Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3328
View
102
Reply

Aku Lelaki Biasa2

[Copy link]

Author: TharaGun94    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Donutfilling replied at 1-12-2019 06:29 PM
wow yuki... hapgred nampok.. ni bkn antertu.. ni teru na

bkn nak ngorat tt sis..
meols ni jap lagi nak menopos dah..
x sesuwei..
saje nk bgtau rupa yg biasa2 ni lg suka org nk kwn. cuma meols pelik..nape tt comparekan rupa ngn artis kpop ye. mmg lah jd down.. cuba compare ngn artis tamil naidu. takdelah stress sgt kot..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
aduhhh baru aku nk puji diri aku handsome dr kau
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 1-12-2019 06:07 PM
Good one.
Neway whats wrong with average?

kak ipar sombong
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
ohnoLia replied at 1-12-2019 07:11 PM
Ai suggest u add i.g andikaputeraa.
Cuba request jadi anak didik dia.  Mintak tips dia dr segi fitn ...

Si lembut tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-12-2019 12:34 AM
Ko jangan percaya sangat BMI tu. Jantan if tinggi 160cm ke atas dengan berat sekitar 72-76 kilo  ...

Thanks for the heads up. Iols mmg tak tau sgt psl bodyshape sbb dah biase dgn bmi.
Gigih iols menggugel bodyshapes berdasarkan bmi.
Camne akak boleh tere sgt bab2 bodyshapes ni? Iols cumenprasan bila iols naik 7kg, drp bmi 19 kpd bmi 22, spare tyre iols mmg sgt besar sampaikan org pikir mengandung..
Screenshot_20191202-055915_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20191202-055708_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20191202-055450_Samsung Internet.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Sikit2 nak nangis, asal ko tak jadi biawak dah cukup bagus
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hangpa pompuan sini mcm nak rak nasihat jantan lembut tu ye

Tapi bila laki curang halal..nikah kat mekah lagi..nk sound pun mintak tolong kawan yg brutel ahahahaha

Hanga sme jenis cepat cair ai knooooo

Isteri solehah gitew...pompuan lindungan Kaabah...tp atas ranjang menyengattttt giler

Baguih laa..bio la laki nk sampei 4 pun aaaa besorrr payung meh kat akhirat kang..

By the hi way manaaaa jakpo onn junior nii haa? Sonyapppp ajo pas lempaq thread..luku kang baru taw!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:09 AM | Show all posts
aku baca masalah TT ni, macam masalah orang pompuan.
suka compare sana sini.

berlambak lelaki average di luar sana.
elok jer hidup masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 1-12-2019 04:26 PM
Ni mestii ipann nii nyamar nick lain ni haa

Udah ler ipannn..tektik ko ni still tokleh kalah kan  ...

Abang aji kira tak dah berapa perempuan melamar abang?

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 2-12-2019 12:34 AM
Ko jangan percaya sangat BMI tu. Jantan if tinggi 160cm ke atas dengan berat sekitar 72-76 kilo  ...

Ye ke chez? Mcm gundu jer pakej plak boroi
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
TT, nak jadi tak average...
TT belajar la masak2, buat kek ke..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 1-12-2019 08:02 PM
Bro, kenapa nak bandingkan diri dengan artis yang ada rupa semua tu? Kalau macam tu, aku terpaksa do ...

Yes yes yes. Jd charming. Charming tu buat org melt
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tt cari kt fb ada je seller jual produk tmbah ketinggian
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:13 AM | Show all posts
dek tolong jangan serabutkan otak pikir benda yang remeh temeh.. ade orang yang akak kenal suka susahkan hati dan kepala otak pikir benda yang tak sepatutnye.. benda yang remeh temeh je pon.. hujung2 dia dapat ketumbuhan otak

cuba kawal pemikiran tu.. otak kita.. kita sendiri yang kawal.. buang benda yang remeh jauh2
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 1-12-2019 06:30 PM
tt masih single dan ada rupa?? pm sis ye tt. kita kawen ehhh kawan.

kalo dia xnk sya nk + 1 lg
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt ni okey ke x. Jgn la bandingkan diri dgn artis. Artis mmg la nampk indah. Sbb before jadi artis dorg dah repair memacam. Even xinject or surgery tp before jd artis dorg dah polish habis2. N if dorg xindah pun lepas cameraman snap gambar, dorg akan edit gambar tu. Tt patut bersyukur, hanya dua benda yg xdpt diubah. 1. Tinggi rendah 2. Kecacatan anggota. Tt masih sempurna, idok katik seperti rendang. Meols 165, adik laki meols 179. Tinggi, tp nak carik seluar naya tau.. Sian dia. Bdn lawa tp tiap kali shopping sendu. Tt 168 ptut bersyukur. Kalu nak ubah lg, sila pakai produk kecantikkan, inject kulit. Nak extra sikit jd cm nazim, makeup.. Tp utk ubah stucture muka adalah mustahil melainkan tt nak try surgery.. Tp kalu ada anak nanti kuar gene asal je. So tt better perelokkan gaya dan jaga kekemasan. Tok sah banding diri gan retis, retis ni mmg dunia dorg kena nmpk indah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 2-12-2019 10:14 AM
kalo dia xnk sya nk + 1 lg

abam abuk hensem tak? kalo x hensem main jauh2.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Awak ni berada dlm zone selesa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla jadi lelaki average dr semua segi. Bersyukur dgn warna kulit sekarang. Kalau putih sgt mcm kpop nanti mcm lembik je. Nak ke org ckp kau pondan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 2-12-2019 09:41 AM
Ye ke chez? Mcm gundu jer pakej plak boroi

Tak boroi if badan fit kekar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list