Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
50295
View
729
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-11-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
okay kakkiah..  aku park sesiap nak dgr stori kau kakkiah pasal lagu tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Siputsedut87 replied at 30-11-2019 10:18 PM
Pasal cinta 3 segi tu aku penah dengar citer la pemilik lagu tu student sekolah agama di kedah. Ingt ...

Yup... Jap kak kiah citer ..bagi kak kiah berak kejap
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 30-11-2019 10:23 PM
Yg pasal arwah budak Intan tu i sedih dan terkejut sgt. Pasal masa i budak2 dulu, suka tgk cite pagi ...

Cerita sikit wei biodata ke sinopsis ke..teringin pulak nak tawu intan mane..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok park sini jap sementara tgu kak kiah siap berak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 10:54 PM
Yup... Jap kak kiah citer ..bagi kak kiah berak kejap

Ok kak kiah pegi la melabur dulu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 30-11-2019 10:49 PM
Aku ingat lagi masa lagu cinta 3 segi femes tu semua pakat hantar kat hp. Masa tu hp cap nokia lagi. ...

Betul sgt. Seram hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Intan  pengacara kelab kanak kanak angkasapuri ..dia sllu yg baca berita Tu ..orgnya ayu , tinggi , rambut panjang ..kalau Masih hidup mesti cantik orgnya ..kesian dia dibunuh bersama ibunya ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ninierusli replied at 30-11-2019 11:05 PM
Intan  pengacara kelab kanak kanak angkasapuri ..dia sllu yg baca berita Tu ..orgnya ayu , tinggi ,  ...

Zaman bila time ni? iols tak boleh nak recall la pasal intan ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah lebiu kak kiah,, walaupun i jarang respon tapi i silent reader yang setia tau kak kiah. Biaq meletup terus UFO kak kiah, dan kak kiah kekal bergosip vasss di sini.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ninierusli replied at 30-11-2019 11:05 PM
Intan  pengacara kelab kanak kanak angkasapuri ..dia sllu yg baca berita Tu ..orgnya ayu , tinggi ,  ...

Zaman bile ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
https://amazingnara.com/kisah-pembunuhan-pengacara-kanak-kanak-di-jalan-kuchai-lama-pada-tahun-1991/
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 30-11-2019 11:07 PM
Zaman bila time ni? iols tak boleh nak recall la pasal intan ni

Dia kena bunuh dengan jiran masa tahun 1991. Orang jumpa mayat dia dan arwah mak angkat dia 3 hari lepas kejadian. Rumah dia dulu di kawasan rumah panjang jalan kuchai lama. Intan yusniza mohd yunus nama dia. Dia sdlalu partner dgn tengku shamel tengku yusof. Sedih tau masa tu, iols pun tak akil baligh lagi wakti tu, gigih kayuh gerek pi beli surat habaq kat pekan. Mingguan malaysia kaver 1 muka depan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 30-11-2019 11:07 PM
Zaman bila time ni? iols tak boleh nak recall la pasal intan ni

Dia kena bunuh dengan jiran masa tahun 1991. Orang jumpa mayat dia dan arwah mak angkat dia 3 hari lepas kejadian. Rumah dia dulu di kawasan rumah panjang jalan kuchai lama. Intan yusniza mohd yunus nama dia. Dia sdlalu partner dgn tengku shamel tengku yusof. Sedih tau masa tu, iols pun tak akil baligh lagi wakti tu, gigih kayuh gerek pi beli surat habaq kat pekan. Mingguan malaysia kaver 1 muka depan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikummussalam kak kiah. Tak payahlaa balik... duduk jelaa kat flat earth ni. Lagipun iolls dah suruh segerombolan alien ternakan iols bomkan ufo kak kiah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah ni pun.. tajuk menggerunkn.. hot...
rupanya kisah purba.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:17 PM | Show all posts
lagu Cinta 3 Segi tu bila dengar meremang kan? sbb soul orang yang menyanyi tu lain macam
sebab tu orang kaitkan dgn kisah banduan la ape la choii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 30-11-2019 11:08 PM
Yeah lebiu kak kiah,, walaupun i jarang respon tapi i silent reader yang setia tau kak kiah. Biaq me ...

Asad moktah betul ea diknon haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:18 PM | Show all posts
fahdramli replied at 30-11-2019 11:12 PM
Dia kena bunuh dengan jiran masa tahun 1991. Orang jumpa mayat dia dan arwah mak angkat dia 3 hari ...

aah kan mmg meletop la kes intan ni. terpampang kat sotkabar kisah dia ni. i pun ms ni drjah 6 ms ni gigih baca sotkabar

tiap2 sabtu kan yg dia jd pengacara kat kelab kanak2 angkasapuri tu

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 30-11-2019 11:15 PM
Kak kiah ni pun.. tajuk menggerunkn.. hot...
rupanya kisah purba.

Kisah sekarang x best ..asyik kena tipu dgn retis je... Dh kena tipu pon percaya lagi tu lagi bodoh ... Tgok mcm kak kiah ..suami satu ank xde lagi...mohon korang doakan kak kiah beranak kembar 5 tahun depan ye...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak kiah dah habis berak ke belum? Tak sabar nak dengar cerita ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list