Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
3247
View
25
Reply

[Tempatan] Majlis perkahwinan cikki bernama Nurazura Mahmod dibatalkan gara2 hilang sejak 27 November, walau telah ditemui di Segamat, perkahwinan tetap dibatalkan, why?

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 02:32 PM | Show all posts
cmon babe..org perempun jgn terlalu nk salahkan kaum perempuan beb..maybe lelaki tu buat hal..then perempuan takde cara lain nk protes...melainkan melarikan diri...elok la putus awal dari terlanjur kawin dgn lelaki yg tak boleh membahagiakan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:32 PM | Show all posts
kalau x nak bincang lah betul2 dn elok dgn ahli keluarga
atau cari org tengah yg boleh dipercayai utk menyampaikan perkara sebenar
jgn buat hal yg boleh mengundang fitnah
kesian parents
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:42 PM | Show all posts
DayangKirana replied at 3-12-2019 10:46 AM
kalau ikut drama melayu..
demi nak jaga aib both family, pernikahan tetap diteruskan but yang jadi  ...

hahhaa...

kan...lepas tu yang x jadi tu mnyesal kacau rumah tangga si adik or si kakak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:01 PM | Show all posts
Tak ajdi pun xpe.

Bertunang saja.

Xde jodoh.

Jangan jadi bodoh nak gagah kan juga demi air muka , baik ko ambil air wudhui dan redho sebegini,anak pun xrosak akibat perkahwinan.

Perkahwinan ni membenarkan seseorang lelaki yg menjadi suami  govern over his wife.

Aku paling tidak suka diperintah.Aku boleh jadi sangat marah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
brownstone replied at 3-12-2019 03:05 AM
Bila dah sweet2, timbul pergolakan. Pengantin yg asal tu cemburu dan mula buat plot nak hancurkan  ...

lepas tu pwngantin yang asal tu ada kawan perempuan baru balik dari US. kebetulan masa belajar kat US dulu pernah tido sekatil sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrip drama sgt
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072527s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list