Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24249
View
248
Reply

Sitinordiana dan fikry ibrahim gandingan serasi

[Copy link]

Author: Creamaya    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakis replied at 3-12-2019 10:22 AM
Hahahaha.  Orang education tinggi pun belum tentu akhlak terjaga, diri terjaga.  Sekarang ni nak c ...

Iols xkisah pon. First impression education level gitu. Lepas tu criteria lain klau iols rasa nak hencap, iols hencap. Pedehal. Hehehehe agitchhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 3-12-2019 12:41 PM
Maksud chouls Nana ke yg maki tu?

Eh takk.  Iols tanyaa nana dengan anas ke.  Bkn nana yg maki
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
jpbstarlife replied at 3-12-2019 12:47 PM
aku suka ship depa dua ni.. moga kuat jodoh depa..

Iols nak aminkan lah.

Aminn
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-12-2019 12:48 PM
Iols xkisah pon. First impression education level gitu. Lepas tu criteria lain klau iols rasa nak  ...

Ohhh tapi high education sekarang pun ramai naw yang bimbo.  Sakit mata iols nengok student tergedik gedik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakis replied at 3-12-2019 12:09 PM
Ohhh tapi high education sekarang pun ramai naw yang bimbo.  Sakit mata iols nengok student terged ...

Tidak dinafikan hehehe grad tp BI pun ke laut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 3-12-2019 01:43 PM
Tidak dinafikan hehehe grad tp BI pun ke laut dalam

Tapi  sekarang yang bimbo ramai yang terer bi.  Tp pengetahuan am hancur. Issue semasa semua tak tahu.  Buek malu jo.  Speking berterabur tapi tanya benda lain tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt.
Both baik dan sepadan

Teringat mv hatiku milikmu
Berlari ct nana tinggalkn alvin
Demi fikry
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Memandangkan misi ke AJL Satukan Rasa dah gagal.. dan drama dorg pon dh nk tamat.. so i rasa stop la shipping dorg berdua tu... semuanya marketing semata2 hokey...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rose144 replied at 3-12-2019 02:06 AM
Yes, i pun kesian ngan nana ni, dia jenis tak kacau orang lain. Artis lain controversi mcm mana po ...

Dambaan jejaka ? Mira filzah ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:30 PM | Show all posts
Mawar91 replied at 3-12-2019 12:22 PM
Adik Anas spe namenye chouls?selalu nmpk nana,Anas lalu Ngan Yumi tu je

Al-Adnin, tak silap Adnin jaga kalau Nana shooting drama. Ni hasil pemerhatian BTS drama ya, hahahah.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:34 PM | Show all posts
Pakis replied at 3-12-2019 12:28 PM
Hahaha pusing melingkup tunggang terbalik memang dengan manager sheolls juga

Jd nama benang ni dah boleh tukar ke? Hahhaa. Saje korek2 thread lama2, keluar gosip Nana dgn Anas ni post GV eh. Dlm 2016 mcm tu ade thread pasal Nana nak kahwin pengurus. Somehow, iols percaya maybe mmg ade something dulu..skrg tktau lah kan. Anas tu nmpk mmg jaga Nana betul2, Nana siap ckp dia kene train mcm askar dgn Anas tu. Mane boleh Nana tolak show sebarang2.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 03:57 PM | Show all posts
sukanya diorang berdua ni.. iols minat tul dengan fikri ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:05 PM | Show all posts
gosip ape kah ini?? hahahahaa nak tergelak aku...konfiden naw nawwwww....doa je yg baik2 psl nana xkesah la dgn sape pon, xyh sebarkan bnde yg xpasti...

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 3-12-2019 03:34 PM
Jd nama benang ni dah boleh tukar ke? Hahhaa. Saje korek2 thread lama2, keluar gosip Nana dgn Anas ...

Dengar jugak gossip tu tapi dorg tu ber aku kau je. Tp anas tu pun bagus.  Walaupun kasar sket
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:30 PM | Show all posts
Pakis replied at 3-12-2019 04:19 PM
Dengar jugak gossip tu tapi dorg tu ber aku kau je. Tp anas tu pun bagus.  Walaupun kasar sket

Skrg ni TT thread ni mana..hahaha. Dah bukak thread lepas tgn ke cmne. Come on sumber gosip ni dari mana? Sbb iols tgk post2 TT dlm ade satu thread Nana tu shipkan FikryNana.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:58 PM | Show all posts
serious aaaa? bukan gimik?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I xtau nk caye ke x stori TT ni.. sb fikry tu kalo jwb soklan cam tahpepe, rengsa iols nengoknya. tp xtaula kalo time ngn nana dia jdik lain, serius or matang ke apa. ngn khai plak nana nmpak mcm kakak2 angat. tgu jela ngn sape nana nikah t. just hrp laki baru nana t syg nana n anak dia laa bkn sb lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa yg buka thread ni si fikry la.. hrp2 dpt upkan blk diri heols.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 3-12-2019 04:30 PM
Skrg ni TT thread ni mana..hahaha. Dah bukak thread lepas tgn ke cmne. Come on sumber gosip ni dar ...

Hahaha shipper ke up thread ni.  Adeh.  Ke tt just berimigenasi.  Sb iols tak pernah dengar dari mana2 sumber
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 3-12-2019 06:22 PM
I xtau nk caye ke x stori TT ni.. sb fikry tu kalo jwb soklan cam tahpepe, rengsa iols nengoknya. tp ...

I pun harap camtu.  Sian sheols kalau dapat spesis laki yg myusahkan hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list