Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19869
View
2023
Reply

SWEET DREAMS (ALAM MIMPI KE-26) MEGADRAMA: MIRA FILZAH, BEN AMIR

 Close [Copy link]

Author: ubatnyamuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-12-2019 02:00 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2019 02:05 PM | Show all posts
Edited by ubatnyamuk at 6-12-2019 03:05 PM

UPDATE


23/10 - rabu
- dikatakan Mira ada berjumpa BS bersama-sama Amir - melalui caption BS di FB (nak register kelas diving kot)
lepas tu buat kejutan sambut birthday BS - Mira balik awal sebab ada shooting.





25/10 - Jumaat

siang

1. Amir dan KakaJs p ambil suit diving dari IST. - apa aktiviti selepas tu tak tahu, selain amir p salon rambut.

malam
1. igs Amir review MV Ara - dengan komen sesengal dia tu.. ahahaha.
2. igs Miwa trobek Hero (nak clearkan gallery katanya)
3. igp Amir scene ILU - kaka Js komen, nak hint la tu. apakahhhhh?



26/10 - Sabtu

Antara peristiwa yang diingati:

1. Pagi igs Aina berbaju kurung macam bersiap2 nak pergi somewhere dengan fam. mngikut caption nak balik kampung.

2. sampai RnR, aina up igs mamita dengan nissan xtrail mira dengan caption, mak pun nak juga. sebab pagi abahta pun dah bergambar dengan nissan baru itu.

3. tengahari amir up igs review suit camo dia. - perakits speku igs delayed. dimana amir saat itu, otw ke melakakah?

4. Petang igs dik Miwa gosok2 mata. dimana mira? diset AS kah?

5. Tapi esoknya penampakan mamita & family sedang brekpes dengan relatives (maybe)

6.  Ariani igp "RESERVED"

7. Mamita up igs kasut baldu Tekat Perak




27/10 - Ahad

1. igs BTS Melaka baru start (dari prod house & crews)

2. iglove Amirah KL-Melaka

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!!! *Cabut mermaid tail balik*

Suka tau kakanyam mainkan perasaan org..

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Check innn

#dalamamirahkitabersatu
#hugseveryone
#amirahisreal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2019 02:09 PM | Show all posts
elly_na replied at 2-12-2019 02:07 PM
Check in!!! *Cabut mermaid tail balik*

Suka tau kakanyam mainkan perasaan org..

sebab perakits dah behave ujung2 rakit 25

tu yang kakanyam decide x nak buh pagaq

kekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Devilicious replied at 2-12-2019 02:09 PM
Mana yg lain? Tgh nangis dkt rakit lama lg ke? Haha! Thanks kakanyam! As usual rakit kakanyam tak pe ...

Rakit 26 mengutamakan positive vibes only..

Hehehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 2-12-2019 02:09 PM
sebab perakits dah behave ujung2 rakit 25

tu yang kakanyam decide x nak buh pagaq

kakanyam gedik
nyam nyam dik dik
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 2-12-2019 02:05 PM
Rakit tidak dihias indah.

Konsep sederhana

Yayyy! Sayangg kakanyamm.. muaahh muaahh muaahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Haishh kakanyam bikin suspen..

Sebaldi ayaq mata tau.. nak kena pagar rakit..

Hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:12 PM | Show all posts
check in

tgh momentum keje takleh buat ucapan pepanjang.

yg penting love chuols and amirAH!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cek innnn tq kakanyammmm
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
totomei replied at 2-12-2019 02:11 PM
Yayyy! Sayangg kakanyamm.. muaahh muaahh muaahhh...

Berjodohan lagi kita disini..

Marilah merakit dengan berhemah..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 2-12-2019 02:09 PM
sebab perakits dah behave ujung2 rakit 25

tu yang kakanyam decide x nak buh pagaq

Hahahaha

Baru nak fefeling little mermaid...


Thanks kakanyam!! Saya akan pastikan saya naik darjah kali ni. Kakanyam takleh caya sgt.. nnti tetiba dia pagar rakit ni ahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 2-12-2019 02:09 PM
sebab perakits dah behave ujung2 rakit 25

tu yang kakanyam decide x nak buh pagaq

yeay..love kakanyam

#silalaperakitcheckintanpawas2
#positivevibesonly
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeay check in!! Seb baik x de pagar
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ubatnyamuk replied at 2-12-2019 02:09 PM
sebab perakits dah behave ujung2 rakit 25

tu yang kakanyam decide x nak buh pagaq

Thank you kakanyam sayang..

Love you muchoooo..

Saja tau bikin saspennn.. Elok dah semua tone down diujung rakit 25.. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091877s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list