Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24258
View
248
Reply

Sitinordiana dan fikry ibrahim gandingan serasi

[Copy link]

Author: Creamaya    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 2-12-2019 12:29 PM
Meols pon denga gitu gak chouls..x rse Nana nak kwen dalam mse terdekat ni.die jugak ckp klu kwen  ...

Kann? Aku rasa tt Salah faham nehh hahahha, khabar angin tu maybe nana dilamar fikri utk projek baru hahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kecikgurl replied at 2-12-2019 12:29 PM
ahahhaa..i still wondering sape la yg sebok jd shipper nana ngan khaibahar tu..mcm mne la dorg bol ...

Ntahh! Khai tu ya ampunnnn ape la yg digilakan sgt, aku dh try tgk drama satukan rasa tu, tapi cannot ahgh
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tup2 kawen dalam drama...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:33 PM | Show all posts
WOW.... kalau ada jodoh tak kemana.. dia dgn Khai Bahar tu kawan jer la kiranya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 2-12-2019 12:26 PM
Eh bkn dengar khabar deolls ada projek bersama ke thn dpn? Drama or filem gitu lahhh.. Ke tt Salah f ...

Eh ada lagi ke?? Igt lepas abih sr ni takde dah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakis replied at 2-12-2019 12:35 PM
Eh ada lagi ke?? Igt lepas abih sr ni takde dah

Ada.. Mcm terbaca komen kt ig fans dia hari tu, katanya nana ni x boring ke balik2 nk berlakon dgn fikri, the dpn pon dgn fikri lg.. Gitulahh
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:45 PM | Show all posts
kalau betul aku tumpang seronok tp kalau propa psl nak berlakon bersama pun aku ok je...
psl suka tgk dorang berdua...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm korang je yg kawen kan bole ckp ini sesuai ini tak, batak retis betul
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:51 PM | Show all posts
anony-mous replied at 2-12-2019 12:19 PM
NO!!!!! I nak fikry ibrahim!!!!

rileks... belum naik pelamin lagik.... tangan tok kadi pun belum shake hand lagik tahun 2020 tu ada 12 bulan entah bulan berapa nak kawin pun kita tak tahu

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:10 PM | Show all posts
bestlah siti nordiana ramai nak.. sheols pun nmpk baik je.. semoga dapat suami yg elok2..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:10 PM | Show all posts
Alaa...ni mesti projek bersama aje ni
X rasa pun theyols nk kawin tahun depan
Bukan Fikri dah ada awek ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:12 PM | Show all posts
perghh gosip ini akan masuk roti kaya jap lagi
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 2-12-2019 12:16 PM
Ehhh mana ko dpt berita ni? Dr sumber manaa?? Serious laa.. Tp kalau betul pon ok apa.. Diaorng ni m ...

Betul ke ni???? Kalau betul Nana setuju jer kalau Nana ngan fikry.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:16 PM | Show all posts
harap2 bukan gimik berlakon bersama utk thn depan..
mudah2an kalau jodoh diaorg ada dipermudahkan gituu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kalau betui2 jadian
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 2-12-2019 01:13 PM
Betul ke ni???? Kalau betul Nana setuju jer kalau Nana ngan fikry.. haha

Tp mmg sesuai nokkk.. Air muka dorang sama la.. Nmpk jenis baik2 gitu.. Nana lg satu aku x tau la camne jenis dia lol
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 2-12-2019 12:19 PM
NO!!!!! I nak fikry ibrahim!!!!

Selagi belum confirm masih boleh d caras uolss.. Good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:39 PM | Show all posts
Edited by lasagna at 2-12-2019 01:47 PM

ke tajuk tu saje mengundang, mebi macam ni:
nana akn brkawen taon dpn and fikry pun dah ready nk kawen taon depan.
bkn bg tau netizen yg mereka akn kawen bersama. haaaa ntah2 camtu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 2-12-2019 01:39 PM
ke tajuk tu saje mengundang, mebi macam ni:
nana akn brkawen taon dpn and fikry pun dah ready nk ka ...

Tp tt ada ckp fikry merisik nana diam2.  Hisshh kalau betul pun apa salahnyaaa.  Walaupun nana lagi berusia tapi dia nampak matang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083243s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list