery lagi sbb out source runner. org tetap bayar tau


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 5-12-2019 09:48 AM
time femes ni, dia bukak cawangan terus. business minded ke arah yg betul.
kiranya tak takut la b ...

Fuh..katanya pedas berapi
Memang kena sapu time popular. Imej & capital tengah baik
Banyak bisnes downsized sekarang ni, but there will be few small owners can scale their biz
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:24 AM | Show all posts
omg nasi lemak pak nassier sedap gila!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 3-12-2019 04:04 PM
aiols sorg jer ker rase nasik lemak pak naser nie biase2 jer??

I olls pun rasa biasa sgt
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:32 PM | Show all posts
biasa je.

nasi lemak paling sedap aku pernah makan makcik bini aku jual kt kluang.

even briani bukhara AA tak dpt celen yg mamak kelana jaya punya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 3-12-2019 07:41 PM
kalo naik AA ni akak suka T&Co vietnamese iced coffee jah
so resto santan ni hada serve tak ??
kal ...

Ada. T&Co buka counter juga di Santan
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 3-12-2019 07:58 PM
Sama je kt atas rm12- rm15

Tak sama. Portion cafe lg besar. Dn ayam dpt drumstick seketoi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 3-12-2019 08:41 PM
nak promote frozen nasi lemak cp food pon sedap jugakk.semua cp food sedaplaah boleh beli kat 7e gia ...

Yulks. Cp xsedap.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 3-12-2019 10:46 PM
Airlines murahan camni, tak lalu akak nak mkn apa pun..

Lol. Biased. MAS lebih hauk makannya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 3-12-2019 11:17 PM
Franchise available eh
Asean first fast food chain macamana tu? Macam banyak je outlet 3 Budak Gemo ...

Jauh beza langit dngan bumi cafe santan dngan 3budakgemokgemoksbbjualhargayahudimakanancipotdanxsedap
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 4-12-2019 09:40 PM
3 budak gemok dah femes cam nasi kak wok. cuma derang bijak lagi la.

derang bukak outlet cepat ...

Kedai kotor. Ayam cipot. Layanan hauk. Harga yahudi. Xcaya? Baca reviews kt FB derang
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 5-12-2019 07:33 AM
Terperanjat betul iols tengok tetiba diorg dah ada 5 cawangan
Laju tu
Respect anak melayu maju, ...

Iols rasa dh boleh melingkop dah 3gemok ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-12-2019 11:49 AM
Jauh beza langit dngan bumi cafe santan dngan 3budakgemokgemoksbbjualhargayahudimakanancipotdanxse ...

Wooo haha..kuingat baik2 belaka rupanya naik2 belaka gitew
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-12-2019 11:53 AM
Iols rasa dh boleh melingkop dah 3gemok ni

Sayang sekali dapat review2 negathip
Kita takmau laju kembang laju tutup. Baik buat franchise pasar malam
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 25-12-2019 09:30 PM
KIM.K replied at 25-12-2019 11:08 AM
Sayang sekali dapat review2 negathip
Kita takmau laju kembang laju tutup. Baik buat franchise pas ...


Yaaaaa mereka ni melampau nk untung. Kualiti dan servis ke laut. Laku hanya kerana kuasa viral. Cara admin FB (salah satu dr 3 gemok rasanya) dia menjawab pon nmpak sombong
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-12-2019 11:46 AM
Tak sama. Portion cafe lg besar. Dn ayam dpt drumstick seketoi.

Yer ker... Ingat sebijik mcm dlm cabin.. Boleh lah try
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 25-12-2019 09:05 PM
Yer ker... Ingat sebijik mcm dlm cabin.. Boleh lah try

Pd iols berbaloi kot klau set nasi dngan air RM12 atau 15 sbab air dia pun sedap. Iols suka. Dn pd iols juga, contohnya nasi padang, iols boleh buat makan dua kali. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasi lemak pak nasir bagi iols biasa sangat. Tak faham the hype.

Namun nasi padang AA sedap yach. Iols pernah juga rasa yang ganjeong chicken korea tu akibat terpengaruh dengan iklan AA, but hampa & rasanya hampeh. Nasi2 lain pun tak menepati selera. AA pun serve ayaq bandung chatime ka tealive (lupa) but rasa biasa2 jerr.

Last monday iols 1st time pergi outlet Santan, now ada promo, so if chuols nak pergi - now is the time
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.135219s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list