Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
819
View
12
Reply

Selalu Tonton Porno Di Telefon, Remaja 14 Tahun Ditahan Rogol Kanak-kanak

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2019 04:39 PM | Show all posts |Read mode
Remaja berusia 14 tahun ditahan atas dakwaan merogol kanak-kanak berusia enam tahun di Uttar Pradesh, India.


Memetik India Today, kejadian berlaku pada petang Sabtu ketika mangsa sedang bermain di luar rumahnya.


Ketika kejadian, suspek memberi coklat kepada mangsa untuk mengumpan budak perempuan itu ke bumbung rumah remaja terbabit.




Foto: India Today




Jurucakap polis D.P. Tiwari berkata, keluarga mangsa mengenali keluarga suspek.

"Mangsa dibawa ke hospital untuk rawatan dan pemeriksaan di mana doktor mengesahkan kanak-kanak itu dirogol suspek.

"Mangsa bagaimanapun dilaporkan dalam keadaan stabil, manakala suspek akan dibawa ke pusat tahanan juvenil," katanya.


Seorang lagi jurucakap polis berkata, remaja terbabit selalu menonton bahan pornografi dalam telefon pintarnya yang mungkin mendorong suspek melakukan perbuatan terkutuk itu.


Sementara itu, dalam kejadian berasingan pada Ahad lalu, lelaki berusia 35 tahun dibelasah dan diarak dalam keadaan telanjang bulat selepas cuba merogol kanak-kanak berusia empat tahun di Nagpur, Maharashtra.


Jawahar Vaidya yang juga seorang ejen di sebuah bank dikatakan mengunjungi rumah mangsa setiap hari untuk mengutip hutang.


Bagaimanapun, apabila mendapati budak perempuan itu bersendirian di rumah pada hari kejadian, suspek cuba melakukan serangan seksual terhadap mangsa.


Namun, cubaannya gagal apabila ibu mangsa tiba-tiba pulang ke rumah dan meminta bantuan orang kampung yang kemudian bergegas ke rumah berkenaan.


Vaidya kemudian dibelasah dan diheret di sekitar kampung dalam keadaan telanjang sebelum diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kelly malaysia kalau balik negara asal dorang, mesti hari2 kena belasah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:50 PM | Show all posts
ini semua salah penduboq2 etis..depa yang memaksa industri pornografi legal oleh kerajaan negara depa....kononnya kebebasan bersuara dan ekspresi seksual....tapi depa dah fatwa dah...watch at ur own risk.....harap penduboq2 etis yang dah bershahadah depa berketurunan beruk evolusi boleh datang bersama sama saya menentang pornografi...wakakakakakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Again......India.......
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:40 PM | Show all posts

tanya sikit, jepun banyak porn, kenapa pula sangat kurang rogol ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:45 PM | Show all posts
Asdan replied at 2-12-2019 08:40 PM
tanya sikit, jepun banyak porn, kenapa pula sangat kurang rogol ?

sebab jepun tak hormat dan sayang kaum perempuan...depa lebih hormat penduboq lgbt.....cam hang la....penyokong lgbt..wakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Asdan: tanya sikit, jepun banyak porn, kenapa pula sangat kurang rogol ?

Sebab boleh buat sex anytime kot. Deyols kan banyak love hotel, budak2 sekolah jual diri sebab nk duit. Tp sekali kes rogol, dahsyat2 saiko gila
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:10 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 3-12-2019 10:11 AM
armin replied at 3-12-2019 12:51 AM
Sebab boleh buat sex anytime kot. Deyols kan banyak love hotel, budak2 sekolah jual diri sebab nk  ...

Msa iol prnh active kat satu platform bout mobile gaming, iol brtnya kat satu Japanese gamer ni psl hal2 mcm ni & dia bgitahu yg budak2 prmpuan Jepun (school girls) seawal umur 13 thun dh xde virginity psl bgi dorg klau umur mkin naik tpi msih ada virginity, tu nma nya ur such a loser, that's y dorg cpat2 "pecahkn" bila umur dh 13 thun sbb d kira sbgai pemenang. Iol is speechless bila bca jwpn dia & dia pun ngaku yg dia pun dh xde teruna lagi, sadis. Klau yg snggup jdi AV idols, tu psl dorg trdesak nak duit bnyk.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-12-2019 10:10 AM
Msa iol prnh active kat satu platform bout mobile gaming, iol brtnya kat satu Japanese gamer ni ps ...

Sama mcm hidup org barat dah Jepun ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-12-2019 10:10 AM
Msa iol prnh active kat satu platform bout mobile gaming, iol brtnya kat satu Japanese gamer ni ps ...

Tu yg seronok pakcik2 kt sana. They have money, budak2 pulak nak jual diri.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:28 AM | Show all posts
armin replied at 3-12-2019 07:08 PM
Tu yg seronok pakcik2 kt sana. They have money, budak2 pulak nak jual diri.

Yep, sbb tu iol faham knpa love hotel kat sna sllu maju.

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:30 AM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 11:14 AM
Sama mcm hidup org barat dah Jepun ni

Clearly dh boleh nmpk ikut gaya Barat, entah iol xfham knapa dorg pndng virginity ni as kayu pngukur utk seseorg jdi as a winner or a loser.

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 9-12-2019 08:30 AM
Clearly dh boleh nmpk ikut gaya Barat, entah iol xfham knapa dorg pndng virginity ni as kayu pnguk ...

Jepun mmg dah hilang jati diri dah.. Cina pun nampak semakin perlahan2 jadi barat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102111s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list