Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21709
View
248
Reply

Sitinordiana dan fikry ibrahim gandingan serasi

[Copy link]

Author: Creamaya    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Creamaya at 11-12-2019 10:25 AM

Nama  sitinordiana kini kembali Menyinar dan menyengat sejak kemenangan beliau dalam gegar vaganza musim 2 pada tahun 2015. Beliau satu-satunya artis di Malaysia yang membuat comeback sangat-sangat cemerlang.

Setakat yang min tengok, tidak ada lagu artis yang masuk gegar vaganza berjaya dengan sangat cemerlang.bukan setakat bagus tapi popular lagi. Bangga sangat dengan pencapaian yang diraih oleh Sitinordiana binti Alias empunya nama sebenar yang disapa mesra dengan panggilan nana.

Sejak comeback dalam industri hiburan, nana sudah banyak berlakon sebagai heroin dalam drama. Bukan biasa2 aura sitinordiana. Min bangga dengan nana. Drama dia yang pertama selepas comeback iaitu Dia semanis honey bersama alif satar. Siapa sangka drama ni menjadi begitu viral dan dari situ sehingga sekarang, alif satar merupakan gandingan paling serasi nana dalam TV. Bukan itu sahaja, drama dia semanis honey berjaya sampai ke pentas teater muzikal sehingga dilanjutkan tarikh tayangan. Sangat2 hebat penangan sitinordiana.

Selepas itu sekitar 2017, nana digandingkan dengan pelakon baru iaitu fikry ibrahim . Mereka kenal semasa mengacarakan program gema gegar vaganza sebelum itu, dan digandingkan sebagai hero dan heroin dalam telemovie cekelat semanis honey. Selepas itu, telemovie cekelat tak semanis honey dan akhir tahun 2018 drama bersiri cekelat honey. Kira sudah 3 kali nana bergandingan dgn fikry dlm drama.

Namun jika dilihat gandingan Nana dan Fikry sebelum ini ramai yang suka dan mereka pasangan Yang sangat serasi di dalam skrin ataupun secara realiti. Banyak gandingan mereka berdua Yang membuatkan mereka sangat serasi bersama walaupun umur fikry dan khai bahar sebaya iaitu maring-masing berumur 25 tahun dan nana pula 35 tahun. Namun, pada netizen dan peminat lebih suka fikry dengan nana kerana bg mereka nampak fikry lebih matang dan pandai menjaga maruah nana di luar set mahupun di dalam set.

Jika dilihat sebelum ini semenjak digandingkan, mereka berdua selalu berbalas komen yang Di instagram dengan bahasakan diri masing-masing awak dan Saya.. Selain itu, video fikry bila bertemu dengan nana juga membuatkan netizen menyangka mereka pernah bercinta melalui pandangan mata dan senyuman mereka berdua Yang sampai ke telinga.

Ya, min pown ada tengok video tersebut dan rasanya kalau mereka berjodoh tak ada masalah kerana mereka berdua sangat-sangat sesuai Yang mana muka fikry nampak lebih matang dan bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai bapa baru kepada rayyan dan juga suami kepada nana. Fikry juga sekarang banyak melibatkan diri dalam dunia bisnes..bagus fikry ni melengkapi ciri-ciri suami nana.

Apa pown jika ada jodoh antara mereka berdua,cepat-cepat lah kahwin dan min doa Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:05 PM | Show all posts
Serius lah gossip nih...? Kalau sungguh aku nak doakan semoga bahagia ke akhir hayat... suka tgk reaksi nana dalam bideo clip Hatiku Milikmu, part masa dia lari lari lari lari dan terusss jumpa fikri. Berseri2 bersinar2 muka nana...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju sangat kalau jadi
Comel je dua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana satu niii. Fikry ke khai? Haha. Tgk beriya fans shipkan #satukanrasa tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ade forumer Kate awek Fikry tu freehair ke n bukan kalangan artis?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:12 PM | Show all posts
fkry nampak mature, kuat agama, fmly baik2. khai ni xyah la.lagipun ada gosip dia umah lemari. sori fans khai.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bolehla drp Khai tu
Nmpk yg fikry dah ready nk kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:15 PM | Show all posts
Khai tu nampak muda sangat dari nana... wpun fikry ni muda tapi dia nampak matangggg banyak dari khai tu.... x yah laa dgn khai... ngan fikry je laa nana...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan gimik drama ke uols?
Sure?
Klu betul alhamdulillah
Nampak sepadan 2 org ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan gimik drama ke uols?
Sure?
Klu betul alhamdulillah
Nampak sepasan 2 org ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh mana ko dpt berita ni? Dr sumber manaa?? Serious laa.. Tp kalau betul pon ok apa.. Diaorng ni mcm serasi, sepadan, walau umur tu jarak, tp x ketara tau. Muka pon ala2 jenis yg sama giteww
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
NO!!!!! I nak fikry ibrahim!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:20 PM | Show all posts
cukup la gossip bodo dengan khaibahar tu..jangan di tambah lagi ngan yg nih..tapi  aku stuju byk die ngan fikri banding ngan khai bahar yg mcm kanak2 ribena yg xjauh beza perangai dr rayyan tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kecikgurl replied at 2-12-2019 12:20 PM
cukup la gossip bodo dengan khaibahar tu..jangan di tambah lagi ngan yg nih..tapi  aku stuju byk die ...

Hahahaha.  Adui tersedak i bc
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dengan fikry pun hokey.  Kalu betul menangis laa shipper khai nanaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahu tak tt dapat sumber dari mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Better la dgn fikriaq ni dari si khairina tu..
Dah sah2 la khairina tu kelempuk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh bkn dengar khabar deolls ada projek bersama ke thn dpn? Drama or filem gitu lahhh.. Ke tt Salah faham ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:29 PM | Show all posts
Pakis replied at 2-12-2019 12:21 PM
Hahahaha.  Adui tersedak i bc

ahahhaa..i still wondering sape la yg sebok jd shipper nana ngan khaibahar tu..mcm mne la dorg boleh terpikir nak ship kan dorg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 2-12-2019 12:26 PM
Eh bkn dengar khabar deolls ada projek bersama ke thn dpn? Drama or filem gitu lahhh.. Ke tt Salah f ...

Meols pon denga gitu gak chouls..x rse Nana nak kwen dalam mse terdekat ni.die jugak ckp klu kwen nak slowkan karier die..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list