Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2270
View
41
Reply

[Tempatan] Kak Hassanah kini di offshore pula uoulss

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 10:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
besau anjing nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:47 PM | Show all posts
annehuda replied at 3-12-2019 09:53 AM
plot twist

anjing tu dijaga dengan baik dan dah selamat dibawa ke darat dah

yg pgang anjing tu muslim ke idok? mati laaa kalo muslim msuk IG dai ke PU haram mana tah yg duk upload gmbar nabila huda ngn husky tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 3-12-2019 09:46 AM
Fuyoooo kena buat detailing ke konsep citer2 hasanah neh
Relaks la
Hasanah ke idok, tered kaka ...

Kannn.....

Modngengade chop hasanah sbb dah buat baik gi viral kn....

Perlu ke?....tu lah maksud hasanah nya kt sini...

Nak baca suratkabor dah jarang jumpa skrg ni acikgomen....tak tau kt mana ada jual suratkabar....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai salah guna perkataan 'hasanah' ni. Adoi la....kena cipta satu lg perkataan utk org yg sewenang2 guna perkataan tanpa ketahui makna sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:25 PM | Show all posts
ini bukan hasanah full stop..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:27 PM | Show all posts
TT tak paham apa itu hasanah ke ??  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 02:52 PM | Show all posts
jazaa100 replied at 3-12-2019 01:23 PM
Kannn.....

Modngengade chop hasanah sbb dah buat baik gi viral kn....

hanya jauhari yg mengenal manikam kan sis.....akak senyum sinis dgn acik pprt yg masih samar dgn hassanahism ini

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak hasanah apa nya. Abang hasan lah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 3-12-2019 12:47 PM
yg pgang anjing tu muslim ke idok? mati laaa kalo muslim msuk IG dai ke PU haram mana tah yg duk u ...

Pelantar minyak kat thailand sis. Bukan kat tanah air.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:02 PM | Show all posts
kak hasanah ni andartu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:03 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 3-12-2019 03:00 PM
Pelantar minyak kat thailand sis. Bukan kat tanah air.

so kalau thailand jah confirm non moslem lah gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 3-12-2019 03:03 PM
so kalau thailand jah confirm non moslem lah gituh?

Kat thailand xde PU.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:12 PM | Show all posts

eii choyyy.... hapa tugas PU utk tegur ummah meleis saja kah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hasannah kepala bana dia, sekian komen dari saya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mod ni la kak hassanah nya.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:32 PM | Show all posts
Edited by HannahMontana at 3-12-2019 05:34 PM

moderator yg satu ini mmg cerita mengenai life dia mcm living lavida sangat ,tp  tajuk-tajuk thread dia buka semua mempamerkan betapa pprt housing area nya ko duduk sister
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:34 PM | Show all posts
hassanah ni seingat aku la start dr citer kt facebook pasal kak hassanah naik flight, pastu ada baby taknak berenti nangis. so die offer bacakan zikir and baby tu senyap. skali tu makbapak baby tu tampil and rupe2nye takde pun kak hassanah tu buat camtu.

so hassanah ni is mengada2kan citer la. bknnye buat keje yg baik pastu pegi viralkan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngade mmg sentiasa dahagakan kesah hasanah.. Kalau dlm seminggu xde thread psl kesah hasanah x tercapai lah kpi hidup dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-12-2019 05:34 PM
hassanah ni seingat aku la start dr citer kt facebook pasal kak hassanah naik flight, pastu ada baby ...

Kena buat SOP hasanah ke mod
Janji buat baik menunjuk, hasanah la konsepnya bagi acik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list