Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20173
View
165
Reply

HAFREEZ & ZARA ZYA SAH PUTUS TUNANG BULAN LEPAS.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 06:17 PM | Show all posts
Lentera replied at 3-12-2019 05:38 PM
Dah kenapa mamat ni punya caption bau ikan? Atau diorg mmg tgh shooting sesama ke skrg :shakehead3 ...

mmg tgh shooting dgn z
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 3-12-2019 10:48 AM
patut ari tu nikah terus. tunang  dah mcm nikah pon. tunang la lagi byk dugaan. sbb tu majlis bertun ...

Tp ok jelah, i prefer ada period bertunang, penting sgt, tgk dr positive side, ada masa relationship turned to something bad, kalau jd apa2 mcm ni, its not meant to b walaupun pahit better la skrg drpd kendian hari dah kawin susah nak patah balik, dah terlajak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 3-12-2019 10:54 AM
sape yg di ganggu zara ke hafeez?

hrp bkn @Kurex org ke 3 itewww

Mona fandey junior tu pandang ke jejanz mcm apiz neh
Hobi masa lapang kumpul beg chanel dekkkkk

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 03:34 PM
Zara Zya tu sudahlah guna nama palsu ,lepas tu muka rupa zara zya nama palsu ni kan buruk mcm poen m ...

Siapa nama sebenar sheolls ya? Iolls suka je sheolls berlakon tp betul laa sheolls nmpk kepam sikit
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:25 PM | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:24 PM
Siapa nama sebenar sheolls ya? Iolls suka je sheolls berlakon tp betul laa sheolls nmpk kepam siki ...

xtahu tp bukan zara zya  lah.Itu nama palsu.
Berlakon bagus ,tp aura tong sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 07:25 PM
xtahu tp bukan zara zya  lah.Itu nama palsu.
Berlakon bagus ,tp aura tong sampah.

Iolls baru google namanya zainurul razia berasal dari lenggong perokk. Bru tahu dah 33 umur sheolls ni. Parut kawen je terus ritu nak tunang tunang apa lg tah kenal pun dah lama
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:37 PM | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:30 PM
Iolls baru google namanya zainurul razia berasal dari lenggong perokk. Bru tahu dah 33 umur sheoll ...

uhmmmm dia xcantik,aura buruk mungkin sebab dia pengotor,dan tidak kemas.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya jd camni..majlis grand kots duit byk pakai dah tentu..zara zya ni sheols baik jah tp kenapa iols rasa sheols mcm kena goda dgn hero gandingan yg sheols tgh shooting skrg kalo tgk caption mamat tu kat ig sungguhlah sesuatu..

tp heols mmg hensem kots sapa tak cair..deols pun pernah berlakon laki bini smp meletop2 dramanya..anyway ni cuma spekuan iols saja..

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Adelisa replied at 3-12-2019 11:42 AM
jgn ckp zara kne kacau dgn hero lama dia udah laaa..dlu dgr dia suka zara mase blakon sesama smpai m ...

Samalah iols pun pikir camtu noks..btw mamat tu dah kawin ke atau dah cerai..ke mmg tak pernah kawin pun sebenarnya dgn org borneo sanaa?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say tak minat dua-dua... Tak sangka hari tu mereka bertunang jua... Yang lelaki tu tak tau nak cakap I tengok aura krik krik tu kuat sangat.. Sebab tu terkejut depa bertunang..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kacang^soya replied at 3-12-2019 07:47 PM
Sayangnya jd camni..majlis grand kots duit byk pakai dah tentu..zara zya ni sheols baik jah tp kenap ...

Dulu zz x bape lawa nok skg dah cantik popular plk tu harus la yg dulu tu cuba nk goda

Jantan tu pn handsome la 6th sudah skg pn muka masih sama mana x cair zz

Tunang dia mmg x sepadan mcm adik zz je
Bak kata kurex sesuatu sgt huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
CikRosee_ replied at 3-12-2019 06:01 PM
Sampai unfollow tunang sndri...bincang la elok2 kot ya pn..tkkn si hafreez ni jeles plk si zara ni s ...

Sebenarnya mmg jd ke kawin dgn org brunei itu? sbb senyap je kan hanya bgtau nak kawin je dan tinggalkan dunia lakonan..gitu

Iols suka heols kalo berlakon mmg menjadi saja..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kacang^soya replied at 3-12-2019 07:50 PM
Samalah iols pun pikir camtu noks..btw mamat tu dah kawin ke atau dah cerai..ke mmg tak pernah kaw ...

nth katanya masih bstatus suami..tp xpenah disclose ank bini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 3-12-2019 08:03 PM
Dulu zz x bape lawa nok skg dah cantik popular plk tu harus la yg dulu tu cuba nk goda

Janta ...

Tu la frankly speaking iols tgk tunang sheols sgt2 la adik2 sgt rupanya..zara zya makin berumur makin cantik plak..

Mamat tu mmg handsome kan..tak silap lps heols 'hilang' ada org amik gamba heols mcm dah gemuk sgt2..skrg dah kurus dan hensem balik 2 kali ganda..wow..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Adelisa replied at 3-12-2019 08:06 PM
nth katanya masih bstatus suami..tp xpenah disclose ank bini..

Kaedahnya mmg betul la dah kawin dgn minah borneo tu..ingatkan heols solo lg tak jd kawin dgn minah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:31 PM | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:30 PM
Iolls baru google namanya zainurul razia berasal dari lenggong perokk. Bru tahu dah 33 umur sheoll ...

zara zya umur 34 tahun ni, dia lahir tahun 1985.

sekarang kulit dah cantik dan putih, gigi pun dah rata dan dia makin kurus
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 3-12-2019 02:30 PM
tak faham kenapa nak tunang lama-lama..
pada i zaman ni tunang tunang dah macam tak kena..
tunang  ...

Tempoh tunang tu klu dh kenal bercinta bertahun2, 3-6bln utk get ready mjlis je patutnya... lama2 dr tu nk kenal apa lg xckup ke bertahun dating

Tp klu yg xbercinta sgt, tiber tunang, yg ni patut lama 6-12bln plg koman lh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 3-12-2019 06:17 PM
mmg tgh shooting dgn z

Wowwww! Suspect utama ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kacang^soya replied at 3-12-2019 08:12 PM
Kaedahnya mmg betul la dah kawin dgn minah borneo tu..ingatkan heols solo lg tak jd kawin dgn mina ...

jd uols..dayang ape nth nama bini dia..ade dia bgtau mase org interview awl2 dia bt comeback tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ganggu laki ka prmpuan.kalau prmpuan ko yg kene jg diri baik2.jgn goyah.kalau jntan g pujuk zara zya jgn dia yg goyah.rugi kwn lama2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080998s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list