Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24193
View
248
Reply

Sitinordiana dan fikry ibrahim gandingan serasi

[Copy link]

Author: Creamaya    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 2-12-2019 04:16 PM
Ini aku setuju, khai tu kebudakan benau, cara bercakap berterabur habis, nmpk x berapa pandai lorr ...

Jgn pdg sebelah mata chuols.. walaupun kebudak2an, iols percaya aset khai lbh byk dr fikry.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju nana dgn fikry... sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 2-12-2019 05:57 PM
Kuin mana? Dayang senandung? Bukan ke confirm dgn HH?

Ni lah kuin Hanis

IMG_20191202_180126.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-12-2019 06:01 PM
Ni lah kuin Hanis

Ohhh iols x follow makhluk ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk drama je kot. Tapi kalau betul pun #iship
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la. ... semoga berbahagia till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckp jer lah kawen dlm projek drama next year.. Kesian kat fans nak mati dorg tu nanti percaya bagai nak rak... Bkn kt thread lain ckp mcm ura2 nana tu couple dgn manager dia sendiri ker? Hebat nana no skang, semua org adores dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 2-12-2019 06:01 PM
Ni lah kuin Hanis


Sampai ke sini akak kuinpamtut
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana sumber? Siti nordiana dengan khai bahar. Semalam mak khai siap tanya abang khai pasal mak nana time ig live tapi abang ngn adik dia terus ckp tu bukan vc tpi ig live. Jangan sukati keluarkan berita mcm ni kalau takde bukti. Boleh merosakkan hubungan orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sachacha replied at 2-12-2019 07:46 PM
Sampai ke sini akak kuinpamtut

Memang dia asal dari bodgos sini juga
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:55 PM | Show all posts
YoYoooo je TT buat tread hahahha..lawak la korg ni..

#popcornpls
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam jalan cerita drama satukan rasa..haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lynn923 replied at 2-12-2019 07:47 PM
Mana sumber? Siti nordiana dengan khai bahar. Semalam mak khai siap tanya abang khai pasal mak nana  ...

Ohh yang dia kata mak angkat tu ke? Means nana tu kakak angkat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sahz replied at 2-12-2019 08:13 PM
Dah macam jalan cerita drama satukan rasa..haha

Kannn..fikry ni mcm si ben tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap 2-2 cari la org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka diorang dua ni kahwin...sesuai sangat.dua2 warna kulit pown lebih kurang..tapi mmg sesuai la sebab diorang ni Just tengok mata je dah sweet..diorang ni tak payah nk buat scene sweet2 n tak payah nk cakap manja2 kat luar pown dah sweet gila. kalau betul, aku doakan cepat2 diorang ni disatukan memang fikry ni dah diciptakan untuk sitinordiana
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana nie famous ya di kalangan lelaki2..kejap dgn nie kejap dgn Tue. And nana nie kemain memanja gak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Minahup replied at 2-12-2019 08:52 PM
Aku suka diorang dua ni kahwin...sesuai sangat.dua2 warna kulit pown lebih kurang..tapi mmg sesuai l ...

Yesss.  Fikry kn matang.  Mmg comel.  Plus kelaka yang semulajadi.  Ketawa pun tak macam fake.  Iols mmg sukaa la dengan fikry
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 2-12-2019 05:59 PM
Jgn pdg sebelah mata chuols.. walaupun kebudak2an, iols percaya aset khai lbh byk dr fikry.

Wahh curlas cuols kira aset orang
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 2-12-2019 08:53 PM
Nana nie famous ya di kalangan lelaki2..kejap dgn nie kejap dgn Tue. And nana nie kemain memanja gak ...

Harus laa cuols.  Nak mencari teman hidup kena yang terbaik.  Baik manja dari gedik.  Bebulu mata tgk kalu gedik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083625s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list