Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20852
View
165
Reply

HAFREEZ & ZARA ZYA SAH PUTUS TUNANG BULAN LEPAS.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2019 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteri19 replied at 4-12-2019 11:52 PM
Mana satu betul ni?
Yg lelaki reject pompuan atau pompuan yg reject lelaki??
Tp tak kisah la apa ...

Yg iols bca zara zya reject dia.. Ada versi lain ker.. Iols malas nk beklog.. Dekat ig zara zya n ig si azlee ni ada 1 pic tu location yg sama.... Tp pic sorg2 la.. Xkan kebetulan pergi mall tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 5-12-2019 07:58 AM
Yg iols bca zara zya reject dia.. Ada versi lain ker.. Iols malas nk beklog.. Dekat ig zara zya n  ...

Dorg shooting la kt mall tu. Elvina dgn dayanaroza pon bergambo kt tmpt sama area pokok2 Christmas khuenn.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:50 AM | Show all posts
jangan kata cinta lokasi, kami kembali hati usik mengusik sudah la kan...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 10:50 AM | Show all posts
Telolet replied at 3-12-2019 11:09 AM
kalau dah lama bercinta takyah tunang2 ni. tunang tu tempoh untuk kenal bakal pasangan patutnya.
ud ...

ha kan... hehehe... kalau org x baca just tgk gambo je org mesti ingat dah selamat nikah... mmg over naw nengoknyer masa tunang tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 11:01 AM | Show all posts
kacang^soya replied at 3-12-2019 08:10 PM
Tu la frankly speaking iols tgk tunang sheols sgt2 la adik2 sgt rupanya..zara zya makin berumur ma ...

Dia tu sekali tengok macam Remy Ishak, versi rambut keriting sikit laaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 3-12-2019 07:57 PM
Sorry to say tak minat dua-dua... Tak sangka hari tu mereka bertunang jua... Yang lelaki tu tak tau  ...

Ada sorg lagi nama azrel ismail.. Iols suka konfius deols... Hahaha.. Mcm nk sama.. Tp xsama pun.. Azrel hensem lg
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kacang^soya replied at 3-12-2019 08:05 PM
Sebenarnya mmg jd ke kawin dgn org brunei itu? sbb senyap je kan hanya bgtau nak kawin je dan ting ...

Dah kawen..tp bini dkt brunei urus bisnes dkt sana katanya lah dlm artikel bh sblm ni msa dia shoot seadanya aku tu..tp mber kata azlee ni mcm sorok something..sbb dia balik mlysia tanpa bini..dia stay dkt kmpg..berubat katanya..lpstu dia buat mcm2 kerja..keadaan diri mmg tak terurus..dia buat come back ni sbb ad produser yg cari dia..sbb syg bakat lakonan dia bgus..dia hilang mcmtu je dlu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Caption ig azlee ni pun sesuatu kan
...kalau promote drama rasa xperlu kot camtu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
hafreez ni agak kepam ye...

sblm heolls jd artis dia ada blog citer pasal dia punya life ngan 'seseorang' kalau x silap ada amik anak angkat
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 03:44 PM | Show all posts
bercinta punye lama... dpt bertunang lagi nk tunggu 1thn... duit ade jln jer laaa lepas 3 4 bulan... elok2 bakal berlaki xpasal2 jd andartu.. bertunang ni byk dugaan... bertunang bukan penentu bahagia bila kawin nnti yg konon nya tanda2 mampu harungi dugaan...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:07 PM | Show all posts
fahmein replied at 6-12-2019 05:20 AM
hafreez ni agak kepam ye...

sblm heolls jd artis dia ada blog citer pasal dia punya life ngan 's ...

actually bukan anak angkat dia sgt pun .Mak dia caretaker rumah anak-anak yatim kt Jalan Gombak Lama tu.so adik beradik dia mmg tlg uruskan rumah tu sesekali.termasuk Hafreez ni pun.Nampak mcm bela anak2 angkat padahal bdk2 kt rumah anak yatim tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Zara zya nmpk lawa lps btunang ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
sangkancil replied at 6-12-2019 04:07 PM
actually bukan anak angkat dia sgt pun .Mak dia caretaker rumah anak-anak yatim kt Jalan Gombak La ...

Owh..i see..habis tu skrg masih tak ok lagi ke..kt twitter pun nmpk zara duk retweet quote yg sedih2..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:49 PM | Show all posts
memang kalau bergaduh nak kena unfollow2 ke? dah masuk tahun 2020 dah woiii, perangai masih zaman kat tadika ke diknonn
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Berat uii dugaan betunang.mane yg mudah tu rezki la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:20 PM | Show all posts
Edited by FanCT at 8-12-2019 10:24 PM

xpyh la nak unffollow
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 10:22 PM | Show all posts
Edited by FanCT at 8-12-2019 10:25 PM

smoga dorg ok2 je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:51 AM | Show all posts
tu psl ko retis ke atau sape pon,majlis tunang takyah nak gegarvaganza sgt...buat seadanya je..pastu kemeain la repeat post gmbr tunang tu bertalu2 sbb bajet cun laksana bidadari...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:41 AM | Show all posts
relationship mmg complicated zara zya.. kalau nak tenang baik ko bela beshetik ko tu je
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:34 PM | Show all posts
semoga bertahan hingga ke jinjang pelamin..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083362s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list