Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9652
View
104
Reply

"Seksinya Jasmine Suraya, Kalau Ya Pun Pakailah Coli"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2019 12:43 PM | Show all posts |Read mode
Artis wanita Malaysia memang selalu kena kutuk apabila salah cara berpakaian terutamanya apabila tampil seksi dan mendedahkan aset mereka.


Baru-baru ini, Jasmine Suraya menjadi bualan gara-gara memakai baju yang memperlihatkan bahagian lurah dadanya.


Memang menarik, cantik dan bergaya! Tapi, macam biasa pasti tidak akan lepas dari kecaman netizen yang mendakwa ianya terlalu seksi dan 'seksa'!




  



Mereka mempersoalkan tindakan Jasmine yang disifatkan terlalu berani, seolah-olah langsung tidak mengenakan pakaian dalam.


"Kalau ya pun, pakailah coli.
"Coli mana coli.
"Tampal salotep ke?
"Tak pakai coli ke?" antara komen yang diterimanya di Instagram.




Kredit foto: IG




Ruangan komen juga dipenuhi dengan komen-komen nakal, tidak kira dari lelaki mahupun wanita.


Mereka meminta Jasmine agar tampil lebih sopan.




  



Namun, ada juga yang meminta agar netizen berhenti mengecam kerana Jasmine adalah keturunan Cina dan bukannya Islam pun.


Jadi, macam mana pendapat anda? Okey ke baju Jasmine Suraya ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols xtakut ke baju tu org tertarik..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:06 PM | Show all posts
hari tu kan ade isu sorang youtuber buat cerita pasal cikgu suraya tu..
pastu masa motif viral tanya youtuber tu, budak tu kata sebenarnya semua tu idea ppuan ni..
tp youtuber tu backup jugak ckp maybe sheols tak tahu cikgu suraya tu pasal ape..

bodohnye kau yg bg idea tp kau tak tahu ape yg kau buat.. sheols jenis birah kot i speku..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lerr dah kenapa kau ni..dia cina kot itu considered sopan sangat dahhhh. baideway nampk tua benar pajura bila org lain yang amik gamba
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:13 PM | Show all posts
Siapa Jasmine Suraya ni?
Pelakon ke? Penyanyi? Insta famous?
Meols tak kenal sheols
Nama cam Melayu urban tapi ca ya nun alif rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
{:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau golongan chinese tak bising,  buat apa kita bising.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Inikan yg baby pian tengah kenal hati budinya?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
I kalo bukan islam....x kisah pun....yg i kisah kalo islam.....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bukan Melayu islam pon.. Lps tu kan ada boobs  cover
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:27 PM | Show all posts
bukan dia org islam pun, nama jer islamic.. cina kan.. tak apa laa.
tp tu sheol gigih nk menayang aset yg tak seberapa.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
who are youssss
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape dia ni?tp kalau dia non-muslim,aiolz malas nak kesah..sedangkn y muslim born pun semedang jah tunjuk dada leper dan penyet..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheol nampa tak confident rocking this suit
Macam nyesal pun ado, segan kat orang tua2
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:53 PM | Show all posts
Cantik suit dia. Dia selotep tetek ler tu. Kim K kan ada ajar aritu hahaha. Tape naik ke atas. Idokle begerak especially saiz 20sen begituh
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:00 PM | Show all posts
dia  tunjuk kopek pun ko rengsa dah kenapa

mesti geng geng kepam yang jeles tengok orang cantik

diri sendiri tak nak tengok tapi sibuk hal orang tayang kopek
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:02 PM | Show all posts
obviously, she asked for it..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiol rasa, Marion punya look lagik seksi and stunning.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik makeup dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 2-12-2019 01:39 PM
Sheol nampa tak confident rocking this suit
Macam nyesal pun ado, segan kat orang tua2

Yes i pun nk ckp mcm tu.
Body language dia tak confident dan takut2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.508214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list