Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1130
View
27
Reply

Ini Baru Rare - Aksi Gagah Tarian Perang Putera MTD Rai Tamat SPM Buat Ramai Gadis Cair!

[Copy link]

Author: hussaini4675    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 04:39 PM | Show all posts
hehe...jgn buat tarian tu pijak kawan sebab dengar cakap bomoh sudahla
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai mati la duk ratib mtd ke hulu ke hilir mcm my ex-bf. Eiwwwww. Nice dance steps anyway
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Getiknye seko seko yang mengomen tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat adik aku masa mula2 dpt tau dia dpt RMC. Beria2 dia x nak smpi sanggup nk sekolah s.m.k sentul jer.. Last2 kena paksa gak masuk.. Nasib skang dah jadik org..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:03 AM | Show all posts
Perawankota replied at 3-12-2019 11:54 PM
Teringat adik aku masa mula2 dpt tau dia dpt RMC. Beria2 dia x nak smpi sanggup nk sekolah s.m.k sen ...

Sama mcm adik I dulu. Haha. Lari tgh malam, end up kitorang 1 family ambik dia kat pekan sg besi malam2 buta tu. Nasib baik ada MP follow dia dr blkg..dia x perasan. Mak i slow talk dgn dia and hantar dia blk skolah malam tu jugak. Esok pagi mak I dtg balik sort out issues yg dia bagitau mak I tu.
Nasib baik la dia managed to habiskan sampai form 5 cuma dia xnak sambung UPNM.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
putriTS replied at 4-12-2019 01:03 AM
Sama mcm adik I dulu. Haha. Lari tgh malam, end up kitorang 1 family ambik dia kat pekan sg besi m ...

Nasib baik ur brother survive kan.. My brother pon x nk masuk upnm.. I dulu pon dpt upnm tp x p.. Tak tau lah, sejenis x suka dikongkong.. End up, Dia masuk MIAT..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:02 AM | Show all posts
Perawankota replied at 4-12-2019 01:13 AM
Nasib baik ur brother survive kan.. My brother pon x nk masuk upnm.. I dulu pon dpt upnm tp x p..  ...

Ye lah....UPNM tu lain macam je kental rules tu. Outing mcm budak skolah on weekends pakai uniform. Uni time ni kan dah besar nak merasa ke sana sini. Since ayah I pun mmg army officer, boleh je kalau dia nak tolong masuk tapi anak2 xde yg nak ikut.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
EmaAsmadi: Suami saya pun bekas pelajar MTD. Tiber

Kacak tak..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084929s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list