Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
1666
View
49
Reply

[Tempatan] AG REPORT 2018: Over 95% of Chinese and Indian tourists have no exit records

[Copy link]

Author: glump    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Phanceng tgh bersiap sedia uth nxt pru...itupun tak paham?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:41 AM | Show all posts
Edited by nusaraya at 4-12-2019 10:42 AM
HannahMontana replied at 3-12-2019 04:53 PM
Macam ada orang yang nak jadikan Malaysia sebegini.

Malaysia banyak sgt berpolitik berbanding  ba ...

Dianatara banyak negara di dunia ... Malaysia adalah Tanah Harapan dan Masa Depan bagi bamgsa Cina dan India ...Jadi janganlah dihalang-hlangi jika mereka nak hijrah ke tanah syurga yang damai, aman, makmur dan subur ini ...Ingat sampai kiamat-pun .. Homo Malaynesis tetap akan kekal menjadi bangsa First Class dan diperlakukan sangat istimewa  dan terhormat di negeri ini  ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:50 AM | Show all posts
mcm mana sistem imigresen kita yer....kalau org asing masuk blh senang2 ka? xde buat mcm korea or ostolia ka, kna tunjuk mana nak pi, hotel mana, itenary...kalau xde terus hantar balik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:52 AM | Show all posts
nusaraya replied at 4-12-2019 02:41 AM
Dianatara banyak negara di dunia ... Malaysia adalah Tanah Harapan dan Masa Depan bagi bamgsa Cina ...

PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...

Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...

Kehkehkeh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:17 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 3-12-2019 08:10 AM
tak blh ke malaysia buat mcm australia..check tourist..tiket pegi balik...and iternary..kalu takda t ...

semua kena check tiket pergi balik ke dek australia sekali pun.

kau ingat berapa lama masa nak ambik untuk check setiap document orang yang nak masuk??
border control officer dah di train untuk buat profiling dan diorang hanya check certain people yang meet the criteria je dek

takat kau sembang acik2 kepam kat pantry boleh lah dek. nak implement tak make sense sebab bukan kau sekor dua je yang nak masuk setiap hari
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 4-12-2019 12:17 PM
semua kena check tiket pergi balik ke dek australia sekali pun.

kau ingat berapa lama masa nak  ...

takda masalah pun nak implement..dkt australia diorg buat mcmni sebab rakyat malaysia pling byk duduk scra haram..kalau mcm kes skang ni dkt malaysia,rakyat dr India n china byk dtg malaysia..tak balik2..takkan masih tak aware lagi??officer buat apa??apooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:15 PM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 3-12-2019 08:23 PM
Hari tu ada baca mcmana org tipu bukti tiket balik. Agent hold tiket tu tak confirm ke camne tah d ...

undang-undang kita kene lebih tegas sebenarnya
xdak tiket balik tak boleh masuk
simple
agent hold tiket agent kene setelkan dengan immi

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:26 PM | Show all posts
sudah jadi warganegara.. bumiputla
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:49 PM | Show all posts
Hancur negara kalo dibiar

Celaka punya mahacai 20%

korang tak nampak2 lagi ke BANYAK kehancuran
akibat tangan korang yang mengundi TAHI?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:51 PM | Show all posts
nusaraya replied at 4-12-2019 10:41 AM
Dianatara banyak negara di dunia ... Malaysia adalah Tanah Harapan dan Masa Depan bagi bamgsa Cina ...

Aku xfaham ko kata apa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya la welcoming set2 india & china from mainland sampai sanggup buat apps wheres toilet..rubbish app for truly Malaysian citizens.
Siap menteri2 pun bersama2 dengan bangga melancarkan apps jamban.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.177490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list