Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
49610
View
729
Reply

ARTIS MATI KENA BUNUH DAN KEMATIAN MISTERI

[Copy link]

Author: KiahRonggeng88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-12-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 1-12-2019 10:56 AM
apakah penyakit itu???

penyakit H
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sapeka at 1-12-2019 11:38 AM
Incanto replied at 1-12-2019 11:16 AM
aku pun tak tau dia pernah kawin omputeh

yg aku tau dia kawin dgn Kay ( Kamariah) then cerai wp ...


Sbb ap cerai klu cinta mati?

Edit:dah ada yg bagi jawapan kat atas..kikiki..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 11:39 AM | Show all posts
sapeka replied at 1-12-2019 11:36 AM
Sbb ap cerai klu cinta mati?

kadang kadang cinta saja tak cukup

dan ada masa cinta harus di korbankan


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Adelisa replied at 1-12-2019 10:54 AM
kannn xsangka along scandal dgn bini polis tu..kesian uols tgk ayh along..meratappp mase tu aku pl ...

Bini polis tu PR recording company kan. Dia announce mati masa nak dekat2 raya kan?. Meols tgh menggentel tepung buat kuih masa tu. Kanak2 masa tu. Tp dah aura2 kuat bergosip.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
X silap nama intan yusniza kombinasi nama mak dan ayah angkat. Haniza dan yunus.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 1-12-2019 11:45 AM
Bini polis tu PR recording company kan. Dia announce mati masa nak dekat2 raya kan?. Meols tgh men ...

ye uols dgrnya yg uruskan bebudak kmpln along tu jgk..tu yg sangkut agknye..iols pn bebudak lg time tu hehe tp mmg peminat spoon jd ble tau tu kemain tnye org sana sini..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:01 PM | Show all posts
kisahkeaku replied at 1-12-2019 11:22 AM
Yg akak tau masa kecik2 org citer laa:-
-kes intan tu kena bunuh oleh org yg dikenali.so kalau org  ...

ni info yg agak relevan.. dulu2 pun dgr2 mcm ni jugek kisah2 nya...

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Adelisa replied at 1-12-2019 02:54 AM
kannn xsangka along scandal dgn bini polis tu..kesian uols tgk ayh along..meratappp mase tu aku pl ...

Entah mcm mana bole terjebak dgn bini org kan..
Ingat lagi ayah along punya statement bgtau masih menanti kepulangan along.

Nama spoon tgh naik pulak masa tu, lagu pun jadi siulan masa tu..

Kalau la along ada lagi memang kompom masuk GV
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram.plk aku dgn kioh ni. Asyik bwk gosip sendu ulang2 mcm kaset rosak. Sbg forumer kertu yg dh khatam gosip retis dr thn 80an rsa lugai plk ulng2

Jgn lampi tertipu sgt kioh.. cinta 3 segi jadah tu sah2 cite tipu jah. Xde bnduan2.

Mohon kioh lbh gigih.  U ken duit kiah!
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang forumer muda jgn tertipu dgn kioh. Korang guna jah button search tu. Gosip artis 80an. Something like that tajuknya. Mati curang kne bunuh semua ada. Sah2 kioh pon br lps tertogeng khatam thread tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 30-11-2019 11:25 PM
Versi Kak Kiah dgr pon memang hasil ciptaan banduan tu..dia dh kena tali gantung pon..lama dh... K ...

Propanyah ko kiah. Bpk aku peg penjara kot. Request2 ni selalunya bab mkanan jah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 1-12-2019 11:22 AM
Yg akak tau masa kecik2 org citer laa:-
-kes intan tu kena bunuh oleh org yg dikenali.so kalau org  ...

Aku ingat su***man tu gayah, kena penyakit berjangkit para gayah gayah. Sebab tu kematian nya dirahsiakan. Sbb takut aktiviti terbongkar, kawen pom ala ala coverina jah dgn k** tu. Kalo ko cerita pasal skandal dgn pompuan, aku tutup la spekuan aku tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 1-12-2019 04:40 AM
Kak kiah ni anoying. Asyik buka tread. Isinye adalah gosip lame dan hanya penulisan sahaja without p ...

Ke ko yang tgh nk dpt kan perhatian Kak Kiah Ni??
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:39 PM | Show all posts
pembunuhan rita sosilawati pun ngeri n penuh misteri...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 1-12-2019 11:06 AM
spehia pon citer mati kena bunuh jugak ke

Sephia SO7 ditulis Lepas eross one of team SO7 dapat call dari peminat misteri .. bila selidik..peminat misteri ni da meninggal odway nak pergi konsert SO7
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 1-12-2019 11:06 AM
spehia pon citer mati kena bunuh jugak ke

Sephia bkn citer dia mati eksiden ke?? Sephia peminat si EROS ...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
oklatu85 replied at 1-12-2019 12:39 PM
Sephia SO7 ditulis Lepas eross one of team SO7 dapat call dari peminat misteri .. bila selidik..pe ...

https://www.kompasiana.com/abdul6199/5cdbd87e7506574933489b42/kisah-misteri-lagu-sephia-dari-sheila-on-7
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 1-12-2019 11:32 AM
http://www.myartis.com/2011/04/kay-bekas-isteri-sudirman.html

Dia kwen lagi sekali dgn omputeh ... Sbb Kak Kiah ingat lagi dorang ckp dia dpt sakit dari wife omputeh dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-12-2019 12:16 PM
Geram.plk aku dgn kioh ni. Asyik bwk gosip sendu ulang2 mcm kaset rosak. Sbg forumer kertu yg dh kha ...

Apa laaa ko ni dik non ... Kan Kak Kiah ckp kak kiah dgr ... Ada dua version kat situ..yang terlampau sakit hati sgt dgn Kak Kiah ni kenapa?? Ko bukak lah thread ko bebanyak kalau ko mampu... Awal2 lagi kan Kak Kiah ckp yang gossip Kak Kiah mmg purba.... Dh sakit hati pulak .. ank tak ckup 5 lagi ke dik non?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-12-2019 12:18 PM
Korang forumer muda jgn tertipu dgn kioh. Korang guna jah button search tu. Gosip artis 80an. Someth ...

Xde makna nya hahaha.... For me siapa Nak join..join laaa... Kalau x nak join abaikan.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082894s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list