Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24489
View
248
Reply

Sitinordiana dan fikry ibrahim gandingan serasi

[Copy link]

Author: Creamaya    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakis replied at 2-12-2019 09:23 PM
Wahh curlas cuols kira aset orang

Ofkos la.. Secara kasar pun blh nmpk. penyanyi ni sentiasa masyuk..pelakon ni kdg2 ada job kdg2 xde langsung. Plus khai ada cipta lagu yg sah2 royalti dpt since heols mendftr dgn MACP.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
X kesah mana2 janji yg dpt bahagiakan nana spt sepatutnya..sian she
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nana muda lg semoga sheols cepat berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kawen dlm drama je kot...tp kalo btl ok je kan...sepadan je fikry n nana ni..xde nmpk beza pon...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama coklat mana plak ni?
Sat gi ckp gimmick
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Disunting utk next projek dorg bersama ke??
Harap ada..i suka tngk relationship dan gandingan mereka berdua..

Rindu gema gegar vaganza..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa nana lebih sesuai dgn manager dia si anas .. Anas tu ada dari nana sejuk buku sampailah dh hot balik.. Dia yang plan kerjaya nana sampailah jd mcm skrg ni.. Elok je dia jaga nana.. Tak tahulah klu anas tu dh ada gf
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis tu berbaby2 ngn khai tu propaganda la..tapi usah la khai tu.. Mude lagi... Cari la yg lbh tua. Yg ade duit ade agama.fikri pun x yah la... Bnyk lg org biase yg helok
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelak je abang tengok peminat2 gigih nak kan nana couple dgn khai! Apa dorang tak nampak ke khai tu cemana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
spy_caridotdot replied at 2-12-2019 10:49 PM
Gelak je abang tengok peminat2 gigih nak kan nana couple dgn khai! Apa dorang tak nampak ke khai tu  ...

Tp betul ke khai mcm tu..mane tau..iols tertinggal kapal terbang ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg. Fikri tu bukan ke educated?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 2-12-2019 08:44 PM
nana muda lg semoga sheols cepat berjodohan

Nana dah kertu laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 2-12-2019 11:42 PM
Omg. Fikri tu bukan ke educated?

Kenape? Tak blh ke klu pair dgn nana? Ok je klu dah jodoh dan masing2 dah suka..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 2-12-2019 11:43 PM
Nana dah kertu laaaaa

Mulut tu cakap elok2 sikit..yg ko hina tu la yg ramai orang sayang dan rezeki murah taw..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
eizamohamed replied at 2-12-2019 08:33 PM
Kannn..fikry ni mcm si ben tu..haha

Betulllll.. gentleman
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 2-12-2019 08:53 PM
Nana nie famous ya di kalangan lelaki2..kejap dgn nie kejap dgn Tue. And nana nie kemain memanja gak ...

Siapa yang digandingkan dgn nana semua macam tu sebab nana ni sweet dia susah nk cakap..dia senyum pown dah buat orang cair
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakis replied at 2-12-2019 09:21 PM
Yesss.  Fikry kn matang.  Mmg comel.  Plus kelaka yang semulajadi.  Ketawa pun tak macam fake.  Io ...

Kannn..nana mmg suka orang yg sense of humour
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
sahz replied at 2-12-2019 05:04 PM
wah..semua x sabar nak tengok nana kahwin. kesian plak kat nana macam pressure jer nak berkawan. Asa ...

Aminnnnnn..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu betul, biarlah jodoh kekal smpi ke syurga
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti tengah pomot deama la ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077471s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list