Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1674
View
45
Reply

Bawa anak2 tgk wayang

[Copy link]

Author: drelily       Show all posts   Read mode

Post time 1-12-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 1-12-2019 02:31 PM
baru smlm g tgk frozen ngn kids kat tgv. amik yg family friends punya hall. byr pon murah. hall fami ...

Kat mana nak cari family friendly halls ni? Baru ku tahu kewujudan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
julielapadite replied at 1-12-2019 05:58 PM
Kat mana nak cari family friendly halls ni? Baru ku tahu kewujudan

kat mana2 tgv ada rasanya.
biasanya ni yg tuk movie kanak2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 1-12-2019 05:57 PM
bw anak2 ke..
yg apaknya tak ikut ek..

Aik... pm tepi yuki ahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MenteriWanita replied at 1-12-2019 05:47 PM
Ini bukan trends, dari zaman wayang pacak makpak dah hangkut anak2 spend time sama2 tgk wayang, bent ...

Kita sempat merasa... wayang utk warga taman teres. Best... sekali tu je rs. Sbb mcm tu la geng apak2 taman nk seronokkan anak2 or maybe depa yg nk imbas kenangan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 1-12-2019 01:07 PM
Anak2 dah besar ni biasa aje pi tgk wayang 1 family. Masa depa masih kecik dulu, pernah sekali aje,  ...

Yepp.. aku tengok movie anak org belakang tendang kursi dr belakang.. hiisshh....leceh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kitorang mmg akan pegi whenever ada cite yg kids friendly, cartoons tak kira cuti sek ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy xbwk anak sbb sy xde anak..hihihi~

Sepanjg hdup sy,baru 4kali g cinema..ntahlaa..mcm x berbaloi especially kalau cter y kita tgk mcm hampeh..so,i don't give a damn care psl trend ke ape ke,in fact sy salu abaikn trend..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca Kat ig Rizal hakimm sekarang Ejen Ali dan 2 animasi tempatan lagi dapat kutipan tertinggi di Msia tahun ni. Bukan kaleng2 yo buat duit dengan animasi ne
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 1-12-2019 08:16 PM
Baca Kat ig Rizal hakimm sekarang Ejen Ali dan 2 animasi tempatan lagi dapat kutipan tertinggi di Ms ...


Tgh cuti sekolah dorg keluar movie baru memang untung la kan. Budak2 mesti nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anak tgk wyg pertama kali umur 7 tahun and this yr... dia sgt impressed dgn sound system.. we hold hands and makan popcorn... it is a sweet memory utk mama and son. Ni citer agent ali... hmmm hopefully bestla movie jgn I tertido sudah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 1-12-2019 08:20 PM
Tgh cuti sekolah dorg keluar movie baru memang untung la kan. Budak2 mesti nak tengok

Timing sangat
Sekarang KL sentral pun ada pawagam. Iols pun singgah situ tengok muvie
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 1-12-2019 07:51 PM
Sy xbwk anak sbb sy xde anak..hihihi~

Sepanjg hdup sy,baru 4kali g cinema..ntahlaa..mcm x berbalo ...

Lgpun kat tv pun kuar jgk movie tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 2-12-2019 07:51 AM
Lgpun kat tv pun kuar jgk movie tu..

Betul tu..hihihi..xdelaa rasa geram lau byr mhl2 tp cter indah trailer drpd full movie..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
The only time anak2 i tgk movie masa movie lego ngan sangkar.. tu jer.. i taknk biasa kn budak2 ni gi tgk wayang. Pasal mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 10:02 AM | Show all posts
trend ke? bagi meols bawak diorang gi tengok wayang sekadar memenuhi permintaan anak2 je.. beli jiwa gituhh..  sebab diorang pon dah pandai rasa seronok tengok movie kat wayang dengan screen besar dan audio yang kuat
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:08 AM | Show all posts
bawak gak anak 3y .bawak tgok frozen,ejen ali.  Bawak tgok cerita yg die minat je la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lis_miranda at 2-12-2019 11:25 AM

Jarang tgk wayang sebenarnya..tapi kalah juga dengan rayuan anak sulung nak sangat tengok Ejen Ali...kebetulan ada masa, temanlah bdk2 ni tengok sekali..aku pulak yang tersuka tgk
Minggu sebelumnya..dia dah tgk frozen dgn kwn2 sekolah dia..ni yang kali ni, ajak fmly pulak
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 2-12-2019 07:53 AM
Betul tu..hihihi..xdelaa rasa geram lau byr mhl2 tp cter indah trailer drpd full movie..kekeke~

Kannn.... lgpun anak2 i semua primary sch age.. tak perlu tgk wayang2 ni. Dorang pun puas tgk tv dan main gajet.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:29 PM | Show all posts
iols memang bawa anak2 tgk wayang..waktu yang bongsu kecil dl slalu ambil show awal2 pagi,,x ramai orang,,then sesetengah filem ada show utk family friendly,..

yang penting pemilihan filem tu mestilah filem sesuai dengan usia anak yang nak bawa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:36 AM | Show all posts
julielapadite replied at 1-12-2019 05:58 PM
Kat mana nak cari family friendly halls ni? Baru ku tahu kewujudan

banyakk. tgv and mbo. tgv hall biasa tapi dia on lampu and voice tone down sket. where as mbo mmg ada hall sendiri, kecil. ada playground siap dalam tu. gsc rasanya ada jugak tapi kat ioi puchong je, tak sure kalau tempat lain dah ada tak. i tak pernah bawak my kids pergi hall biasa, mmg bawak yang family friendly je. suka hati diorang la nak jerit turun naik takde siapa nak marah.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079158s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list