Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2714
View
66
Reply

"Boleh Bikin Mengidam Ni" - Restoran Santan, Dah Tak Perlu Naik Air Asia Untuk Rasa Nasi Lemak Pak Nasser

[Copy link]

Author: taniabecks92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepasni ibu2 preggy yg mengidam nasi lemak tu bolehla pi sini
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 3-12-2019 04:04 PM
aiols sorg jer ker rase nasik lemak pak naser nie biase2 jer??

Dia sebenarnya bila mkn atas flight tu mcm sedap sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti rasa x sama mcm dlm flight..feel di awang awangan & sedikit air turbulance menyebabkan makanan atas flight sedap..ditambah lg mmg kelaparan sbb tunggu lama nk masuk flight..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo naik AA ni akak suka T&Co vietnamese iced coffee jah
so resto santan ni hada serve tak ??
kalo hada, kompem hakak datang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-12-2019 06:30 PM
Harga udara or harga darat?

Sama je kt atas rm12- rm15
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 3-12-2019 08:58 PM
Sama je kt atas rm12- rm15

Serve dalam container cinonet tu juga la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:41 PM | Show all posts
nak promote frozen nasi lemak cp food pon sedap jugakk.semua cp food sedaplaah boleh beli kat 7e giant tesco speedmart.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Vokuro at 3-12-2019 09:53 PM

Dah try. Efficient dan sedap. Diorang takde combo meal merepek dengan soft drinks bagai.
Boleh order online sebelum datang. Dah siap mereka sms or email selain order manual kat kaunter dan self service kiosk. Customer service pun mesra alam.
Food locally source dari ASEAN even for coffee.

Tadi try nasi padang. Surprisingly sedap. Antara meal yg sold out awal namphrik fried chicken. Katanya ramai yg try buat repeat order. Next time kena order tu untuk rasa sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Duk atas awan.. Even air mineral pun sedap
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 3-12-2019 09:53 PM
Duk atas awan.. Even air mineral pun sedap

Sebenarnya tak. Dok atas awan la lidah kau lagi hauk. Sebab itu airlines food kena prepare tak sama dgn atas tanah untuk suit lidah atas udara
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 3-12-2019 09:56 PM
Sebenarnya tak. Dok atas awan la lidah kau lagi hauk. Sebab itu airlines food kena prepare tak sam ...

Lidah lain2 dol...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 3-12-2019 08:04 AM
aiols sorg jer ker rase nasik lemak pak naser nie biase2 jer??

Kita sama. Iols pun rasa biasa2 aje.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls suka jer nasi lemak pak nasser ni, smlm makan nasi lemak MAS big nay nay..nasi lembik sambal masam, kuciwa betul sbb kat 2minggu tak makan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:21 PM | Show all posts
blekkep replied at 3-12-2019 04:04 PM
aiols sorg jer ker rase nasik lemak pak naser nie biase2 jer??

count me in. ai pun rasa mcm nasi lemak tipikal yg dijual kat gerai2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-12-2019 09:41 PM
Serve dalam container cinonet tu juga la kan?

Yerlah tu kot... Ngengenge
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 3-12-2019 09:57 PM
Lidah lain2 dol...

Saintifik nya begitu. Bukan soal lidah kau lidah aku.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Airlines murahan camni, tak lalu akak nak mkn apa pun..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
apa yg sedapnya? aku beli sbb tkde pilihan dlm flight tu. kalau ada pilihan mcm dlm mall harus la aku cari lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 3-12-2019 04:04 PM
aiols sorg jer ker rase nasik lemak pak naser nie biase2 jer??

iols pun rasa biasa je.agaknya sbb atas awan tu lapar tkde pilihan tu je yg ada, tu pasal yg rasa sedap kot.klu kat darat ni byk pilihan tk kuasa aku nk cari nasi lemak pak nasser
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm. Aku makan nasi lemak ni last week. Loya dan rasa nak muntah. Tak sesuai ngan aku. Org lain makan ok je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088904s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list