Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20086
View
165
Reply

HAFREEZ & ZARA ZYA SAH PUTUS TUNANG BULAN LEPAS.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Huiii. Ai kalo di suruh tunang balik dgn husband, mmg x kan la. Dia punye mencabar  thp bole terjun bangunan kalo xde iman.
Anyway, bwk2 la bersabar. Tp kalo mmg x bole nk selamatkan, putus je la.

Sedangkan awie rapael ngn tikah 3some rilek je putus seminggu b4 majlis.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 3-12-2019 03:16 PM
patut aritu buat je camni, tunang pagi pastu malam bernikah.
Ni kemain grand tak ingat. Tapi xblh  ...

Dulu jak lina bertunang pun naik kereta kuda chuols. Yg ni mestilah lebih2 lagi.

Untuk tak OT, zara zya nak tunggu apa lg. Chuols bukan muda.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg curiga lelaki yg suka pakai baju ketat2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 3-12-2019 04:27 PM
Tapi kan.. at least putus tunang malu kejap je sis.. kalau dah kawin, nk uturn tu lg payah nak2 da ...

Kawen dgn kapel tak sama sisturrrr
Sb tu ada org kapel 10 thn tp bila kawen tup2 2/3 thn dh nk cerai
Jarang nau kuar true colour masa bercinta
Selagi tak share katil tak share toilet jgn harap true colours tu kuar
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai skrg iols masih syak hafreez ni "sesuatu"..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 07:37 PM
uhmmmm dia xcantik,aura buruk mungkin sebab dia pengotor,dan tidak kemas.

Knp ckp dia pengotor yer?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Sbb tu org kata jgn beriya sgt. Bukan nak kutuk tp tu la. Confident sgt bila jadi cmni. Kesian. Semoga baik2 je ye.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunang seeloknya sekejap je laa.. Kalau nak sangat rasa alam pertunangan 5 bulan cukup.. Awk tu bukannya rakyat marhein ni.. Nak kena kumpul duit lagi, itu laa ini laa.. Korg dah memang artis, banyak duit lg.. Belum lagi kalau kena sponsor lagi.. Nak tunggu ape lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 3-12-2019 05:20 PM
kan? bingai giler aweknye tu. adoiyai. bf org kot. iols team gf heols. hahaha! apo giler bg bf kel ...

nape gfnya tu x ikut sekali.. jadikan bestie bf tu bestienya jugak.. hehe.. Ke mmg xleh laki ada bestie pompuan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo sayang.. bakpe unfollow.. patut nya usaha la jaga ikatan pertunangan tu.
Komunikasi penting dlm hubungan.
Ke mmg yg lelaki ni pun tk berapa sayang..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:04 AM | Show all posts
fadz84 replied at 3-12-2019 11:30 PM
nape gfnya tu x ikut sekali.. jadikan bestie bf tu bestienya jugak.. hehe.. Ke mmg xleh laki ada b ...

maybe gf tu tak x ngam kot ngn bestie bf sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:57 PM | Show all posts
Xim replied at 3-12-2019 04:54 PM
Bkn dia ni dah kawen ke ?

rasanya dah kawin.. tp xtau la kot ada masalah umahtangga...
pelakon kalau hilang tibeh bt comeback mcm something je hahhahah cm bampijo
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anakura replied at 4-12-2019 02:57 PM
rasanya dah kawin.. tp xtau la kot ada masalah umahtangga...
pelakon kalau hilang tibeh bt comeba ...

Ye x ye kan . Ramai artis mcm tu . He3
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:37 PM | Show all posts



Aura dia tak elok .Orang kalau pengotor ,spesis tidak kemas maka aura diri tu pun teruk.

Zara Zya mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 4-12-2019 08:37 PM
Aura dia tak elok .Orang kalau pengotor ,spesis tidak kemas maka aura diri tu pun teruk.

Za ...

Oooo paam2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:48 PM | Show all posts

Mesej untuk semua. Berubahlah siapa pun. Aura kita berubah mengikut rentak kita.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 3-12-2019 08:03 PM
Dulu zz x bape lawa nok skg dah cantik popular plk tu harus la yg dulu tu cuba nk goda

Janta ...

Bkn dulu laki ni pernah frust ngan zara zya ker last2 bawak diri... Xsilap zara zya reject diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 3-12-2019 11:03 AM
@Kurex awal-awal dah cakap, heshe tak minat hafreez nih.

Kurek tak minat retis menggelupur muka breakout tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 4-12-2019 10:59 PM
Bkn dulu laki ni pernah frust ngan zara zya ker last2 bawak diri... Xsilap zara zya reject diaaaa

Mana satu betul ni?
Yg lelaki reject pompuan atau pompuan yg reject lelaki??
Tp tak kisah la apa yg jd dolu2. Yg fenting si lelaki masih somi org yachh. Ada bideo reput rajamawar interbiu mamat ni br2 dia keluar gua.

Iols tak purcaya heols kena guna2 utk kawen dayang brunei tu. Kalu heols menggunakan iols purcaya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang karan je pelamin segala bagai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078340s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list