Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3811
View
80
Reply

"Boleh Bikin Mengidam Ni" - Restoran Santan, Dah Tak Perlu Naik Air Asia Untuk Rasa Nasi Lemak Pak Nasser

[Copy link]

Author: taniabecks92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Franchise available eh
Asean first fast food chain macamana tu? Macam banyak je outlet 3 Budak Gemok, diorg bukan fast-food ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
I sorang je ke rasa nasi lemak dia x sedap. Sekadar alas perut dlm flight okay la...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Aritu purchased nasi lemak pak nasser and roasted chicken ..mak oiii..x sedap. X habis mkn pun dlm flight. Quality rasa very bad. Next trip lepas tu dh tak pre book any meals. AA should upgrade meals in flight.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat nk mkn makanan 10 - 12 hinggit...byk lg food yg murah dan sedap di daratan. Dont waste ur money
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sedap makanan air asia dari mas
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:42 AM | Show all posts
seriously sedap sangat ke?

iols pernah rasa, tapi takde la sampai terigau2 nak makan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:45 AM | Show all posts
aechae replied at 3-12-2019 06:22 PM
Selain megi cup, minum coke dlm flight pn rsa lbih sdp drpd biasa

baru ni nampak tgh setup lagi.  dah siap ke kedai santan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 4-12-2019 10:45 AM
baru ni nampak tgh setup lagi.  dah siap ke kedai santan ni?

Baru ni tu bila? Weeknd ni klu rajin nk g jengah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:46 PM | Show all posts
aechae replied at 4-12-2019 12:23 PM
Baru ni tu bila? Weeknd ni klu rajin nk g jengah..

Dh bukak isnin 2/12 kalau ikut artikel tu..changa kata dh try..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:52 PM | Show all posts
aechae replied at 4-12-2019 12:23 PM
Baru ni tu bila? Weeknd ni klu rajin nk g jengah..

tgk lah nanti singgah situ.  u belanja laaa.  ala2 tetamu gitu..  neh !!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 4-12-2019 10:16 PM

Soalan  penulis: "Siapalah yang tidak gemar dengan menu makanan yang disediakan dalam penerbangan Air Asia?"

Jawapan : Saya.

Tak de pulak terkenang2 teringat sampai nk kena cari atas darat.

Dah atas darat esok, janganlah buat masin macam rasa yg duk atas langit tu. Faham tu, utk kat atas kena masin sebab nk tickle deria rasa.

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:37 PM | Show all posts
Edited by Hana at 5-12-2019 09:45 AM
me12345 replied at 4-12-2019 09:56 AM
Setakat nk mkn makanan 10 - 12 hinggit...byk lg food yg murah dan sedap di daratan. Dont waste ur mo ...

statement ko ni, utk orang local/balik kampung negeri sendiri boleh. dah tau selok jalan. dah tau mana nak parking. 10-15minit boleh sampai lepas mendarat ok.

tapi utk taraf pelancong (holiday), ambik masa jugak tau. pastu dah lapar lapar sgt, nnt singgah mana2 kedai yang NAMPAK dulu, pastu makan biasa2 jugak. yela. nak tunggu satu flight lama tau. lebih2 lagi AA.

kalau taraf pelancong (JJCM) pastu kawan negeri tu yang pickup & bawak gi makan, itu pun takyah makan atas flight. @IceCream_Soda sila mencemar dulu Tuanku.




Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:40 PM | Show all posts
KIM.K replied at 4-12-2019 12:17 AM
Franchise available eh
Asean first fast food chain macamana tu? Macam banyak je outlet 3 Budak Gemo ...

3 budak gemok dah femes cam nasi kak wok. cuma derang bijak lagi la.

derang bukak outlet cepat2 seblum orang2 lain sebok nak tiru sebijik2 & bukak kedai pastu tulis - 3 budak gemok
aku simpati owner asal nasi kak wok.

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:41 PM | Show all posts
sempena cuti sekolah ni, disebabkan SANTAN, aku nak gi midvalley lah.
parking masih susah mcam dulu2 ke dah senang sket? nak masuk tahun 2020 kot
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 4-12-2019 10:40 PM
3 budak gemok dah femes cam nasi kak wok. cuma derang bijak lagi la.

derang bukak outlet cepat ...

Budak gemuk biasa2 je rasanya
Nasi kak wok yg sedal hanya yg jat resto j corner ke apa kat ttdi shah alam. Versi nasi kak wok tpt lain rasa mcm babi je pun
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 4-12-2019 10:09 PM
Soalan  penulis: "Siapalah yang tidak gemar dengan menu makanan yang disediakan dalam penerbangan Ai ...

Lidah kau je bimbo rasa masin bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 4-12-2019 09:52 PM
tgk lah nanti singgah situ.  u belanja laaa.  ala2 tetamu gitu..  neh !!!

Stakat xsmpai 20hengget bleh lh nk blnja pn
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:28 AM | Show all posts
nk terjahla nnti
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:32 AM | Show all posts
suke je nasi lemak. dgn nasik ayam AA

fuhhhh. nyum2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hana replied at 4-12-2019 10:40 PM
3 budak gemok dah femes cam nasi kak wok. cuma derang bijak lagi la.

derang bukak outlet cepat ...

Terperanjat betul iols tengok tetiba diorg dah ada 5 cawangan
Laju tu
Respect anak melayu maju, financial bagus
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103948s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list