Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8859
View
122
Reply

"Gersang Ke?" - Diva AA Cabar Erma Fatima Tinggalkan Industri Sebelum Gelupur Berpurdah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2019 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Habis semua orang nak dikutuknya terutama rakan artis. Terbaru, Azwan Ali memberi sindiran pedas terhadap pengarah dan pelakon Erma Fatima berikutan keputusannya memakai purdah.




Kredit foto:  NSTP/IG




Menerusi posting di Twitternya, kelihatan Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA kurang senang dengan keputusan Erma itu.




Kredit foto: Twitter



"Konon dakwah. Atas tutup, bawah terkangkang!" tulisnya.


Malah, dicabarnya pelakon yang popular dengan watak Mak Cun itu supaya meninggalkan dunia hiburan yang didakwanya penuh dengan maksiat.

"Diva AA cabar artis ni tinggalkan industri hiburan yang penuh maksiat sebelum gelupur nak berpurdah," cabarnya.




Kredit foto: Twitter




Erma sebelum ini menjelaskan tindakannya berpurdah bukan kerana taksub agama dan mengikut trend fesyen terkini.




  



Kenapa Diva AA marah sangat dengan Erma ni? Mungkinkah isu ini akan melarat hingga membawa ke mahkamah? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Puaka betoi mulut azwana alia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:34 AM | Show all posts
orang pakai purdah tu tak der usik sapa2 pon...pon nak kena kecam ker?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:37 AM | Show all posts
tua2 duduk la dediam jaga diri ko sudah la...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:40 AM | Show all posts
esok nak mati ramai ko kena hadap mintak maaf AA oiii. tak takot mati ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:43 AM | Show all posts
sebab ada warga twitter menyokong si AA ni, bukan nak nasihat, siap retweet tah apea ape tah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:46 AM | Show all posts
Freedom of choice mana??  Kalau org boleh pilih utk berbikini,  kenapa tak boleh sebaliknya?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:47 AM | Show all posts
sejenis xbole tgk org aman

sikit2 kutuk melayu
sikit2 kutuk melayu

mcm la kaum lain puja kau sgt

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
@Buritan minat kan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 2-12-2019 11:49 AM
@Buritan minat kan..

Duluuu.. la ni who are uuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
satu ja i ada masalah dgn orang berpudah ni...i taktau dia tengah buat muka marah atau tengha senyum..or muka masam. i.e jutujual yang berpurdah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:58 AM | Show all posts
mulut..x takut ke AA oiiii....bila lah dia nak sebut benda yang baik-baik
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Golongan retis nih agak susah nak dipercaya bab agama
Ngeri juge tgk lifestyle masing2 walaupun dah berumur......
Di ig bukan main upload usrah......zikir etc.......tapi bila berparty pusing 180 darjah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental jongos sorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Fefeeling fauziah gaus dlm tahajud cinta kann
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:56 PM | Show all posts
Dasyatnya tulisan AA.

Orang tu tak kacau orang pun. Biarlah apa pun alasan dia, valid utk dia aja. Jangan lah sibuk duduk tepi kain orang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapinya mulut dia klo sheols nk pakai sbb selesa tu terpulang..

tbh iols meluat dgn org yg acah2 pakai baik2 ni sbb yg iols dok jumpa perangai lg puaka dr yg biasa2 dr segi pakaian
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:59 PM | Show all posts
itu pilihan dia..  dulu2 dah puas menyeksi menyeksa..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la bukan kacau periuk nasi hidup kita pun
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:03 PM | Show all posts
iolls kalau nnti dapat staff berniqab, masuk bilik iolls, niqab tu iolls akan request utk bukak.. x suka berurusan depan2 tapi x tau muka.

tapi time dia ngan iolls jer lah dalam bilik tertutup.. kalau ada org lain walaupun perempuan, iolls x kan request. precaution gak kalau position dia tu penting dalam syarikat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117398s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list