Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2870
View
109
Reply

[Tempatan] "Perhimpunan ini adalah untuk membetulkan pandangan orang awam dan memberikan kebenaran terhadap Perjuangan Parti Komunis Malaya

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 03:38 PM | Show all posts
cash


cash


igt mudah je ke diorg nk lupa dan move on pkm..jnis pendendam bangsa ni tak mustahil sedang dalam proses penyatuan smula underground membership since dh dapat lampu hijau malap2 gomen pihec dsi tua madet fosil.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:45 PM | Show all posts
meriah malaysia baru sekarang ni.  dgn komunisnya, dgn makhluk2 separuh bogel bebas berekspo, dgn lgbt2 dah makin berani,blablabla.

terimakasih la yg mengundi ph hari tu. kalau ph tak menang,  mesti ramai lg yg dok puja2 diorang

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:04 PM | Show all posts
Edited by ctaz at 3-12-2019 04:05 PM

untung la hanat2 ni duduk kat malaysia
sebab org2 malaysia masih ada lemah lembutnyer....
kalau kat indonesia ni....
mampos dah org2 yg hadir kat perhimpunan nih...
mau kena pancung semuanyer....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupanya kerajaan Malaysia adalah penjajah, imperalis, kuku besi dan ganas.

Yelah, perjuangan PKM melawan peperangan menentang penjajah dan imperialisma, yang berjuang demi kemerdekaan, demokrasi kebebasan dan keamanan hanya tamat pada 1989.

Jadi kerajaan Malaysia lah penjajah, imperalis, kuku besi ganas. Kan? Kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:49 PM | Show all posts
jangan laa buat benda bodoh...mata sepet ni kekadang saje je nak buat orang marah....kalau dah basah benang tu...tak payah nak tegakkan laa....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:59 PM | Show all posts
kenapa kerajaan diam je

iols serius tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:02 PM | Show all posts
ctaz replied at 3-12-2019 04:04 PM
untung la hanat2 ni duduk kat malaysia
sebab org2 malaysia masih ada lemah lembutnyer....
kalau ka ...

patutnya kalau kerajaan diam

orang Melayu kena desak kerajaan untuk do something pasal perhimpunan ni




Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:38 PM | Show all posts
axl_bach replied at 3-12-2019 10:46 AM
Buat satu wacana akademik, panggil pakar sejarah yg pro PKM berdebat dgn pakar anti PKM secara ilmia ...

Bestnya!! Aku sokong idea ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:57 PM | Show all posts
axl_bach replied at 3-12-2019 10:46 AM
Buat satu wacana akademik, panggil pakar sejarah yg pro PKM berdebat dgn pakar anti PKM secara ilmia ...

tanya sikit....kalau hang rasa fakta2 pro PKM tu lebih menarik minat hang...hang nak buat kenduri meraikan abu chin peng ka axl_BACK? wakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:58 PM | Show all posts
Mierafaziera replied at 3-12-2019 05:38 PM
Bestnya!! Aku sokong idea ni!!

ni lagi sekoq...sekali hang ghasa fakta2 pro PKM komunis tu lagi menarik minat hang...hang pun tak bakaq colok meraikan abu ching peng ka? wakakakakakakakakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:59 PM | Show all posts
badaksumbu replied at 3-12-2019 03:45 PM
meriah malaysia baru sekarang ni.  dgn komunisnya, dgn makhluk2 separuh bogel bebas berekspo, dgn lg ...

hang ketinggalan ketapi ka? penduboq2 lgbt ramai yang dah luahkan hasrat nak pindah pi israel..tapi tak gak pindah2 lagi...sembang ja baghu..masih lagi melangut kat Malaysia ni berduboq beranal...wakakakakakakkakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-12-2019 11:26 AM
mmg komunis penah letupkan tugu negara.  tahun 1975 hokkay. and yg kata komunis ni perjuangkan k ...

Ini yg dikatakan perjuangan barangkali
https://www.mstar.com.my/lain-lain/rencana/2016/01/27/lebuhraya-timur-barat/#SluVlr9Z4wBex2yK.41
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 10:59 AM
Anggota pengasas Vat69 yg masih hidup pernah citer masa pasukan yg ditugaskan antar bekalan makanan  ...

https://www.mstar.com.my/lain-lain/rencana/2016/01/27/lebuhraya-timur-barat/#SluVlr9Z4wBex2yK.41
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jari10 replied at 3-12-2019 06:30 PM
https://www.mstar.com.my/lain-lain/rencana/2016/01/27/lebuhraya-timur-barat/#SluVlr9Z4wBex2yK.41

Bukan setakat JKR KTMB pun dulu kena serangan pengganas Komunis
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 3-12-2019 04:04 PM
untung la hanat2 ni duduk kat malaysia
sebab org2 malaysia masih ada lemah lembutnyer....
kalau ka ...

khen... dap bangsat trus la cabar melayu yea.. time tu tahu la langit rendah..,

dah elok2 duduk sini berangan sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 3-12-2019 04:59 PM
kenapa kerajaan diam je

iols serius tak faham

krjn kan dikuasai dap bangsat
melayu tu wayang jah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
KDN tengah siasat sambil dapat sogok ke apa ni? Bodoh sgt laa kerja lembab masing2. Duit nak. Phuiiii
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually kita mmg terselmaat dr komunis..org cina dulu2 x ramai. Cuba kalo ramai? Aku rasa dah jd mcm kemboja zaman khmer rouge dikerjakan mereka. Teruk kot. Aku g museum kat kemboja tgok sejarah mereka. Kejam!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pi mampus lah..... X sabar nak tunggu next lelction, akan aku hajar habis2an....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 10:53 AM
Baik ang suruh ATM siarkan gambar keadaan mayat anggota2 keselamatan yg terbunuh masa dijumpai. Tu ...

Gambar2 tu bleh jadi bahan ilmiah utk pihak yg anti PKM ni gunakan utk kitai hujah pihak pro PKM.....kita tgk lagu mana depa nk pusing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081953s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list