Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
4500
View
48
Reply

Kerjasama Pereka Fesyen- Artis Malaysia, Siapa Yang Paling 'Menjadi' Dan 'Ngam'?

[Copy link]

Author: inspiro92       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 3-12-2019 11:47 AM
dayang+rizalman ni jarang ade baju yg simple.. mostly baju nye nmpk gah+over skit pd pdpt iols..

Tapi i suka sbb i rasa baju dia nampak suit dgn dayang. Plus point jugak sbb badan dayang kecik molek
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 3-12-2019 09:18 PM
Baju dayang masa nyanyi di pintu syurga  tu boleh masuk dlm list baju ikonik dlm sejarah ajl.

TT tepek kan pls. Saya malas kikiki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2019 10:17 PM | Show all posts
setori_mori replied at 4-12-2019 01:27 PM
TT tepek kan pls. Saya malas kikiki

PIC ni je yg jumpe.nak lg clear kena tgk persembahan penuh kat youtube tv3. I suka perhatikan attire selebriti msia masa buat persembahan pentas. so far,  penyanyi macam dayang & sheila majid x pernah mengecewakan. suka tgk artis yg go all out utk perform dgn attire yg grand once he/she perform  on stage. It's part of the identity or character of a performer just like cher, madonna, lady gaga,& celine dion.IMO, lately banyak artis/penyanyi  bbnu yg terlepas pandang pasal the importance of showmanship tiap kali performance.

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju tokti zmn ank dara n slim bg iol semua leh diterima sbb dia ada aura leh carry baju tu, start hauk waktu dia pkai serkup smpai la skg. Skg smkin truk sbb body dah out n klu tgk dia pkai bju puteri perak tu mcm tenggelam dia dgn muka masam keras(pic dlm ig) nmpk buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:25 AM | Show all posts
setori_mori replied at 4-12-2019 09:22 PM
Tapi i suka sbb i rasa baju dia nampak suit dgn dayang. Plus point jugak sbb badan dayang kecik mo ...

mmg diorg dh sinonim bersama.. hehehe.. tp jarang nmpk dayang gi majlis2 . dia mcm nyanyi je, tkde join event mana2...maksudnye bersosial tu kureng skit..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 11:12 AM | Show all posts
cicicumel replied at 3-12-2019 11:45 AM
buruk gaun pink ctdk masa kawin. mcm bentuk tuttttttt...

Aku ingat aku je yg pikir lagu tu.. Ikonik mende ntah, xcantik langsung.

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Of course la pilihan iols Faz & RR
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tak suka stail shawl tokti tjongket atas tu. selalu dia pakai mse ada event. tudung dia pakai biasa2 lg lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:24 PM | Show all posts
awanearisu replied at 3-12-2019 02:50 PM
Ada satu lagilah busana ikonik tt terlupa. Busana Yunalis Zarai di AIM19. Cuma kita tak pasti adakah ...

Yuna mmg selalu guna Hatta Dolmat. Masa buat show kat Plenary Hall dulu pun dia collab dgn Hatta. Lawa2 baju2nya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089679s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list