Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24997
View
2023
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-26) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: ubatnyamuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenabrina replied at 2-12-2019 04:05 PM
Klaka masa neh..sabor je la miwa..iols yg tgk pun mcm apoo ben sume org nak diajak masuk dlm igl k ...

Hahaha kann comel..budak tecik tu pun comey..yg miwa muka cuak habis. Entah sape la bamben ajak msuk ni sekali budak tecikk hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm banyak2 scene, rambut bamben dlm scene ni paling loveeee sangat. Jadi hensem terlajak mcm mne ntah. Mungkin kemas dia lain maciam. Lps tu ade sikit yg tak terikat sekali tp tak terjurai. Pandangan masing2 kan hewhewhew

  
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam scene 6 hari mencari cinta, iols paling suka scene miwa yg ni. Haha sebab nampak mimik muka miwa comel gilaaa plus joyah sangat masa dia menyampah hujung2 tu.

  
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetdreamer replied at 2-12-2019 03:40 PM
Kannn

So benamira telah wujud wayyyy before SD.. Dan pencipta nama benamira adalah zalif sidekk ...

serious arr? sape itu zalif sidek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
beefpotato replied at 2-12-2019 04:16 PM
serious arr? sape itu zalif sidek?

Pelakon lelaki yg debab debab tu..comey comey..iklan Digi tau tak? Yg org panggil dia Mat Kunen tu. Dlm movie Bini biniku gangster pun dia ade. Watak Mat Saja. Yana samsudin dgn Shaheizy sam
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Faawaaa replied at 2-12-2019 04:10 PM
Dlm banyak2 scene, rambut bamben dlm scene ni paling loveeee sangat. Jadi hensem terlajak mcm mne nt ...

Tq for bringing back all the SD memories! Ya Allahh..sumpah rinduuu nak repeat balik!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:26 PM | Show all posts
Faawaaa replied at 2-12-2019 04:10 PM
Dlm banyak2 scene, rambut bamben dlm scene ni paling loveeee sangat. Jadi hensem terlajak mcm mne nt ...

Rambut Lola pun mcm Qash, ada juntai-juntai
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
szairmz replied at 2-12-2019 04:23 PM
Tq for bringing back all the SD memories! Ya Allahh..sumpah rinduuu nak repeat balik!!

Heeee iols hari tu dah marathon dh. Ni rase mcm nk marathon lagi je ni..drama sebelum2 ni maksudnya drama waktu malam, memang iols tak tengok. Sebab nk tido awal. Nk bangun pegi keje awal. So kalau tak cukup tido, nt iols bebal. Marah diri sendiri hahaha. Tp ade satu hari tu, ternampak poster SD. Drama ni akan bersiaran. Masa tu iols mcm whattt terus tertangkap rase di hati ini aha ace gituu. Telek gambo bamben, ehhhh dah rambut panjang eh mamat ni. Dulu rambut pendek. Aura dia lain. Tengok miwa pulak, outfit dia pun lain. Tak macam drama drama dia sebelum. So something new. Sanggup nahan mata nengok SD sampai dengan ayah iols pun layan sekali haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
First time tgk bts ni..sapa la yg simpan selama ni.

  
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mamahs replied at 2-12-2019 04:26 PM
Rambut Lola pun mcm Qash, ada juntai-juntai

Iols sejenis tak boleh nengok juntai2 tu. Rse nk tolong betuikan kakamamaaa hahahahaha. Sakit mata nengok nya. Kadang kawan kerja iols ade kadang pakai tudung ala kadar macam helmet pun ade kadang. Iols suruh betulkan. Iols tak cantik pun hahaha tp iols happy bila tgk kawan kawan iols nampak cantik dan kemas
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 2-12-2019 04:31 PM
First time tgk bts ni..sapa la yg simpan selama ni.

Iols nak jugak tgk gandingan bromance ni lagi. Bamben x Sean. Serasi gila bersama. Padehal 16 episod je. Ok fine 20 episod hahaha. Tp kimia dorang tu mmg menjadi. Serasi sangat. Ade tak bromance bamben selain sean? Rse mcm takde. Maafkan iols kalau ade tau. Tak perasan
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Faawaaa replied at 2-12-2019 04:34 PM
Iols nak jugak tgk gandingan bromance ni lagi. Bamben x Sean. Serasi gila bersama. Padehal 16 epis ...

Ada...mcm fattah dgn alvin dulu
Kan best kalau astro nak buat balik "the house" mcm dulu2...ambik diorg berdua..mesti trending
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 2-12-2019 04:31 PM
First time tgk bts ni..sapa la yg simpan selama ni.

Mmg ade dlu bamben post igs dia hiks
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Faawaaa replied at 2-12-2019 04:18 PM
Pelakon lelaki yg debab debab tu..comey comey..iklan Digi tau tak? Yg org panggil dia Mat Kunen tu ...

oooo dia tu...dia start guna id benamira tu kat mana? ig?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Faawaaa replied at 2-12-2019 03:59 PM
Facetime 3 beranak
M : Baby, duduk elok2 ok dengan papa. mama work ok?
B : Jom kita facetime dgn m ...

Iols gelakk lagi bila tengok ni ...haish ...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 2-12-2019 04:31 PM
First time tgk bts ni..sapa la yg simpan selama ni.

yg ni bam ben punya igs , dia tag sean , pastu sean repost igs dia

sean yg simpan igs ni kat hi light ig dia
tak pernah ke g belek igs hilight sean

hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Arwen replied at 2-12-2019 04:45 PM
Ada...mcm fattah dgn alvin dulu
Kan best kalau astro nak buat balik "the house" mcm dulu2...ambik ...

Ooo tapi kalau bamben, takde kan kaka? Nampak dia rapat dengan Sean je. The House dulu iols tengok. Heee seronok jugak kan kalau ade lagi series mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
beefpotato replied at 2-12-2019 04:57 PM
oooo dia tu...dia start guna id benamira tu kat mana? ig?

Mcm tengok tu kt twitter kaka. Post siapakah itu td. Jap iols nengok
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ezralila replied at 2-12-2019 04:58 PM
Iols gelakk lagi bila tengok ni ...haish ...

Igl kedua hee banyak sikit borak. Igl pertama tu malu malu lagi kan. Dok haluuuu haluuuu dgn abahta mamita. Tangkap gambar je? Haah tangkap gambr je. Hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
beefpotato replied at 2-12-2019 04:57 PM
oooo dia tu...dia start guna id benamira tu kat mana? ig?

Ni ha kaka.
  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.688424s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list