Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2898
View
169
Reply

[KOREA] [JTBC/Netflix] Chocolate - Ha Ji Won, Yoon Kye Sang

[Copy link]

Author: xyla73    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-12-2019 06:36 PM | Show all posts
saizeriya replied at 12-12-2019 05:54 PM
Kan. Tapi I tak tengok lagi Arthdal Chronicles tu. Aci tak tengok episode yang dia ada je, haha.

Tengok epi 1 jelah kalau camtu
Tapi memang x boleh cam dia kat situ..totally different from Jerome (Vagabond) & Min Seong (Chocolate)..

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero ni berlakon cerita apa je eh dulu? Tak kenal pula hero ni. Baru tengok sampai ep 2. Macam melankolik pun ada drama ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2019 02:36 PM | Show all posts
kuroblack replied at 13-12-2019 02:27 PM
Hero ni berlakon cerita apa je eh dulu? Tak kenal pula hero ni. Baru tengok sampai ep 2. Macam melan ...

last iols tgk dia dlm citer The Good Wife..drama lain x tau..
memang genre drama ni melodrama..sesuai utk org yg suka jiwang2 layan perasaan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 09:30 PM | Show all posts
xyla73 replied at 13-12-2019 02:36 PM
last iols tgk dia dlm citer The Good Wife..drama lain x tau..
memang genre drama ni melodrama..se ...

aiols lemah betul kalau tengok drama genre gini. rasa nak bagi laju je setiap ep. maka aiols akan berhuhu tunggu habis. aiols tak pernah tengok The Good Wife, late 40 eh hero ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 13-12-2019 09:30 PM
aiols lemah betul kalau tengok drama genre gini. rasa nak bagi laju je setiap ep. maka aiols akan  ...

Early 40s rasanya..
Up to epi 4 asyik malang bertimpa2 je hopefully epi lepas ni masuk fasa healing process pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 13-12-2019 02:27 PM
Hero ni berlakon cerita apa je eh dulu? Tak kenal pula hero ni. Baru tengok sampai ep 2. Macam melan ...

Kalau cerita dolu2 dia jadi second lead dalam The Greatest Love dengan Gong Hyo Jin. Masa tu kiut okeh.. sekarang nampak tua nau hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 13-12-2019 10:36 PM
Early 40s rasanya..
Up to epi 4 asyik malang bertimpa2 je hopefully epi lepas ni masuk fasa heali ...

Sedih la cite ni. Ep awal2 pun iols dah berjurai air mata huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2019 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 13-12-2019 11:10 PM
Sedih la cite ni. Ep awal2 pun iols dah berjurai air mata huhu

Tulah..
Iols dah penat layan citer crime thriller..nak tukar angin layan perasaan jiwang2 sedih2 pulak..
Tapi kalau tgk track record writer citer ni memang semua citer dia sedih2 gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 13-12-2019 11:09 PM
Kalau cerita dolu2 dia jadi second lead dalam The Greatest Love dengan Gong Hyo Jin. Masa tu kiut  ...

The Greatest Love mcm pernah tengok to tak.perasan pulak hero ni.

Dalam drama ni tak nampak lagi karisma dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiap episod memang ada part sedihlah citer ni..
Epi 5 yg pasal haraboji yg asyik pegi restoran jajangmyeong sbb nak tunggu anak dia..

Epi 6 pasal 2 beradik tu..si adik cari mak dia sbb nak bagi hadiah birthday tapi umur dia sendiri pun x panjang..

Iols rasa Jun tu xdelah jahat sgt cuma persekitaran dia yg buat dia jadi camtu..

Iols tunggu je Ailee punya OST release hari ni..nanti iols update kat post i sblm ni..tapi lagu2 lain pun sedap gak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 14-12-2019 12:55 PM
The Greatest Love mcm pernah tengok to tak.perasan pulak hero ni.

Dalam drama ni tak nampak la ...

Dalam the gretaest love dia jadi doctor pakai spek.

Dalam cite ni his hands are tied. Tersepit dengan nenek kaya tu. Kesian terpaksa korbankan cita2 sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 15-12-2019 09:08 AM
Tiap episod memang ada part sedihlah citer ni..
Epi 5 yg pasal haraboji yg asyik pegi restoran jaja ...

Chuols tengok ep 6 kat mana? Kenapa dalam netflix cam takde jah

Budak2 tu comel betul lah.. iols suka kalau scene budak2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 15-12-2019 09:08 AM
Tiap episod memang ada part sedihlah citer ni..
Epi 5 yg pasal haraboji yg asyik pegi restoran jaja ...

Eh dah ada. Tadi pagi iols tengok cam takde hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:02 AM | Show all posts
I like citer ni....best!

Benci giler ngan grandma dia....jahat tahap gaban!

Joon pun dh ada hati kat Cha Young ke?

Masa atok jjamjyeon mati sedih...

Tak sabar nak tunggu next epi....Kang ni slow ler!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2019 03:46 PM | Show all posts
newrule5 replied at 19-12-2019 11:02 AM
I like citer ni....best!

Benci giler ngan grandma dia....jahat tahap gaban!

Kang slow sebab dia tak suka kat Cha Yong yg break up dgn Min Seong sebab lelaki lain..tapi dia tak tau dialah lelaki yg dimaksudkan..
lagipun dia ada masalah dia sendiri yg dia kena handle..
tengok macam tak semangat nak hidup je dia tu..
rasanya dia bertahan pun sebab dah janji dgn mak dia utk stay dgn family hampeh dia tu..

grandma ni pernah berlakon drama bawah writer yg sama tajuk Thank You..
jahat jugak dia kat situ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2019 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 12-1-2020 07:59 PM

Ost part 2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 12-1-2020 08:15 PM

Ost part 3
Always Be Here - Jun Jin Woong
Lagu ni ada 2 versi..1 versi lagi ost part 4 by Ha Jin..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Berjurai2 air mata tgk epi 7 part Jun & Hui Ju tu..

Tapi both of them memang xde future pun even kalau Hui Ju return his feeling..dgn family Jun especially his grandma yg camtu..tambah menderita nanti Hui Ju tu..

So next epi mcm giliran Ji Yong pulak..sedihlah..iols suka budak tu..

So far citer ni best..ada something magis yg buat kita tertunggu2 next episode..walaupun ada part2 yg cliche but somehow it works for me..boleh ignore je part2 cliche tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Apeni tiap2 ep sedih ni. Dah la effortless sedih. Tau2 je dah

Annyeong Ji-Yong
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 22-12-2019 01:27 AM
Apeni tiap2 ep sedih ni. Dah la effortless sedih. Tau2 je dah

Annyeong Ji-Yong

Ji Yong ah

Cha Young masak special every time ada org pass away..cantiknya rice cake yg dia buat utk nenek tu & spaceship cake utk Ji Yong..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.291378s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list