Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24303
View
248
Reply

Sitinordiana dan fikry ibrahim gandingan serasi

[Copy link]

Author: Creamaya       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Minahup replied at 2-12-2019 11:22 PM
Mulut tu cakap elok2 sikit..yg ko hina tu la yg ramai orang sayang dan rezeki murah taw..

Ade aku kisah psal siapa sayang dia dn rezeki dia? Koserrrrrr. Dia mmang kertu lg so desa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Minahup replied at 2-12-2019 11:20 PM
Kenape? Tak blh ke klu pair dgn nana? Ok je klu dah jodoh dan masing2 dah suka..

Xsesuai level otak. Hehehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:44 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-12-2019 05:56 AM
Xsesuai level otak. Hehehehehee

Wow, sempitnya pemikiran. Orang DESA pun tak berfikiran sesempit & orthodox mcm ni...Oklah tu, lelaki lebih tinggi pendidikan daripada perempuan. Nama pun bakal imam/pemimpin rumah tangga. Luaskan sikit ye pergaulan ye. Zaman sekarang ni, isteri yang pendidikan lebih tinggi daripada suami pun berlambak. So, xde isu pemikiran tak sama level. Yang penting masing-masing tahu tanggungjawab
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:49 AM | Show all posts
Lynn923 replied at 2-12-2019 07:47 PM
Mana sumber? Siti nordiana dengan khai bahar. Semalam mak khai siap tanya abang khai pasal mak nana  ...

Walaupun gosip ni mcm susah sikit nk percaya tapi kenapa nk marah? Nana & khai sendiri pun taknak mengaku kan...asyik main tarik tali jer.
Biar la org speku macam2. Selagi tak kluar statement yg jelas lagi nyata nana dgn sapa2 pun....bnyk lagi rumous akan bertebaran.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
thyme2 replied at 3-12-2019 06:44 AM
Wow, sempitnya pemikiran. Orang DESA pun tak berfikiran sesempit & orthodox mcm ni...Oklah tu ...

Iols memang prejudice giler tentang education level. So be it. Hehehehehe hang sukati hang. Aku sukati aku. Apedehal.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah tahniah kalau betul,nampak sesuai tapi beza 10y btul ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Minahup replied at 2-12-2019 04:25 PM
Siapa yang digandingkan dgn nana semua macam tu sebab nana ni sweet dia susah nk cakap..dia senyum ...

Kesian dgn siti nordiana..

I rasa dia ni antara artis yg x patut org kecam..dia tua ke muda ke..mcm yg mengata tu x akan tua..

Klu tua sekali pon x layak nak dpt jodoh baru ke? Dia bukan jenis buat perangai x tentu ke hala mcm sesetengah artis lain..

Sgt kurang kontroversi..

Kekadang ada i came across comments ckp dia selekeh buruk penampilan so kg..

Org mcm ni pon some boleh lg hati kering mengata..serba x kena..

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 2-12-2019 09:41 PM
Ofkos la.. Secara kasar pun blh nmpk. penyanyi ni sentiasa masyuk..pelakon ni kdg2 ada job kdg2 xd ...

Si fikry tu ada bisness.  Wat pengacaraan.  Dalam plan nk beli rumah. Tengok dia belakon pun back to back.iolls bukan bias tapi tak adil nak kata aset dia ni lagi byk la. Setiap orang ada rezeki masing2. Konsep dia bsyukur sajo.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:02 AM | Show all posts
I ni bukan lah peminat nana. tapi apa yang i nampak ramai selesa dengan nana, hope nana kurangkan la gosip2 dengan artis lelaki. Gosip dengan khai ni nampak murahan benau. maaf la ye geng2 ngeship khai nana.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:06 AM | Show all posts
pinksarah replied at 3-12-2019 08:57 AM
Kesian dgn siti nordiana..

I rasa dia ni antara artis yg x patut org kecam..dia tua ke muda ke. ...

Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana pon. Dia mana ambik peduli. Tapi paling la i tak sangka dengan seorang artis wanita yang popular lagi dambaan jejaka2, mempersoalkan kemenangan nana time ajl hari tu. Boleh tahan jugak ye perangai artis wanita yang kononnye lemah lembut ittew.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
rose144 replied at 3-12-2019 02:06 AM
Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana po ...

Siapa?

I terlepas pandang isu tu..

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
rose144 replied at 3-12-2019 10:06 AM
Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana po ...

Siapakah artis lemah lembut itu chuolls?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
spy_caridotdot replied at 2-12-2019 10:49 PM
Gelak je abang tengok peminat2 gigih nak kan nana couple dgn khai! Apa dorang tak nampak ke khai tu  ...

Iolls pun sama. Radar iolls berbunyi ting ting ting bila nampak khai tu. Iolls harap heolls stop coverina disebalik nana. Nyampah pulak lama lama
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
rose144 replied at 3-12-2019 10:06 AM
Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana po ...

Bile mse Nana menang AJL chouls?bru sekali je die masuk AJL tahun lepas..spe artis yg chouls ckp tu?ade klu lain x?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
nana dah break off dgn pengurus sheols ker?? rasenye mcm tak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:51 AM | Show all posts
rose144 replied at 3-12-2019 10:06 AM
Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana po ...

siapa chuols yg lemah lembut tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
rose144 replied at 3-12-2019 10:06 AM
Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana po ...

Ajl ke abp ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:10 AM | Show all posts
kalau betul tahniah kepada pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:14 AM | Show all posts
Edited by miemiecha at 3-12-2019 11:18 AM

betui kah ni?kang ujung2 projek bersama jeh..
koser nak d aminkan..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:15 AM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 3-12-2019 10:51 AM
siapa chuols yg lemah lembut tuh?

ayda mat ariskah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088944s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list