Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4150
View
48
Reply

Kerjasama Pereka Fesyen- Artis Malaysia, Siapa Yang Paling 'Menjadi' Dan 'Ngam'?

[Copy link]

Author: inspiro92    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 3-12-2019 07:14 PM
Terlepas pandang awak. yes setuju.yg ni mmg ngam dgn yuna. Kelebihan yuna sebbab body frame die ti ...

Iya, Hatta Dolmat. Aduh kita terlupa sebut rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually siti sesuai dgn design michael ong jer except yg time wedding tu sbb sarat sgt.. knowing that fashion sense dia pun hauk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:23 PM | Show all posts
bagi iols..Siti collaborate dengan mana2 designer, baju mesti buruk..sorry nok..iols kene tekan ni..mmg iols rasa siti nye standard when it comes to designing baju mmg macam tu..dari zaman free hair smpai la sekrang...contoh macam rizman, iols rasa baju die ni cantik2 je kalau buat utk orang lain, tapi bila kt siti mesti buruk, sebab - siti nye idea la kot..

cer tngok baju2 rizman untuk fazura - elok je kot..

Dayang ngn Rizalman not my taste - dayang is too pretty to bawak baju2 yang katanye haute couture tu..and i never like Rizalman punye fesen.. x kene ngn mata iols..tapi die buat baju utk Queen cantik2 je..baju melayu pun die buat buruk..iols x tau sapa targetted group die ni bile nak jual baju..

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti tu dah taste dia pun hauk, bagi la mana2 designer pun, camtu la jg dia
Dayang dgn RI mmg gandingan terbaik
Npk avant garde sesuai dgn suara & lagu2 dayang
Suka baju dia masa AJL Di Pintu Syurga
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rizman Ruzaini pun tengok artis kan. Kadang-kadang nampak terlampau sarat. Tapi memang busana inspirasi Cinderella tu salah satu yang sukar dilupakan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 3-12-2019 11:42 AM
Rizman Ruzaini pun tengok artis kan. Kadang-kadang nampak terlampau sarat. Tapi memang busana inspir ...

Yup RR punye baju selalunya ok kalau vanidah imran, fazura,  izara atau zahirah pakai.selalu awkward kalau ZZ,@tokti/ sleb lain  pakai.x tau kenapa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by inspiro92 at 3-12-2019 01:07 PM
awanearisu replied at 3-12-2019 11:18 AM
Iya, Hatta Dolmat. Aduh kita terlupa sebut rupanya.


Takpe awak.kita tau yuna sblm mendunia mmg selalu collaborate dgn hatta .
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 3-12-2019 08:24 PM
Takpebawak.kita tau yuna sblm mendunia mmg selalu collaborate dgn hatta .

Nasib baik TT tahu dan sebut tadi. Kita pun dah edit komen asal.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaun pengantin yuna yg mana cantik sgt tu? Iols rasa mcm biasa2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Once

Che Ta X Ezuwan Ismail
Tak salah zaman awal awal dulu Che Ta punya baju rambu ramba tingkat2 banyak by Ezuwan Ismail

Nora Danish X Alia Bastaman

Ning Baizura X Jovian Mandagie
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 3-12-2019 11:23 AM
bagi iols..Siti collaborate dengan mana2 designer, baju mesti buruk..sorry nok..iols kene tekan ni.. ...

For me, target customer RI adalah golongan affluent & royalties & not for marhein.I suka RI punye wedding dress esp kalau songket. Contohnya,wedding tunku iman anak RPA dgn tunku bakar dulu
Satu lagi  yg I adore pasal i RI ni die punye craftmanship.mg xde cincai2 punye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 3-12-2019 11:39 AM
Tokti tu dah taste dia pun hauk, bagi la mana2 designer pun, camtu la jg dia
Dayang dgn RI mmg gand ...

Baju dayang masa nyanyi di pintu syurga  tu boleh masuk dlm list baju ikonik dlm sejarah ajl.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by inspiro92 at 3-12-2019 01:27 PM
Cucucaca replied at 3-12-2019 01:11 PM
Once

Che Ta X Ezuwan Ismail


I paling x  suka ezuwan ismail.design die banyak yg hauk & selalu kantoi copycat designer lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti dan Michael Ong.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:47 AM | Show all posts
ooo ramai tak suka ke baju khawin tokti

iolls suka sangat tengok, maybe oerall styling dia yang cantik kot

especialy rambut tu Nampak regal sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka .asa siti dengan michael ong
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:04 AM | Show all posts


neelofa dgn fiziwoo byk jgk yg menjadi.tp ade jugak yg hauk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by inspiro92 at 4-12-2019 04:40 AM
budakmanentah replied at 4-12-2019 02:04 AM
neelofa dgn fiziwoo byk jgk yg menjadi.tp ade jugak yg hauk


Yeah .neelofa used to collaborate dgn fizi woo tp sejak mendunia ni hajjah hanya pakai designer brand jah. Sadly, x semua designer outfit yg die pakai nampak helok & terletak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
inspiro92 replied at 3-12-2019 09:20 PM
I paling x  suka ezuwan ismail.design die banyak yg hauk & selalu kantoi copycat designer lain.

Yerr. Ezuwan punya fashion taste hauk. Nampak desa dan suram je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti mmg lawa, yg baju dgn bernand tu nampak so classy. Tp most of the time hauk. Tambah sekarang dgn berhijab dan bentuk badan dah berubah, RR kena loose dah la design kembang2 segala tu nampak siti mcm gerga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102320s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list